Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Otisao na svedski romeo da vidim koga ima. :lol: i pricam sa nekim i nagovaram ga da gleda bergmanove filmove. :lol:
Korisnikov avatar
By mOwbid
malopre stigla kuci, umesto da blejim pijana u krevetu. razmisljam sta treba da uradim.
Korisnikov avatar
By mOwbid
^ napaljena. rekla si da ces mi poslati sliku, a ja moram ovde da vidim prvo? pu stoko
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
e, pa da. imam jos jedan termin, ona slika je bila nja. cekam sad da zaraste pa jos malo da me doradi. dobijas prva gotovu, kompletnu, savrsenu.
Korisnikov avatar
By mOwbid
pe jeste. kad si retardirana. lol
Korisnikov avatar
By mOwbid
kad je bio tu milan, bas sam mu kukala koliko mi nedostajete. crklidabogda
Korisnikov avatar
By mOwbid
e pa meni ce sad ispitni rok, moram malo da se uozbiljim. curka sam najgora bila ove godine.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
zagrevaj stolicu pa kad zavrsis, ja sam tu. zivot mi je jako dosadan u poslednje vreme. mislim ono, spavam sa muskarcem i to.
Korisnikov avatar
By mOwbid
znam, tu ti je Bojan, pricao mi je Milan. dosta sam ljubomoran. no u kakvom sam stanju u poslednje vreme, i bolje je da se ne vidjam i cujem ni sa kim. :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ono kad nam se neko ubac u raspravu :shrug: sad sam ljuta..

a ajd da je bar nesto vezano za nas, kad ono..
Korisnikov avatar
By mOwbid
je l da. isto sam htela da napisem, al rekoh aj necu, dosta sam hejtovala danas. a i da ne spamujem previse. no svakako je noc, pa mi niko nece nista reci. nije kao da bi mi inace rekli nesto. e e da prestanem. e e evo
Korisnikov avatar
By mOwbid
e inace kako ovako sedim, na ovoj jako kul i udobnoj stolici, uvek mi utrne desno dupe najstrasnije. jako je kul. posle ustanem i tako cackam dupe i jako mi je kul. ko je to reko
Korisnikov avatar
By gossip
zavrsio sa spremanjem vechere...blejim na fejsu/forumu...i cekam da mi se skine film :waiting:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Jedem četrto parće kolača od čokolsde i ridam zbog "I Want To Know What It's Like" a čokolada mi je do ušiju, a suze do brade, i jedva vidim šata kucam,. :rida: :rida:
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!