Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Shoplifter
ne samo aging and acne, već i manje neprijatnosti poput raka kože i unutrašnjih organa ^^
neki opet kažu da kad ti napišu paraben free onda unutra drmnu nešto isto toliko štetno kao zamenu.
we're all gonna die!!!!!!!!!eleven
Korisnikov avatar
By bern
ništa, vraćamo se svinjokoljstvu i kućnoj izradi sapuna. u EU svakako nećemo, pa skarednost nije problem :hamlet:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2391360#p2391360]Shoplifter napisao:[/url]ne samo aging and acne, već i manje neprijatnosti poput raka kože i unutrašnjih organa ^^
neki opet kažu da kad ti napišu paraben free onda unutra drmnu nešto isto toliko štetno kao zamenu.
we're all gonna die!!!!!!!!!eleven
Imamo mehanizme koji to neutralizu, repariraju, ali stalnim nanosenjem gomilamo. Nemam pojma, valjda je sertifikovana prirodna kozmetika - prirodna. Ili ces kao moja drugarica - ma da, sertifikovana je ona koja ima pare da plati da je sertifikovana.

Nekad se moze javiti alergijska reakcija na nesto sto je prirodno. Neko na med, neko na citruse.
By Kragi
@Sunce: ok, ali ne pricam o tome.
Evo glicerin nije stetan, koliko mi je poznato, pa ga u istocnoevropskoj verziji dove men carea nema uopste a tu je u vrhu (a znamo da se komponente redjaju po principu od kolicinski najsadrzanije.
Pola toga fali, to htedoh reci. Naravno vode i boja ne :D
Korisnikov avatar
By Herald
Mislim da je samo promenila ime.
Korisnikov avatar
By ManToy
Slika

Od ovog mi bukvalno bude hladno. Kao sto i ime kaze Shock! :D Samo nije neki miris ali miris i onako brzo izvetri. Probao sam i taj zeleni Fa i on dosta hladi ali ovaj Axe je neprevazidjen. :icequeen:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2391446#p2391446]Kragi napisao:[/url]@Sunce: ok, ali ne pricam o tome.
Evo glicerin nije stetan, koliko mi je poznato, pa ga u istocnoevropskoj verziji dove men carea nema uopste a tu je u vrhu (a znamo da se komponente redjaju po principu od kolicinski najsadrzanije.
Pola toga fali, to htedoh reci. Naravno vode i boja ne :D
Da, to je posebna prica. Negde sam citao da nasi uvoze neku 2. ili 3. klasu Nivea preparata. I u ishrani - banane su neke B klase ili sl.
Korisnikov avatar
By Galadriel
aj neko strucan da mi protumaci ovaj sastav: :molise: aqua, propylene glycol, alcohol, polysorbate 20, triethanolamine, carbomer, hedera helix, methylparaben, parfum, tetrasodium edta, caffeine, amyl cinnamal, coumarin, benzyl salicylate, geranoil, CI 75810
Korisnikov avatar
By Sunce
^

To je nesto sa brsljanom (Hedera helix). Ali dominira hemija: pored negativnog methylprabena, tu je i edta.
Korisnikov avatar
By Galadriel
to je bršljan gel protiv celulita, koristi se pri masaži. šta je edta?
Korisnikov avatar
By Galadriel
wow, tnx, iz hemijske formule se bas vidi koliko je stetno a koliko zdravo
Korisnikov avatar
By Galadriel
:uplasen: a šta sad da koristim? ništa u univeru nema bez tih sastojaka :nerd:
Korisnikov avatar
By Herald
Deciji sapun

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Parfum, Glycerin, Lanolin, Sodium Chloride, Paraffinum Liguidum, BHT, Propylene glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tetrasodium EDTA, Sorbitol, Tetrasodium Etidronate, Cl77891, Cl74260, Cl11680.
By Kragi
A stvarno ne znam sta se svi 'vataju za te baby sapune ko pijan za plot pod izgovorom da su mnogo kvalitetniji od ostalih.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ne znaš? Ljudiiiiii, gle'te 'vamooooo - Kragi nešto ne zna! :D Evo ja ću da ti kažem šta se 'vataju :shmi:

baby kozmetika:
sigurno je bolja od kozmetike za odrasle, jer su bebe nežnije
sigurno prolazi više kontrola jer je za bebe, pa je i zdravija
sigurno nema štetnih sastojaka - ko bi, aman, stavio štetne sastojke na bebu???

Tako misle i time se rukovode...
By Kragi
Tvrdim da merimin baby sapun vise isusuje kozu nego nivea, ph neutealan, namenjen odraslima. ;)
Probaj ;)

Naravno da postoje deciji sapuni koji su boljeg i losijeg kvaliteta u odnosu na neke druge al' 'industrijski' sapun je sapun bio on baby ili ne.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je turn off da u toku seksa osetim bejbi sapun na nekome, posebno Merimin.

Prirodne sapune i preparate mozete naci u prodavnicama zdrave hrane, tipa Biospajz, Cudesna Bundeva, Maslina itd. Od domacih proizvodjaca preporucujem Marigold, Suncokret, Dar kozmetik, jer su povoljniji. Stranih ima mnogo vise.

Dar kozmetik:

http://www.darkozmetika.rs/gallery1.html" target="_blank

Protiv celulita, a prirodno, a povoljnije:

http://www.superkupon.rs/index.php/fron ... asano-ulje" target="_blank
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2391946#p2391946]Sunce napisao:[/url]Meni je turn off da u toku seksa osetim bejbi sapun na nekome, posebno Merimin.

Ja sam bio ubedjen da malo vise biras :smeh:

Inace, ozbiljno me zanima, kad smo vec kod celulita i preparata za iste - kako se on zapravo topi, odnosno skida?
Koji je proces?
Namazes i on iscuri kroz kozu ili se pak izbaci kroz mokracu? Mozda ispari? :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Nisu svi tako zgodni i ne mogu svi da biraju. :)

Sta da radim, jedan moj bivsi decko je koristio Bekutan kremu. :lol:
By Kragi
Joj jbt salim se, al' ajd.
Nego ovo za celulit? :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ja nish od toga.
Na dve etikete npr pishe:

100% Vegan, Pure Plant ingredients: unrefined shea butter, babassu palm oil, extra virgin coconut oil, rice bran oil, cocoa butter, bubble-licious castor oil, patchouli, sandalwood, vetiver and fragrance.

Ili recimo:
Sodium olivate, sodium cocoate, aqua, caprae lac, goats milk, sodium cornate, lavandula angustifolia oil, lavandula angustifolia flower, vitis vinifera seed oil, linalool*, geraniol*, limonene*
* occurs naturally in essential oils

I to je sve sho koristim od tvrdih... sapuna. And i have no compliant.

A za celulit... pa zavisi koji je uzrok celulita, pošto ih ima više. U suštini se... razbija/razvlači pa ga nema, najjednostavnije rečeno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!