Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1717946#p1717946]Hys. napisao:[/url]Neki lepi trenutci, neke lepe i dobre dečke:

Sinhornizovano se ubacujem postrance u krevet da se uvalim a ona tacno zna kako treba da pomeri ruku :veverice: I onda to primeti :)

Sedimo u busu i ja je zajebavam. Mnogo je zajebavam, i ona umire od smeha :lol: I mnogo je mila :meda:

Srecem nju i njene prijatelje pored mosta, ona mi dodaje sampanjac iz plasticne case i pruza ruku i pocinje da peva "constant craving" :sweet:

Setamo uz rivu i slusamo radio preko mog telefona u zlu uru, svakome po slusalica a ona peva za sve pare, a grlata je za neverovati :peva: :lol:
Zene su bre divna bica :love:

Bas je lepa tema.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
jesu

ja se secam poslednjeg:

ruke mi u testu, vicem preko celog stana da dodje i da promesa nesto kako to nesto ne bi zagorelo, a ona me grli i ljubi me u kosicu :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Zvala se sasvim obično - Jagodinka Simonović. :D

ont: Ne mogu.
Korisnikov avatar
By bern
mnogo ih je. ali, nekako nisam rad da ih saopštim.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364708#p2364708]Mali-Princ19 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364531#p2364531]Markiza_DeSad napisao:[/url]Meni u glavi samo svađe ostale.Ostalo sam zaboravila.Šteta što nije obrnuto.
Kako to? Ne razumem.
Ozbiljno.Nijednog lepog trenutka ne mogu da se setim ma koliko se trudila.Svadje su bile tako jake i ...nezaboravne,izgleda.
edit:Na poslednju vezu mislim ne na sve.:)
Korisnikov avatar
By bas bleu
recimo kada smo prvi put isli u thoor ballylee :jumphug:
Korisnikov avatar
By smaug
Jao bb ovaj smajli.
Istijacko. Spuki bve.
:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
in mississippi traveling down the yazoo river drinking sweet tea eating catfish. could life be any more beautiful?
Kada smo pravili njemu rodjendansku tortu od tri pudinga razlicite boje, nalivali u nekakvu ciniju boju po boju i prevrnuli naopacke da bi dobili pravu tortu sa svecicama na vrhu.Sve se raspalo.
Dugo smo se tome smejali, bio mu je to najradosniji rodjendan, samim tim i meni.
Jedan od lepsih trenutaka se desio onog dana kada smo se upoznali :D Sedimo u kaficu, i on mi naruci vrucu cokoladu(koju nisam zeleo). Nakon nekog vremena stize nesto sto je licilo vise na puding nego na vrucu cokoladu :D Da bih mu se osvetio, uzmem ja kasicicu sa cokoladom i krenem prema njegovim ustima, a zatim je izmaknem i namerno ga ovlas dodirnem po vrhu nosa. U tom momentu mi se skroz priblizio i poljubio me :) Imamo dosta lepih trenutaka, ali ovaj najvise volim :D
Korisnikov avatar
By V25
Par meseci zajedničkog života u Beogradu a potom u Washingtonu prošlog leta :) Možda svakodnevno kuvanje, dočekivanje sa posla ili fakulteta :) Toliko lepih uspomena :)
Korisnikov avatar
By mOwbid
kad sam je prvi put poljubila "u normalnim okolnostima", lezala mi je u krilu i drzala za ruku :sweet:

i da, svaki put kad me je nesto zezala pa se nasmejala sa polupodignutom glavom, ne znam kako da objasnim.
Korisnikov avatar
By IriS
jedan od trenutaka...

zaglavljene u saobraćaju, ne pomeramo se ni pedalj mnogo bre nešto dugo, nekih 45 minuta sigurno... crkavamo obe od gladi...
i dohvatimo profiterole sa zadnjeg sedišta i umusavimo se i umažemo ko dva praseta... to ju je onako nadurenu lepo oraspoložilo :)
i onaj mali što je prišao da traži pare, a ja mu galantno zatvorila prozor :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
jebote kako mi se jedu protiferole :placko:
Ja mogu da kazem najlepsi trenutak sa bivsim partnerom:
Bilo je to pre neke 2 godine a sobzirom da je bilo leto, docimer je otisao kuci na letnju pauzu. Moj momak je skoro svako vece spavao kod mene i to mi je bilo jako drago. Voleo sam kada se pred spavanje izgolicamo i onda se zagrlimo i zaspimo. Jedno vece, on je zaspao jer je sutradan morao na posao. Mene je uhvatila temperatura i poceo sam sav da se preznojavam. Stavim toplomer i vidim 38,5. Misici su me boleli, oci su me pekle - bio sam umoran ali od temperature nisam mogao da zaspim.
I tako sam se prevrtao do 4 ujutro kada se on probudio i pitao me zasto sam toliko nemiran. Ispricao sam mu, on je pogledao i video da imam temperaturu. U 4 ujutro je ustao iz kreveta, spremio se i otisao u dezurnu apoteku i kupio mi sve sto treba. Kad je stigao, skuvao mi je caj i tako smo pricali do 6 ujutro a onda je on morao da se spremi za posao. Pre nego sto je krenuo, poljubio me je iako sam bio bolestan i nije ga bilo briga sto moze da se razboli. Jednostavno je zeleo da me poljubi.
Mozda ovo nikome nije neka "nezaboravna" prica, ali mene je njegova paznja opcinila. To je nesto sto sam zapamtio kao jako lepo od njega...
Eto, da napomenem da je ta prica zavrsena i mi vec dugo nismo u vezi. Cak sta vise i ne pozdravljamo se na ulici kada se (iako jako retko) sretnemo.
Korisnikov avatar
By acid drop
Bolje na oči nego iz nosa. Mnogo gadan osećaj.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!