Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393254#p2393254]Synesthesia napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2392571#p2392571]Herald napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2392379#p2392379]Herald napisao:[/url]Sinestezija je rodjen devetog mesecevog dana - Satan day!

STRELAC 18 decembar - 18 januar

za 12-18.06.2012

Ljubav: Isuviše flerta i avanture mogu očekivati Strelčevi. Oni Strelčevi koji su prekinuli vezu ove nedelje mogu da očekuju pomirenje sa partnerom/kom. Oni Strelčevi koji su se svađali prošle nedelje, upravo ova nedelja im je izuzetno dobra i mogu da očekuju smirivanje i poboljšanje.

Posao: Na polju posla isto možete očekivati veoma jednu dinamičnu nedelju. Ova nedelja vam je više da služite drugima nego da imate neku korist za sebe. U svakom slučaju na finasijskom planu će dolaziti do blagog poboljšanja.

Zdravlje: Odlično.

link
Jesam li ja Jarac ili Strelac? I kakvu funkciju ima taj mesečev dan? I isto tako, koji mi je podznak?
Ovo je sve tako konfuzno... od sajta do sajta različito... piskara ko kako hoće....
:placko:
Ako ces tako detaljno doplati 100e. :lol: Bezi od astroloma, opeljesice te i jos ce ti nabaciti cm. :dina:
Korisnikov avatar
By Mia123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393443#p2393443]Herald napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393234#p2393234]Mia123 napisao:[/url]Objektivno :lol:, mislim da smo mi bikovi zlatni barem dok nas neko baš ne nagazi pa pređe naš neuobičajeno visok prag tolerancije.
Tesko da vulgarni retard moze da bude tolerantan. :sixto:
Je l' ti to testiraš bikovsku toleranciju? :freddy:
Ja stvarno nikad nisam naletela na bika kod kojeg sam primetila transparentnu ili prikrivenu potrebu da bude neprijatan, snishodljiv, maliciozan ,da se ističe neopravdanom samouverenošću, da hvata na buku i da generalno poseduje bilo koju od tih i sličnih iritantnih, kompeksaških osobina. :D
Možda sam samo imala sreće. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Herald
A možda si naišla na dobro cveće. :njanjanja:
Korisnikov avatar
By gossip
neko je napomenuo da su zenski blizanci lepi....vala i muski su isto jako jako lepi :love:

generalno ovan i blizanci su super kombinacija

edit:

video sam tamo neka pljuvanja po ovnovima...sunce u ovnu je egzaltirano(pokazuje svoje najbolje osobine) tako da ovan nikako ne moze biti losh znak...naravno imamo svoje loshe strane kao i svaki drugi znak..ali generalno smo super :)

i nijedan ovan kojeg ja znam(ukljuchujutji i mene) se ne trudi da bude glavni...niti je u fazonu "ja pa ja"
Korisnikov avatar
By Darling
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393234#p2393234]Mia123 napisao:[/url]Objektivno :lol:, mislim da smo mi bikovi zlatni barem dok nas neko baš ne nagazi pa pređe naš neuobičajeno visok prag tolerancije.
:yes:

Ja sam Jarac/Bik i mogu mnogo da istrpim, ali se opametih, pa NECU...dosta je bilo! :sudija:

Elem, opasno mi ide na zivce teatralnost Lavova iliti Drama queen sindrom i "ja sam najpametniji, najlepsi..."-stav, jos mi je smesnije kada takve stvari govore i ocekuju da im ponovis to vise puta, po mogucstvu, da bi im nahranio ego... Ovi sto pricaju da treba znati sa njima, da bi se pretvorili u male mace su im sigurno podilazili da bi dosli do cilja. :barf:

P.S. Pozdrav forumskom astrologu Aleksandru.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393786#p2393786]Darling napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393776#p2393776]gossipboy8989 napisao:[/url] ovan nikako ne moze biti losh znak...naravno imamo svoje loshe strane kao i svaki drugi znak..
Hajd' procitaj jos jednom sta si napisao :trep:
kazhem da nije GENERALNO losh znak(kada se uzmu sve dobre i loshe osobine) :)
stavishe da smo generalno super zato sto sunce pokazuje svoje najbolje osobine u ovnu :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni su nadredjeni sve neki ovnovi :uplasen:

Nego, recite mi, kako ce meni ribi/strelcu biti u drugoj polovini godine?
By alexandermagic
Kad su muškarci Ribe u pitanju, različite osobine ispoljavaju oni duguljastog i oni ovalnog lica/ili četvrtaste vilice. Ovi drugi pokazuju bolje snalaženje u svakodnevnici i nešto lakše izlaze na kraj sa životnim peripetijama, bez jake tuđe potpore.

