- 20 Maj 2012, 23:19
ovakvu priču ima svaka baba u mom komšiliku,na šta druga odgovara sasvim suprotno-"e,vidiš kod mene je bilo baš drugačije-odem ja kod doktora..."
nije TO poenta,hoću da kažem...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381877#p2381877]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Iskreno, ne čudim se. Ja stvarno zazirem od odlaska u Domove zdravlja, ili bilo koju državnu instituciju. Uvek mislim da ću, ako ne umreti, biti bolestan duže nego što je potrebno.
Evo ličnog iskustva iz 2003. Počeo sam da kašljem negde u maju, ali kako mi se bližio prijemni nisam obraćao pažnju na to. I to se tako nastavilo do kraja juna, kada sam nakon obaveza otišao kod doktorke koja mi je rekla da imam VIRUSNU UPALU PLUĆA, nakon slušanja stetoskopom par sekundi. Pitao sam je: "Zašto je tako sigurna?", a ona je odgovorila: "Zato što se čuje da nema šlajma". I prepisala mi je Durofilin i još dva leka, kojih više ne mogu ni da se setim. Vremenom, koristeći te lekove, meni je bilo samo gore i gore, dok se pred kraj jula umalo nisam ugušio dok sam se popeo na četvrti sprat svoje zgrade. Em sam kašljao, em nisam mogao da dišem na nos, a ni na usta. Ubrzo smo otišli kod privatnog pulmologa, koja me je stavila na inhalaciju, dala mi injekciju, i drugi lek. Naravno da nisam imao upalu pluća, već upalu sinusa i sekret koji mi se lučio mi je grebao grlo, pa se na kraju i nagomilao u vidu šlajma, jer sam mahinalno gutao. U roku od 10 dana sam bio kao nov.
Toliko o našem zdravstvu.
ovakvu priču ima svaka baba u mom komšiliku,na šta druga odgovara sasvim suprotno-"e,vidiš kod mene je bilo baš drugačije-odem ja kod doktora..."

nije TO poenta,hoću da kažem...