- 23 Maj 2012, 23:04
A pa dobro ima logike... Uki je vise gay nego Urke... heheh.
Pa rekao sam e pa dosta je bilo, sada cu da budem ono sto jesam. A i cure su pocele da smaraju i budu nezanimljive. Kada sam prvi put bio sa likom rekao sam.... vauuuuuuu pa meni ovo treba. Kakve ribe bre, uzas, jao na sta sam ja gubio vreme. A najveci bedak je kada danas neka pokusava da mi se nabaci ili kao me ortak upoznaje sa nekom... jao, a meni uopste nije do toga.
Glasnik napisao:^
Go to the dark side.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382946#p2382946]urke145 napisao:[/url]Pa, recimo, i mi imamo ovde na forumu jednog Uroša i zovemo ga od milošte Uki.
A sto je ovo Urke hetero?
Zovem se Uros, logicno da me zovu Urke.[/color]
Zazvučalo mi nekako strejterski totalno.
Naravno, lupam - nema to veze s stvarnošću. Možeš ti i da budeš Urke, a peder k'o vrata.
A pa dobro ima logike... Uki je vise gay nego Urke... heheh.
Tungi napisao:Kako ti je uspelo? Hoću i ja, na tu drugu stranu
Pa rekao sam e pa dosta je bilo, sada cu da budem ono sto jesam. A i cure su pocele da smaraju i budu nezanimljive. Kada sam prvi put bio sa likom rekao sam.... vauuuuuuu pa meni ovo treba. Kakve ribe bre, uzas, jao na sta sam ja gubio vreme. A najveci bedak je kada danas neka pokusava da mi se nabaci ili kao me ortak upoznaje sa nekom... jao, a meni uopste nije do toga.