Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mia123
Znaju 4 drugarice i decko najbolje drugarice. Svi su super prihvatili. :D Jedino mi je malo zao sto se neocekivanom brzinom suzava krug ljudi koji ce slusati price o mom imaginarnom decku. :sigh:
Korisnikov avatar
By Alyssa
Uf, bilo mi mnogo teško da to izgovorim pred njom. Uopšte se nisam tome nadala. :-/ U svakom slučaju, savršeno je prošlo. Samo joj nije bilo jasno što joj nisam ranije rekla i rekla je da je osećala da nešto krijem, pa je mislila da imam neki problem u porodici i sl. Hah. :botox:
By macedonianlesbian
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354708#p2354708]Alyssa napisao:[/url]Uf, bilo mi mnogo teško da to izgovorim pred njom. Uopšte se nisam tome nadala. :-/ U svakom slučaju, savršeno je prošlo. Samo joj nije bilo jasno što joj nisam ranije rekla i rekla je da je osećala da nešto krijem, pa je mislila da imam neki problem u porodici i sl. Hah. :botox:
Kad sam se autirala ja mojoj drugarici sam bila malo nesigurna zbog reakcija (da ne reagira loso) i to ona je osetila i se navredila rekla mi je da je 21vi vek i me pregrnula (hug, kako to kazete u srbija?) pa sam bila srecna :)
Korisnikov avatar
By sapa09
^
Hug - zagrljaj..Zagrliti nekoga..:)

@Alyssa, drago mi je zbog tebe.. :hug:
Ja sam vec rekla jednom najboljem drugu koji je savrseno reagovao...Sad planiram da kazem jos jednom drugu i nekim drugaricam... :)
Korisnikov avatar
By Alyssa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355224#p2355224]macedonianlesbian napisao:[/url]
Kad sam se autirala ja mojoj drugarici sam bila malo nesigurna zbog reakcija (da ne reagira loso) i to ona je osetila i se navredila rekla mi je da je 21vi vek i me pregrnula (hug, kako to kazete u srbija?) pa sam bila srecna :)
Ma ja sam znala da će super prihvatiti, ali opet je bilo teško. Bukvalno sam se tresla i nisam znala kako da počnem.

@sapa
I moj najbolji drug je savršeno reagovao u tom trenutku, da bi mi pre nekoliko dana rekao da bi on svom detetu zabranio da bude homo ili bi i da je skroz protiv toga, ali da mu u mom slučaju ne smeta.
Od tad izbegavam da pred njim pominjem curu u koju sam zaljubljena. :(
Korisnikov avatar
By sapa09
^
:hug:
Bice bolje.. :)

Moj najbolji drug od tada meni pruza veliku podrsku, cak me vrlo cesto i pita sta se desava sa devojkom koja mi se svidja i sve to.. :)
I sa njim sam sada potpuno otvorena, zna pravo stanje stvari.. :) I nikada nije pominjao da bi svojoj deci nekada zabranio ili sta ja znam.. :)
Korisnikov avatar
By Alyssa
^
Super. Drago mi je zbog tebe. :)
I ovaj moj često pita šta se dešava sa njom, ali ja se trudim da što kraće odgovaram. Valjda će da prođe taj period.
Korisnikov avatar
By Alyssa
Jesam i rekao je: "Razmisliću malo o tome, ali mislim da imam jasan stav."
Posle toga nismo mnogo pričali na tu temu.
Korisnikov avatar
By sapa09
"Tvrd je orah vocka cudnovata, ne slomi ga, al' zube polomi."

Maah, setih se ovog citata.. :lol:

Izgleda da ja imam srece, jer sa svima sa kojima sam razgovarala o toj tematici su ili imali gej frendli stav ili nisu bili upuceni u to, ali su bili otvoreni prema tom pitanju, hteli su da saznaju istinu.. :)
Korisnikov avatar
By Rakunica
Davno sam se autovala (sada bivsoj) najboljoj drugarici.
Sve je bilo super, 100% prihvatanje par godina, medjutim cim sam usla u prvu ozbiljnu vezu, sve se preokrenulo.
Dan danas ne mogu da verujem da mi je postavila uslov prijatelj ili devojka...
Vise se time ne opterecujem :bye:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355309#p2355309]Alyssa napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355224#p2355224]macedonianlesbian napisao:[/url]
Ma ja sam znala da će super prihvatiti, ali opet je bilo teško. Bukvalno sam se tresla i nisam znala kako da počnem.

@sapa
I moj najbolji drug je savršeno reagovao u tom trenutku, da bi mi pre nekoliko dana rekao da bi on svom detetu zabranio da bude homo ili bi i da je skroz protiv toga, ali da mu u mom slučaju ne smeta.
Od tad izbegavam da pred njim pominjem curu u koju sam zaljubljena. :(