---

Što se tiče pojedinaca koji nastavljaju da lupetaju kao Maksim po diviziji, Sunce se dobro osjeća u svakom znaku kad ne pravi loše aspekte (nešto manje u znaku Djevice), a uopćeno posmatrano - najbolje se osjeća u znaku Lava, jer je vladar tog znaka, jelte.

---

@ Darling

:hug:

Nema potrebe podilaziti tipičnim Lavovima na onaj klasičan, bijedni način. Oni lako skuže kad se netko pretvara, a itekako znaju da cijene bolje od njih. Samo ih treba povremeno 'pomaziti', povremeno ignorirati kad ih uhvati napad hiper teatralnosti i povremeno pohvaliti za realne pokazatelje. A kod njih ih ima dosta, jer su perfekcionisti i teže najboljem i najkvalitetnijem u svemu. Ne zadovoljavaju se mrvicama.
Velikodušnije i srčanije osobe od njih ne postoje i sve će da urade za one do kojih im je stalo, makar i na svoju štetu. Ja to cijenim i jedino se sa njima osjećam kao da sam u istoj ravni sa nekim po određenim stavkama.

Najnepodnošljiviji ljudi što se tiče ega jesu muškarci čiji je Mars u Lavu, neovisno u kom su znaku rođeni; te žene sa Mjesecom u tom znaku. Oni koji njih mogu da podnesu, a da nisu mazohisti, zaslužuju orden narodnog heroja.

---

@ Mia

Kod žene je bitniji položaj Mjeseca i Venere, tj. u kom su znaku. Kod muškarca - Sunca i Marsa. Na osnovu toga se gleda većina osobina koje posjeduju.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
A zasto svi koji se, kao, razumeju u astrologiju prave iskrivljenu facu kad cuju da mi je Mesec u Jarcu?
To mi se redovno desava, sta si u horoskopu? Blizanac - djene djene. Podznak? Bik - super. Venera? U Blizancima - paaaa, ok. Mesec? U Jarcu - aj cao. :lol:
By alexandermagic
:lol:

Vlada fama da su to emocionalno kastrirane osobe i suvi materijalisti, a ja se ne bih složio. Samo su opreznije nego većina i sporo se 'zagrijavaju' u strahu da ne budu povrijeđeni. :)
Korisnikov avatar
By gossip
sunce u vagi je u padu i sunce u vodoliji je u izgonu i tu se nikako ne oseca dobro...ja ne znam zaista ko ovde lupeta...
ali zato se venera super oseca u vagi i saturn u vodoliji

a sto se tice meseca u jarcu...on je tu u izgonu i tu se mesec ne oseca dobro...kao sto se ne oseca ni dobro u skorpiji jer je tu u padu
By alexandermagic
Smaraš jer po toj logici sve Vage i Vodolije bi se trebale osjećati loše, sa manjkom vitalnosti, kako god da im je Sunce aspektirano; a Mjesec u Škorpiji je Mjesec 'pod kletvom', ali remedijalne mjere i to mogu eliminirati.
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Hm... Sad me zivo zanima sta moja natalna karta kaze o meni ili kako vec to ide

alexandemagic da li bi te mrzelo da mi je rascivijas? :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
pa ako se pomučiš da je okačiš, i skratiš proces pitanje-odgovor-dozvola-zahavlnica, možda i hoće da baci par redaka onako, i zagolica te taman do pola, da nisi ozbiljna, nit nasmejana, već ostaneš sa onim zbunjenim polu-kezom na faci... :kuckuc:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!