Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
E, video sam to. Tj. opremu samo, ne i neki meč.

Ja volim ragbi, ali ovde imam osećaj da bi me pregazili dok ja neteram lopticu da se ispetlja iz mreže i dobacim je nekom.
By Hans
Kao mali "Mikijev zabavnik", sličice....sada slike Beograda i još nekih gradova iz XX veka najviše...stare udžbenike latinskog i čitanke za isti jezik...
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja treniram ragbi. :D al' ovaj evropski, ragbi 15, ne americki fudbal:neto:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Hans_87
...stare udžbenike latinskog i čitanke za isti jezik...
Šta je moja treća baba toga imala....(druga žena mog dede).

Gomile...hrvatska izdanja posleratna. Znam da sam ih listao i uporedjivao sa našim one dve godine kad sam ga učio u školi.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by scout_finch
ja treniram ragbi. :D al' ovaj evropski, ragbi 15, ne americki fudbal:neto:
Svaka čast!

:)
By Hans
Originally posted by Mars
...stare udžbenike latinskog i čitanke za isti jezik...
Šta je moja treća baba toga imala....(druga žena mog dede).

Gomile...hrvatska izdanja posleratna. Znam da sam ih listao i uporedjivao sa našim one dve godine kad sam ga učio u školi.
Aham, i čuvena trojka Gortan, Gorski i Pauš. I naši nezamenljivi Vilhar, Budimir, Crepajac... nove knjige su zlo.
Baba je bila magistra?
Korisnikov avatar
By Mars
^ I to 2x ! :lol: Ne znam što se repriziralo...
Baba je bila magistra?
Moja baba magistra EST! :smeh:

Jeste, bila je prof.

Kako je ime nekoj našoj autorki...ne mogu da se setim...udzbenik za gimnazije...
By Hans
Maskareli...
Korisnikov avatar
By Mia123
Kao dete stripove- Alana Forda i Dilana Doga, sad bioskopske, pozorišne i koncertne karte i najvoljenije magnete jer su mahom znak pažnje dragih ljudi...

Slika

:lol:
By ...Sitnicava...
Gde god vidim kesicu šećera, uzmem i ponesem kući. Donose mi ljudi sa svih krajeva sveta. Nemam filozofsko objašnjenje ovog fenomena. Valjalo bi da uskoro osmislim neko kreativno mesto/način na koji će kesice biti izložene u sobi. A kako sam izuzetno kreativna, ona fioka gde ih trpam će uskoro biti karamelizovana. :sigh:

Pored toga, ložim se na antikvitete - tanke, izvijenog ruba, porculanske šoljice. Ne za konzumaciju, samo za ukras.
By ...Sitnicava...
Ako neko ime takve neke prastare šoljice ili ideju za izložbu šećera, neka ide u pm.
Korisnikov avatar
By MicroLurker
Ovde se isecaju slike zivotinja iz raznih casopisa. Povremeno skupljam i neke samolepljive slicice, ako se pojave neke koje me zainteresuju, ali one uglavnom ne stizu u moju svescicu sa pacetom, gde inace lepim isecke.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja, po ugledu na Nadu Top, skupljam pepeljare i delove escajga iz javnih lokala. Kako vidim koju pepeljaru koja mi se sviđa, a ja je ćapim i spustim u svoju torbicu. Poseban pik imam na lepe pivske krigle.
Dobro, neki bi rekli da to i nije skupljanje, već obična krađa, ali ja tako ne mislim.
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Magnete za frižider sa putovanja ... To obožavam da kupujem i sebi i drugima. A kada mi dosade kako stoje, samo promenim raspored :)
By Sixto
Kretene u svojoj emotivnoj kolekciji.
Do sad sam skupio zavidnu kolekciju, takvih rariteta nema nidje!
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
uspomene. razne stvari od raznih ljudi sa raznih mesta. sve u memory box, ima gomila toga, kamenje, upaljači, karte sa koncerata, iz busa, voza, imam i kvaku jednu, žetone, slike, čestitke, narukvice, ogrlice, privesci, hemijske, šećeri... evo baš danas sam dobila i nekog majmuna keramičkog i kliker.
bilo šta što je u određenom trenutku bilo tu gde je trebalo da bude, kao i ja. da me podseća na to.
neki moj trip oko sudbine i povezanosti i privlačenja i tako tih pojmova. da ga ne izgubim iz vida.
i iza svake stvari stoji neka priča.

a često volim i da poklonim nekome nešto bez ikakvog povoda. poslednje sam dala šuriken jednom liku. i iza tih poklona isto stoje priče, samo njih ne mogu baš da se setim kad ih ne vidim

e da, sakupljam i ožiljke, he.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!