Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Prostor za ljude koji su upuceni u akvaristiku, bilo kao ljubitelji, bilo kao odgajivaci.

:mirth:

Imala sam dva ogromna akvarijuma+ mrestiliste u podrumu... sada sam spala na taj jedan od 275l, koji pri tom nije kod mene, vec kod oca mi.
San mi je da jednog dana oformim akvarijum sa lira blek molijima i fantom skalarima, i nesto kriptokorine dole.

Ne znam sta bih vise sada napisala. Zdravo!
Korisnikov avatar
By bern
jako lijepo izgleda kad to sve neko drugi sredi :roll: čini mi se kao baš mnogo posla za jednu osobu. ne zamišljam to skromno, jer mi mali akvarijumi nisu zanimljivi :D

kao dekor su stvarno izuzetni. ne znam hoće li me sad ljubitelji životinja poprijeko pogledati...
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2394887#p2394887]bern napisao:[/url]jako lijepo izgleda kad to sve neko drugi sredi :roll: čini mi se kao baš mnogo posla za jednu osobu. ne zamišljam to skromno, jer mi mali akvarijumi nisu zanimljivi :D

kao dekor su stvarno izuzetni. ne znam hoće li me sad ljubitelji životinja poprijeko pogledati...
Pa normalno je da ima estetsku funkciju. Eventualno se nalozis kad vidis da im je lepo kod tebe pa su pocele da se mreste.
Ne drzim ga jer smatram da time ucestvujem u odrzanju ciklidnih vrsta kojih je pun kurac u Africi.
Korisnikov avatar
By moonadorn
Ja sam zivotinje uvek delio na aktivne i pasivne. Aktivne su one sa kojima mozes da imas interakciju (pas, macka...), a pasivne su prosto samo tu. Ribice su svakako pasivne zivotinje, stoga, njihova uloga i jeste pretezno estetska.
By Sixto
Zavisi sta ocekujes od zivotinje.
Mislim da bi bilo preterano ocekivati da ti donese kosku. Novine mozda, ali kosku sumnjam. :lol:
Korisnikov avatar
By moonadorn
Kada sam imao ribice, nisu mi donosile novine. Ali su umele da mi se maze oko prsta kada bih ga umocio u akvarijum. :)
Korisnikov avatar
By moonadorn
Haha. Mnogo ih je bilo, ali nisu bile dugog veka... :(
By Sixto
Nazalost svi akvaristicku karijeru pocnju donosenjem zlatne ribice iz pet sopa i skontaju da ista nema gde da bude pa brze bolje peru teglu 5kg od krastavaca. :lol:
Korisnikov avatar
By moonadorn
Ja sam uvek bio veoma pazljiv prema svojim akvarijumskim prijateljima, uvek je tu bilo sasvim dovoljno mesta, biljaka i kamencica!
Korisnikov avatar
By Alejandro
Ja se raspisao na deset razlicitih tema. ><

Nista, isto vazi i ovde.
Uh, vec treci put menjam odluku. :maljkovic:
Najpre sam hteo najmanji moguci akvarijum, i to onaj od 8l, pa onda neki od 20, a sad sam stigao i do 45.
Nasao sam ovaj:

http://www.kupindo.com/Akvaristika/1036 ... -nov-45-l-" target="_blank

Gledao sam i po prodavnicama, ali mi je ovaj nekako najprihvatljiviji sto se tice cene. Covek ih izradjuje po narudzbini, tako da su novi.

Je l' znate vi neko mesto gde su cene relativno pristojne?
By alexandermagic
Živcirate me sa tim 'pristojnim' cEnama za sve i sva. Akvarijum se ne kupuje na svakih pet dana, pa uložiti više nije problem, kad te već nešto zanima.

Ili radite kako treba i ne štedite ili ne radite nikako. :shamar:

---

Nego, htjedoh napisati da bi moj Marijan bio preplavljen intenzivnim emocijama da je ovdje registriran i mogu samo da zamislim koliko bi se on raspisao na ovoj temi. Akvaristika mu je najdraži hobi, mada ga često, na moj način, sabotiram u istom. :D
Korisnikov avatar
By Alejandro
Decko, opusti se. :)

Apsolutno podrzavam to sto si rekao, ali zackoljica je u tome da imas to "vise". Lako je prutu da se sokoli.

Pa ti dovedi Marijana. :opacupa:
By alexandermagic
Naravno da ne, dečka ne valja razmaziti omogućujući mu prigodu da se iskaže i još da u tome uživa. Nauči to dok još imaš vremena. Inače se pomiri sa ulogom 'zamjenjive droce u nizu'. :potapsava:
By alexandermagic
Meni su njegove ribice zamorne, actually svaki kućni ljubimac kog ne mogu da mazim. Iznimke su oskar i arovan, ali oni mi se dopadaju zbog načina na koji se ponašaju.

Dosta off-a, mislim da sam ti se dovoljno posvetio za danas. Vjerujem da si sretan.
Korisnikov avatar
By Alejandro
Gledao sam okolo vezano za floru, i nasao sam neke koje mi se jako svidjaju. Ne znam da li mi imamo imena za njih, ali ovo su njihova zvanicna:

-Hemianthus micranthemoides
-Michrantemum umbrosum
-Riccia fluitans
-Vesicularia dubyana
-Hemianthus callitrichoides

Je l' iko ovde imam iskustva sa njima, koliko su teske za odrzavanje?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
off o cenama:

vrlo je jasno da ne treba stedeti kada je rec o investiciji poput a k v a r i j u m a.
Ali cene variraju u toj meri da je prosto pravo autoponizenje dopustiti da te neko ojarca sa cenom za trecinu jacom od realne. A bas sam Alehandru preko pp pisala da postoje mnogi nacini da ukrasis akvarijum i uredis sistem a da se ne istrosis.
Yato se ,,drvo'' vinove loze ne nalazi u slobodnoj prodaji medj' prodavnicima akvaristicke opreme, PRIMJERICE: jer je gotovo besplatno.
Korisnikov avatar
By Alejandro
Bas sam nasao nesto na konto toga! Pogledaj, molim te:

Covek je od najobicnijeg drveta iz prirode improvizovao bonsai drvo(koje je prethodno premazao hlorom).
Drvo nije zivo, naravno, ali je u svakom slucaju odlicna ideja!

Cini mi se da je isto uradio i s kamenjem.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
nazalost, internet ce mi biti vrlo slab u narednih nekoliko dana, pa sada nisam u prilici da pogledam klip.

Moze to i bez hlora da posluzi svrsi. Ali onda bukvalno magijski idu 3 kuvanja u vodi i 3 dana i 3 noci boravka u vodi nakon toga (prva tri ubijaju bakterije itd, druga tri cine da drvo oteza i postane podobno porinucu u sistem).
Korisnikov avatar
By Alejandro
Tacno, pomenula si, ali sam zaboravio.

U svakom slucaju, nisam imao pojma da moze ovako da se improvizuje.
Premda, covek iz prodavnice mi je juce rekao da mogu to isto da uradim i sa sljunkom, ali da nadjem na nekom gradilistu.
No, to cu vec nekako da uklopim.

Super ti je ovo za kuvanje, obavezno cu da primenim!

:ribica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!