Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
@deran: imat cu cijeli zivot za gledanje, sad je vrijeme za download. jos kad hrvatska udje u EU, bye bye torrents. :rida:

moram skinuti nekih tisucu filmova, oko 500 diskografija i nekih stotinjak serija. hvala bogu za eksterne hardove. ^^
Korisnikov avatar
By deran
krade se i tamo,bre,šta španci rade,da ne veruješ... :cvetduga:

ja to po sebi sudim-sve što snimim,a ne pogledam za par dana,samo kupi prostor,jer uvek izlazi nešto novo... :prc:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Zašto kad mogu od ovako nečega
Slika

..da naprave ovo?
Slika
Kao i da učine da ne zvuče kao iz kante, ili šušte i slično. Gomila tih mastera takođe i fizički bila oštećena, iz ovog ili onog razloga. Ja sa uvek kontala da apsolutno ne postoj razlog zašto ne iskoristiti moderne alate ako im dozvole da npr digitalno uklone dlaku koja je bila zalepljena na traci i sjabala bi istu kada bi se fizički otklanjala. Isto i što se tiče prevelikog osvetljnja, isprane boje, požutele trake, itd.

A što se same rezolucije tiče, koliko znam, tu se ništa ne prčka. Ti matori filmovi snimani su 35mm kamerama, na trakama koje (u teoriji) mogu da se skeniraju (ili kako se to već kaže za filmove i filmsku traku) u daleko, daleko većoj rezoluciji nego što je potrebno za HD (1920x1080). U principu, kada remasteruju, najčešće skeniraju na 4K rezoluciju (oko 4000 px horizontalno), iako sam čitala da 35mm može da se skenira i do 50mpx - mada kontam da je to kao extremni overclocking, kada kompove ubacuju u hladno ulje i slično, da vidi dokle mogu da guraju.

Al' dobro.. Ja apsoltno prihvatam sve prednosti i napredovanja u novoj tehnologiji i čak ih s nestrpljenjem iščekujem, jer mi dozvoljavaju da za relativno malu kintu u kući napravim ugođaj koji je često i bolji od bioskopskog (naročito kad u bioskopu gledam 3D, pa onda kod kuće običan blu ray nekog filma). :kokice:
Kontam nisu svi u tom fazonu. :waldorf:
Korisnikov avatar
By deran
ja reč tebe nisam razumeo u prvom delu posta-pikseli,overclocking etc :lol:

ja znam kad sam gledao (re)masterizovan IT,nešto su ubacivali digitalno i totalno sjebali film...etog ili kako god... :snob:
Korisnikov avatar
By mikeli
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2353671#p2353671]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2353659#p2353659]mikeli napisao:[/url]moj komsija je zaduzen za skidanje sa net-a !
Ja sam prosli mesec sa torenta preuzeo II sezonu "skins"-a, poskidao skoro 85% kad mi na stize email od mog provajdera eunet-a da krsim autorksa prava ,,, koje ludilo ,,, svi mi se smejali ...

jel imaju oni uopšte prava na to?

njihovo je da obezbede protok koji si platio,a ne da teraju kera-po toj logici,svaki korisnik neta na ovom forumu treba da dobije sličan mejl...

ja ne znam kako je i da li je to zakonom uređeno u srbiji,ali provajder za sad u to sigurno nije uključen...

Postovani,
Kao administrator (adsl provajdera(ja znam ko je da ne reklamiram)), zelim da Vas obavestim da smo dobili prijavu od strane nosioca autorskih prava da se sa Vaseg naloga preduzimaju aktivnosti koje nisu u skladu sa uobicajenim standardima i pravilima ponasanja na Internetu.
Prema nasim saznanjima u konkretnom slucaju doslo je do:

[13.01.2012 - Krsenje autorskih prava]
Filename:Skins Season 2

Zato Vas molimo da sa Vaseg racunara uklonite pomenute fajlove.
Korisnikov avatar
By deran
ne kažem ja da ti nisi mejl dobio(a provajdera si već napisao :lol: ),nego mi to sve deluje blesavo...

ponavljam,svi bi mi tebali dobjati takve mejlove...

a i ovo "...Vaseg naloga preduzimaju aktivnosti koje nisu u skladu sa uobicajenim standardima i pravilima ponasanja na Internetu..."

mislim,ubilo se od formulacije... :hys:
Korisnikov avatar
By spliff
metallica complete dicography 320kbps

:rock:
Korisnikov avatar
By spliff
Game of Thrones - A Song of Fire and Ice Full Series George R R Martin - eBook pdf

jebesh ti ove serije, ko ce da cheka pochetak aprila sledece godine...

:D
Korisnikov avatar
By spliff
deep purple - live in paris 1975
video
Korisnikov avatar
By Kiborg
ništa, red je da se skinuto vrće :D
Korisnikov avatar
By spliff
beyonce - life is but a dream hd
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!