ovakav idiotski stav ne razumem. i ne samo u njegovom slucaju
Korisnikov avatar
By sapa09
Autovala se jos dvema devojkama... :dance:
Mislim da do sada nisam dobila vise saveta i podrske nego od njih..
I jos mi je jedna pricala iz iskustva kako i sta..
Predivno.. :love:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Prvo rekla burazeru (koji je onomad sa mnom bio i na onom mini-protestu posle onog napada jesenas), rekla najboljoj drugarici, a ostali su se lagano nizali tako da je skor da moje celo društvo zna (maltene oduvek) i niko nikakav problem nema ni sa mnom, ni s tim. Ako neko i ne zna (mada mislim da i nema takvih među ovima s kojima se družim), boleo bi me pišuljak da li će saznati ili ne. Nekima sam ja rekla, neki skontali pa me pitali. Osim jedne drugarice :giggle: , ultimativno egocentrične, ubeđene da je "the only lesbian in the village", a ima gejdar raštimovaniji od mog - zanimljivo mi je da čekam i vidim koliko će joj vremena trebati da provali. Eto.. :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Meni se sestrica zalila kako joj tata ne da da se druzi sa jednom drugaricom iz odeljenja koja ima devojku.
A stvarno su dobre ortakinje. Moram jednog dana tog coveka sutnuti pravo u dupe.
By urke145
Uh ja imam jedan veliki problem. Imam najboljeg prijatelja koji ne zna da sam gay cak sta vise dozivljava me kao svog ortaka koji je alfa muzijak kada su u pitanju ribe. Elem ja i on smo se upoznali na nekom zimovanju jos dok sam bio prva godina srednje skole. Nismo iz istog grada ali smo ostali u kontaktu i vidjali se… ono za vikend ja isao kod njega, on kod mene, letnji raspusti… na zimovanje zajedno…. Postali smo bas dobri drugovi I prijatelji. Toliko dobri da cu mu biti kum na vencanju. Iako nismo iz istog grada verovatno po onoj izreci da “retki susreti povecavaju prijateljstvo” bas smo se zgotivili. Problem je sto smo se najvise druzili u periodu kada ja jos uvek nisam sebi priznavao da sam gay i dok sam i dalje muvao cure. Cak smo on i ja to zajedno radili, ja mu davao savete, namestao neke moje drugarice, on meni svoje i tako to. Medjutim kada sam ja krenuo na faks jednostavno sam rascistio sa sobom sta zelim a sta ne. Onda smo poceli malo slabije da se vidjamo, mozda par puta godisnje. Ja sam prestao da se cimam sa curama. Greska je sto mu tada nisam rekao da sam gay ili sto nisam jednostavo pokusao da se udaljim od njega i da tako izbegnem da mu kazem. I pored retkih susreta odrzavali smo kontakt i evo za dva meseca on se zeni, ja cu mu biti kum, a on se zacudjeno pita kako to da nemam devojku i necu valjda na svadbu sam da dodjem? Meni nije problem da mu kazem da sam gay, verujem da bi manje vise razumeo ali mi je glupo upravo zbog svega onoga sto smo prosli zajedno. Recice verovato Molim????? Sve ono vreme si glumio i pretvarao se?????
Dajte neki savet...
Korisnikov avatar
By Delete
@urke145
Zasto ti ne bi to njemu rekao pre vencanja, da covek ima vremena da potrazi novog kuma, ako se predomisli i shvati da ne zeli neiskrenog geja za kuma?
By Glasnik
Ovo Urke je tako hetero. :lol:

Inače, isto mislim da bi trebalo da mu se autuješ. Pogotovo jer tvrdiš ''da ti nije problem da mu kažeš''. Koliko znam (iako ne razumem baš zašto je tako) kumstva su jako bitna stvar u nas, te ne valja se u nešto tako ući neiskren. :)
By urke145
Uh.... jbg trebalo je da odavno to uradim. A, ne da sve guram pod tepih. Mada iskreno nisam se bas nadao da ce taj dogovor o kumstvu da prezivi jer on ima i neke stare kumove pa je bilo pitanje da li ce oni ili ja... a kako jos nije reseno mozda cu malo da poguram na tu stranu da ipak bude to staro kumstvo.

E sada iskrenost ili ne... jbg. Ljudi su neiskreni i u mnogo gorim stvarima ... "sta to radis kume?, nista kume vezbamo za film" hahahaha.

Ali ipak najbolje bi bilo da on uzme te stare kumove pa da se dogovorimo da on meni bude kum na mom vencanju :) koga verovatno nece ni biti, a do tada cu mu vec reci, ili ce sam da skapira.

A sto je ovo Urke hetero?
Zovem se Uros, logicno da me zovu Urke.:)
Korisnikov avatar
By Herald
el oces? ocu!....joj kako da mu kazem da necu? Mislim hocu ali da on ne zna a ja cu da ga poguram dok ne sazna a mozda nece ni biti potrebe :povez:

Не валꙗ ти то!
By urke145
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382974#p2382974]Null napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382880#p2382880]urke145 napisao:[/url]Recice verovato Molim????? Sve ono vreme si glumio i pretvarao se?????
:pucaodsmeha:

ouvaj, a jese ti pališ na njega? maalčice? ako ne onda jebiga reci pa šta bude biće. ili sačekaj da prođe svadba a na svadbu povedi neku lezbejku LOL

Ne palim se ni malo. Kada kazem da bi mi rekao da sam glumio i pretvarao se mislio sam na glumu i pretvaranje kada je u pitanju muvanje riba i sve ono sto smo prosli vezano za devojke... jer ipak ja sam bio sa dosta riba pre nego sto sam presao na drugu stranu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Kako ti je uspelo? Hoću i ja, na tu drugu stranu :eya:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!