Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By loreenche
Jedna argentinska izdavačka kuća lansirala je neobičan koncept knjiga koje se samouništavaju ukoliko ih čitaoci odmah ne pročitaju.

Slika
Ove knjige moraju da se pročitaju u jednom "cugu". Ne postoji mogućnost da se započne jedno poglavlje i da se zaboravi na knjigu, pa da se tek nakon nekoliko nedelja ili meseci nastavi sa čitanjem.

Jednom otvorena knjiga mora da se pročita najkasnije za dva meseca inače dolazi do njenog samouništenja.

Projekat "El Libro que no Esperar Puede" (Knjiga koja ne može da čeka) lansirala je izdavačka kuća "Kadensija Eterna" s ciljem da promoviše mlade autore.

- Ako ljudi ne čitaju njihove prve knjige, oni nikada neće izdati drugu - navode promoteri ovog koncepta.

Samouništavajuće knjige se prodaju u plastičnoj ambalaži. Jednom raspakovane, tinta počinje polako da bledi i čitaocu ostaje 60 dana da pročita priču do kraja.

Nakon dva meseca, od knjige preostaju samo korice i prazne stranice. U izdavačkoj kući "Kadensija Eterna" kažu da se samouništavajuće knjige izuzetno dopadaju čitaocima, navodeći da je celo prvo izdanje planulo sa samo jedan dan.
Korisnikov avatar
By bern
zanimljivo kao eksperiment. mogli su ga i mentalno obaviti...
Korisnikov avatar
By deran
...i kornelijusu ideja za neke teme... :pervert:

EDITTTTTTTTTTTTTTT-treći put pišem smajli... :smeh:
Korisnikov avatar
By Madonna
strava, me gusta. i posle ili napišeš svoju ili imaš papira za brisanje dupeta
Korisnikov avatar
By bothways
Pa ne znam. Ako vec dajem pare za knjigu u papirnatom obliku, zelim da mi ista ostane i nakon citanja, za slucaj da hocu nekome da je pozajmim ili da je procitam ponovo kasnije. Ne deluje mi kao nesto sto bi meni bilo privlacno (mahom i sto bih radije citao knjige u digitalnom formatu).
Korisnikov avatar
By bern
knjiga kojoj slova blijede nakon dva mjeseca! antihrist je stigao! WE ARE ALL DOOMED!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!