Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa da, slikala telefonom sad nabrzaka, izgledace bolje kad prodje bar desetak dana

uzivo, uvek :pervert:
Korisnikov avatar
By Blady
^ Pokazivacemo si tetovaze :pervert:
Korisnikov avatar
By starsailor
super su vam tetovaze. i ja se nesto u zadnje vreme lozim na tet. u boji.
koliko su kostale ako nije tajna? posto zelim sleeve da radim.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam ovu moju platila 4500, ali sam imala neku prepravku i malu doradu.

Al kapiram da su te sitnije oko 2000, 3000.

Off - @Sanja cak nam je mOw radila sablon :lol:
Juce sam joj pokazala, i svidelo joj se :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol: do kraja zivota. isfurano je to "nosim te u srcu"
mi te nosimo na ruci, novi hit 21. veka :rock:

a to je sveze uradjeno, kad se preljusti i prodje mesec dana boje nece biti taaako jarke i bice bolje :)

mOw na ruci :protest:
Korisnikov avatar
By mOwbid
sad vas imam, ne mozete pobeci.gotovo ^^
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@starsailor

moja je kostala 400e, ali jeste velika slika i zauzima veliku povrsinu ruke, za razliku od blekine. a posto kazes da zelis sleeve, kontam da zelis nesto slicno mojoj (u smislu da je citava povrsina pokrivena, bez "supljina" i praznih mesta)

ja sam kod tog tattoo majstora vec radila prvu tetovazu i prezadovoljna sam kako decko radi. dobijam komentare i da je tetovaza preskupa i da je dzaba, s' obzirom na zahtevnost tetovaze, ali ne zalim da dam pare za tattoo, ali mora biti dobar rezultat, tako da uvek obracam paznju kod koga radim, listam portfolio i pricam sa ljudima koje je taj umetnik vec tetovirao.

cak sam ga pre prvog tetoviranja pitala da me zove kada radi tetovazu slicnu mojoj, izasao mi je u susret i sada sam bez razmisljanja opet izabrala njega.
Korisnikov avatar
By starsailor
@ sanja to je super. da, zelim bez praznina, naravno to mi je za sada sf zbog novca, ali me zanimalo koliko kosta veca tetovaza.inace ja zelim sleeve cele ruke skroz do dlana :molise:
@orlandita - mhm, meni je ponovio ceo tet jos jedan put i opet nije svuda ista boja :/
Korisnikov avatar
By deran
glupo pitanje,al jbg-može li to nekad da se skine...?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
moj drug iz nemacke je pokusao da skida laserom ime bivse :lol: kaze da laserom boli petnaest puta vise nego samo tetoviranje i potrebno je vise tretmana, tako da je nakon prvog odustao i tetovirao preko njenog imena tarantulu :krezavi:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381660#p2381660]mOwbid napisao:[/url]

daaaa... bas mi je drago sto je tako kul ispalo.

nego...ovaj.. sad vas dve nosite svugde deo mene sa sobom ^^ hihi
:yes:
Da, zauvek si nam na kozi :lol: ako ne odemo na laser :wundy:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381706#p2381706]starsailor napisao:[/url]bleki pa nije skupa. kod koga si je radila?
zadnje tetovaze, sofia i ja smo radile u b beauty u ns i nismo zadovoljne.
American way - je tattoo salon, nista specijalno.
Ali ja sam kupila vaucere i zato sam malo platila.
Mada mislim da on generalno nije skup, nazoves ga i pitas.
Ja sam zadovoljna kako mi je uradio..
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381758#p2381758]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]moj drug iz nemacke je pokusao da skida laserom ime bivse :lol: kaze da laserom boli petnaest puta vise nego samo tetoviranje i potrebno je vise tretmana, tako da je nakon prvog odustao i tetovirao preko njenog imena tarantulu :krezavi:
ahahahha! super se setio :)

Kod nas uglavnom rade sa autlajnom, tjst one tradicionalnije tehnike a meni se svidja sencenje. Volela bih da vidim da je neko uradio tetovazu sa odlicnim sencenjem ovde.

Verovatno cu se tetovirati ali ne zurim - cekam da se poklope kockice i dobijem ideju kada i sta i kad budem sigurna to cu i uraditi.
Korisnikov avatar
By mOwbid
i ja, bas me zanima kako uzivo izgleda.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
uzivo je mnogo bolje, slikam se fonom i i meni samoj se ne svidja toliko na slici, ali kad se pipnem.. :drkanje:
Korisnikov avatar
By mOwbid
:lol: e bas mi je drago sto se pipkas
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
:krezavi: hit!
promenila sam stav zato sto mi se bas dosta toga izdesavalo i shvatila sam da se ipak samo jednom zivi i ko zna da li cu uopste dogurati do 50te god. :hamlet:

imam ih zasad 3, ali posto su sve tri veliki definitivno cu kod broja 5 stati :)

ne koristim nista sa zastitnim faktorom posto sam nocna ptica, a imam i tu srecu da mi koza lepo prima mastilo pa su mi sasvim dovolnji u pocetku pantenol i kasnije neka hidrirajuca krema.
Korisnikov avatar
By Hellas
Jedno pitanjce za ljubitelje ove teme...
Da li biste voleli da vas partner/ka ima tetovazu/e?
Korisnikov avatar
By Blady
Sto da ne.
Mada mi ne smeta i da nema ni jednu.. naprotiv, mozda i bolje da nema ni jednu :lol:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!