[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2401382#p2401382]antibiotic napisao:[/url]Neka hapse lopove.
Mene najvise interesuje ideoloski kurs koji ce nova vlada zajedno sa predsednikom da prati, jer ce loseg standarda i nezaposlenosti biti kako god okrenes, to skoro da se podrazumeva.
Ono sto ja kao najgori scenario vidim je vaskrsavanje "tradicionalnih vrednosti", falsifikovana istorije, simbola i mitova kao za vreme Zlobe, i crkve!
Znamo sta ce to znaciti za nas i za zdrav razum.
Iz ovog se mogu izvuci nekoliko pozitivnih stvari, ali generalno gledano ovo ce biti jos jedan period nazadovanja Srbije.
Paralelne strukture u zemlji moraju prepoznati priliku da se jace pozicioniraju kako bi u ovom zivotu dolsi do potpune promene vlasti.
Neka lopovi hapse lopove. It takes one to know one. Oni ce tacno znati gde prvo da pokucaju.
Sto se vaskrsavanja (bas si adekvatnu rec izabrao) tice - to je vec uradjeno. Tacnije ili nista nije uradjeno ili je dodatno uradjeno.
Samo finis da se udari. Uradio Boris Tadic i kroniji. Istorija - check; crkva - check; simboli - check; mitovi - check; Draza - check.
@mlozina - ja ne verujem da ce da izdrze pun mandat. Ne zato sto mislim da ce neko iz 'opozicije' da ih 'skloni', i tu se slazem sa scout_finch, nego sto Srbija ovakva kakava jeste as we speak nece moci da postoji pune cetiri godine. Oni nece imati odakle da zajme lovu da seku usi i krpe dupe, a da glavnica ide njima u dzep. Niko tu niti zeli niti je sposoban da ista reformise. Pa ce ili u rat ili ce u inflaciju i stampanje para ili ce u pitanju biti 'strana intervencija'.
Srbija je u velikim i dubokim ekonomskim govnima. Politicka govna spram ovih su maciji kasalj.
Ja cu pazljivo da posmatram kako Djilas ubija Tadica i kako se onda udruzuje sa Cedom.