Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Neki roditelji znaju neki ne? koliko roditelja imas? :wow:
By Glasnik
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2391174#p2391174]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Javi utiske. :)
Od svega mi se najviše dopada ovaj Cederic.
Ne treba njemu ovaj mali što ne zna šta hoće, već ja. :love:

:smeh:

Sad ozbiljno, ok je filmić.
Ovaj prevod ubija koliko se ništa ne vidi, al preživeh nekako.
Lepa priča, al ono... ništa toliko posebno. :)

Meni.

Možda bi nekog drugog pak naterala na aut svojima. Bar se to lepo prikazuje. ;)
Korisnikov avatar
By maxie_ns
Danas sam se autovao majci, sa kojom zivim.

Plakala je, ubedjivala me da to nije istina, da moram sa tim da se borim, da ce ona da mi pomogne. Da se mozemo s tim izboriti, da niko ne mora da zna. Da ona zna ljude koji jesu gay, da su im zivoti upropasteni. Neki su se i ozenili i imaju decu i zive normalno. Da probam da nadjem devojku, da se druzim sa devojkama (kao da to ne radim ceo zivot). Da je to najgore sto moze da se desi, da je sve u zivotu ocekivala ali ne i ovo. Gde je pogresila. Onda je krenula da krivi koga je stigla, najvise oca. To je mene neko navukao na to, ja nisam takav, u nasoj porodici nema takvih. Boricemo se, pobedicemo to... Onda je krenula za sidu i ostalo. Ne zeli da me vidi u muskom drustvu, ja moram da budem jak, da ubedim sebe da ja nisam takav. Kao, posumnjala je par puta ali sve se nadala da to ne moze da bude istina. Ako me vidi sa muskarcem, gotovo je. Ona ce umreti, ona to nece podneti.

Pokusavao sam da joj objasnim, da je stavim u svoju poziciju.. Ali nije vredelo, bila je u svom filmu. I resio sam da je pustim, verujem da joj nije lako.

Sad ide po kuci ceo dan i dahce. I ponavlja - boricemo se, je l' tako. Mnogo je tuzna, ali nisam vise mogao da krijem.

Rekla mi je da sam njeno dete i da nikad ne bi mogla da me mrzi, ali me moli da pokusam to da promenim uz njenu pomoc. Precutao sam.

Kako ce biti dalje, ne znam. Moglo je biti mnogo mnogo gore.
to dodje kao standardni pocetak. ^^
dakle, udahni duboko, stvar nije tako lose ispala. najvaznije je da ne popustas, ni milimetra. sto joj prije srusis iluzije o lijecenju i slicnim pizdarijama, to bolje i za nju i za tebe.

dakle: nije kriva ona, tako si rodjen. homoseksualnost nije bolest niti se moze lijeciti, a oni koji su pokusali da to mijenjaju se cesto ubiju. jel ona hoce mrtvog ili živog sina? u srbiji je tesko biti gej i ona kao majka mora sto prije stati na tvoju stranu potpuno, te ti dati podrsku a ne sažaljevati sebe.

najbolje sve jasno i direktno kazati. boli al pomaže!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
eh kad bih sad mogao da vratim vreme pa da celu porodicu na tenane obradjujem pre nego sto im kazem. a ne da dozvljavam sva ova sranja :sigh: zvuci neohrabrujuce al bolja su i ta sranja (al za malo da ne budu) nego ormar.
Korisnikov avatar
By bothways
@maxie_ns veoma slicno je reagovala i moja majka. Sta da ti kazem, bori se.
By Glasnik
@maxie_ns: Samo hrabro. Čeka te napet period, ali možeš da izguraš ovo. Očekuj svašta nešto da izađe iz njenih usta, al trudi se da to pripišeš šoku. Ne primaj k srcu svaku reč i polako. Razumi da je ona živela u drugačijem vremenu i da se njeno poimanje svega ovoga razlikuje od toga kako je danas. :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Da se nadovežem na glasnika, možeš slobodno da budeš i čvršći i grublji u svojim stavovima, jer prvo, po reakciji mislim da je to najgore što će te očekivati, a drugo i najbitnije je da ni u kom slučaju joj ne daješ ni pedalj lažne nade. Svako malo lažne nade što joj budeš dao će joj produžiti agoniju samozavaravanja za još po koju godinu.
Korisnikov avatar
By maxie_ns
Hvala vam svima, podrska puno znaci. :)

Zeleo sam da lazi prestanu, i s ovim cu krenuti valjda u tom pravcu. Danas nismo ni pricali, samo sam je pitao kako je i rekla je da ce biti dobro i trazila vodu. Naravno - "boricemo se, je l' tako" nije izostalo. Ostatak dana provela je gledajuci u jednu tacku.

Znam da sam uradio pravu stvar, ali trenutno mi je mnogo tesko. Ali sta je tu je, nazad i da mogu - necu. :) Imam osecaj da sledi period cutanja.
By Kragi
mnogo volim ovaj forum zbog ovakvih mladih ljudi. :)
Samo napred maxie, sve su ti vec rekli.
Korisnikov avatar
By Zibro
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2394178#p2394178]maxie_ns napisao:[/url]Danas sam se autovao majci, sa kojom zivim.

Plakala je, ubedjivala me da to nije istina, da moram sa tim da se borim, da ce ona da mi pomogne. Da se mozemo s tim izboriti, da niko ne mora da zna. Da ona zna ljude koji jesu gay, da su im zivoti upropasteni. Neki su se i ozenili i imaju decu i zive normalno. Da probam da nadjem devojku, da se druzim sa devojkama (kao da to ne radim ceo zivot). Da je to najgore sto moze da se desi, da je sve u zivotu ocekivala ali ne i ovo. Gde je pogresila. Onda je krenula da krivi koga je stigla, najvise oca. To je mene neko navukao na to, ja nisam takav, u nasoj porodici nema takvih. Boricemo se, pobedicemo to... Onda je krenula za sidu i ostalo. Ne zeli da me vidi u muskom drustvu, ja moram da budem jak, da ubedim sebe da ja nisam takav. Kao, posumnjala je par puta ali sve se nadala da to ne moze da bude istina. Ako me vidi sa muskarcem, gotovo je. Ona ce umreti, ona to nece podneti.

