Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
Kratko i jasno - bavi li se iko ovde numizmatikom? Iz hobija ili profi, svejedno mi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Kratko i jasno:

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Ovo je bio samo komentar na forumski odziv na temu, nisam mogla da odolim :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Bavio sam se kad sam bio mali. Nista ozbiljno.

Vise sam voleo filateliju.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Hys.

Kratko i jasno:

Slika

:smeh:

Ont: Numizmatikom sam se bavio nešto malo iz arheologije, ali se sećam samo da su carevi imali dugačak vrat a da je svaki grčki grad imao svoj amblem. Skupljao sam neke novčiće pre nego što je uveden evro, ali ništa vredno pomena.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Hys.

Kratko i jasno:

Slika

:lol:

Aha..Si primetila.
Al upropastiste ti, Sunce i Angra prolaznos'.

Sunce, Angra (ili iko ko zna) - Ste naisli nekad na Spanish cob coins?
Zanima me da li su kovani samo u i za kolonije i koja je kovnica (gde god da je) najbliza Irskoj?
Korisnikov avatar
By bas bleu
spanish cob coins su kovani u kolonijama - meksiku, boliviji, peruu - a u evropu su dolazili kao 1/5 poreza koji se placao spanskoj kruni a kojma su onda filipi 3, 4 i 5 placali dugove holandskim bankarima npr. i generalno su se koristili u trgovini. poznati su jos kao i temporary coins jer su najcesce bili prekivani u valute drugih zemalja. tako da cenim da ako imas spanish cob coin kao nalaz ili je dosao preko spanaca - brodolom mozda, ako pricamo o kleru - ili je trgovinom zalutao u irsku, ili jednostavno nije prekovan u king's silver.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
imam barem kilogram novca iz 1918. i ranije
:roni:

moj ocuh se bavi time. meni je predosadno i preretardirano, moj hobi je uvek bio akvaristika.:dj:
By Speculum Columbae
Skupljam lepeze i čajnike.

Osim toga sam i numezmatičar i zaista mnogo toga numem (kao npr. da napravim dobru (punch line) foru)
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Dante

Skupljam lepeze i čajnike.

Osim toga sam i numezmatičar i zaista mnogo toga numem (kao npr. da napravim dobru (punch line) foru)
:lol:
Umes, umes.
Nije da numes.
Originally posted by bas bleu

spanish cob coins su kovani u kolonijama - meksiku, boliviji, peruu - a u evropu su dolazili kao 1/5 poreza koji se placao spanskoj kruni a kojma su onda filipi 3, 4 i 5 placali dugove holandskim bankarima npr. i generalno su se koristili u trgovini. poznati su jos kao i temporary coins jer su najcesce bili prekivani u valute drugih zemalja. tako da cenim da ako imas spanish cob coin kao nalaz ili je dosao preko spanaca - brodolom mozda, ako pricamo o kleru - ili je trgovinom zalutao u irsku, ili jednostavno nije prekovan u king's silver.
Hvala lepo.
Korisnikov avatar
By sofia
Bavio se moj pradeda. A bavio se i moj profesor istorije iz srednje skole kome sam svesrdno poklonila pradedinu kolekciju...
By alexandermagic
KUPI OSKARA!!! ILI AROVANA!!! :lol:

Samo mi se te ribe dopadaju, pa ti onako nonšalantno i usput sugeriram, mada nisam Orlandinja. :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2394827#p2394827]Alejandro napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2223348#p2223348]Orlando the Lady napisao:[/url]imam barem kilogram novca iz 1918. i ranije
:roni:

moj ocuh se bavi time. meni je predosadno i preretardirano, moj hobi je uvek bio akvaristika.:dj:
Meni je danas sinulo da zelim ribicu.
I ne, ne salim se skakljivo, zaista to mislim.
Je l' mozes malo vise da me uputis u sve to, posto sam apsolutni pocetnik. :cvece:
Naravno, pitaj sta te zanima na u2u. ja cu, dok mi ti pises, taman da pretrazim forum na zadatu temu, i otvorim prostor za nas ukoliko za njim bude bilo potrebe.
Korisnikov avatar
By smaug
I vuci siti i ovce na broju:

Slika
Korisnikov avatar
By Alejandro
:smeh:

Inace, juce dok sam surfovao po limundu, naleteo sam u nekoliko navrata na ljude koji prodaju stare kovanice.
Imaju poprilicno sirok asortiman, za one koje ova delatnost zanima.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
stvarno je nasla pare sa ribama :O

Jos kao dete sam shvatila da je jednako dobro kupovati monografije i kataloge. Stampa dobra, potkrepljeno informacijama.......milina! Gledas, sve ti je objasnjeno...HAOS.
I dok su sva deca vukla neke igracke od brasna i ikonice, i brojanice, i mironosno ulje, i plastificirane ikonice, i petarde sa ekskurzija, ja lepo pljunem pare za npr. knjizurinu o Lepenskom viru, Bog da me vidi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!