Pokusavao sam da joj objasnim, da je stavim u svoju poziciju.. Ali nije vredelo, bila je u svom filmu. I resio sam da je pustim, verujem da joj nije lako.

Sad ide po kuci ceo dan i dahce. I ponavlja - boricemo se, je l' tako. Mnogo je tuzna, ali nisam vise mogao da krijem.

Rekla mi je da sam njeno dete i da nikad ne bi mogla da me mrzi, ali me moli da pokusam to da promenim uz njenu pomoc. Precutao sam.

Kako ce biti dalje, ne znam. Moglo je biti mnogo mnogo gore.

same here

i posle sam godinu dve trpeo ignorisanje teme ili kumentare tipa
"ja znam da ce jednog dana sve biti u redu"
sta ce biti u redu mama ?
" znas ti sta" i slicno

ali sam doziveo da u zadnje vreme pita za mog decka kako je sta radi kako se slazemo pa cak i da mi posle jedne svadje izmedju ene i njega kaze da joj je drago da smo se izmirili
itd

iz ove perspektive definitivno je vredelo i zao mmi je sto se ranije nisam outovao
Korisnikov avatar
By ilija f
Moji ne znaju, i nekako, bilo bi mi jako teško da im kažem. Pre svega, jako su religiozni, i konzervativni u nekoj meri (posebno otac). Dok smo bili deca, on je imao svojevrsne izjave "bolje da mi sin bude kriminalac nego peder - kriminalac odleži nekoliko godina, peder je peder čitav život". Ipak, u nekoj meri su tolerantni po pitanju da sam ubeđen da me ne bi izbacili iz kuće i da bismo mogli koliko toliko normalno nastaviti živeti. Moji ne misle da pedere treba prebiti, ali ih (nas) prosto ne vole.. Jako mi je teško zbog tog stava, ali ne znam kako da postupim, jednostavno ne mogu otići i reći "Ja sam biseksualac, jebite se vi sa svojim zastarelim stavovima"
By Kragi
Bez velike potrebe, dok postoji sansa 'da te izbace iz kuce' ne moras ni da se outujes. Ako postoji zelja iskoristi to vreme da pripremis teren za 'sutra', kroz neke stavove ili eventualno postupke koji bi insinuirali na tvoju sexualnu orijentaciju.
Radi i na sebi, posto mi malo zvucis kontradiktorno (mislis da ne bi bilo velikih problema - a opet ne znam kako da im kazem) i na tome da ne osecas stid kao da priznajes nesto sto Moze da se okarakterise kao lose. Mozda kroz outovanje 'manje znacajnim' personama?
E ti sad radi kako ti volja. :)
Korisnikov avatar
By ilija f
Kada sam rekao da neće biti sjebanijih problema sam mislio više na to da se neće sad desiti neka konkretna promena (tipa da me izbace iz kuće), ali prosto njihov način ophođenja prema meni bi se sigurno bar na neko vreme promenio, što direktno što indirektno. Ne mogu da procenim koliko bi to dugoročnih posledica imalo u našim odnosima i zato se najviše premišljam da li/kad da out.

A inače, ne osećam ja stid uopšte. Ja sam par puta pokušao da out insinuacijama i niko me nije shvatio za ozbiljno xD. Td, kontam da će kad tad morati da bude formalno, na moju veliku žalost

Ee sad, (pojačana) želja postoji od skora, jer imam istopolnu simpatiju (kako se prevodi crush, jako mi je detinjast izraz?), a on je strejt + živi u drugoj državi (fuck me), a jaaako mi je sjebano jer nemam kome da pričam o tome (što u slučaju ženskih simpatija imam).
By Kragi
Imas ovaj forum pa slobodno pisi. :D
A sto se odnosa roditelja prema tebi tice - saznaces ili neces, sam ces odluciti.
Procitaj malo i tudja iskustva ovde :)
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Ne znaju, niti planiram da im kazem uskoro (mada sam at the point kada me vise nije ni toliko briga da li znaju ili ne). Smatram da to nije njihov business.
Korisnikov avatar
By Tungi
^
Stvarno?

A da si straight isto bi tako lagao i vrdao, devojku predstavljao kao prjateljicu jer to nije njihov business?
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407016#p2407016]bas bleu napisao:[/url]a ja pomislila autovao se bern. :cekam:
htio bih im reći, ali trenutno sam u izuzetno nepovoljnoj situaciji za bilo kakvu destabilizaciju.

negdje na faksu (prva godina) su to umalo izvukli iz mene. mislim da su tad nešto sumnjali, skoro me otvoreno pitali, ali sve je to nekako prošlo. a to je bio period kad sam ja bio klozetiran kao nikad u životu. funny isn't it...
Mislim da su neki ljudi u pravu kada kažu da za autovanje trebaju MUDA. Ko bude shvatio pravu svrhu i bude hteo i skupio hrabrosti da se autuje, taj će se i autovati. Ostali će smisliti hiljade razloga zašto ne bi trebali da se autuju roditeljima ili bilo kome.
By loreenche
... ili kad im pukne film. Mnogo slučajeva poznajem kojima je jednostavno prevršilo da ih roditelji svaka 2 dana pitaju kad će devojka i jednostavno su se pod pritiskom autovali.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!