- 17 Maj 2012, 19:22
Ljudi treba mi pomoc. Pre dva meseca sam rekao najblizim prijateljima da sam gay i odjednom mi je ceo zivot krenuo na bolje. Cak sam se i zaljubio, sto mi se nikad do sad nije desilo.
U svakom slucaju, nikako ne mogu da provalim da li je ovaj moj gay ili nije. Cak sam dosao u situaciju da i njemu kazem za sebe, da vidim njegovu reakciju i on je sasvim ok sa time, cak smo spavali u istom krevetu te veceri (bila je pijanka u pitanju). U svakom slucaju, ja cu vam ga opisati, pa vi procenite. To je covek koji nije isfeminiziran, ali ima par pokreta koji ga odaju. Zenski deo drustva je pred njim skroz opusten, cak se i presvlace pred njim, kazu on je `ladovina(mada me sve te cure ubedjuju da on nije gay). On ima i puno drugara, zajedno gledaju fudbal, mada to nista ne mora da znaci.(Svi oni osudjuju gay osobe, tako da postoji mogucnost da se plasi odbacivanja i da laze). Kada sam ja krenuo da se druzim sa njim, bio sam u situaciji da ga hranim (bukvalno sam mu stavljao zalogaje u usta), na sta se on samo smesio. Kada se jedna cura iz drustva skinula gola pred njim, on ju je odbio, a svi su to protumacili kao da je on uvidjajan, jer ce sa tom curom da se i dalje vidja, pa da ne bude neprijatnih situacija. Za prvi maj je pet puta prao zube i tusirao se. ( inace vodi dosta racuna o higijeni, cak vise nego ja, koji sam otvoreni gay). Kad sam hteo da mu nabacim jednu moju kolegenicu sa faxa on je rekao da moze, (u pitanju je zgodna riba) a nikad joj nista nije poslao niti je nesto pokusao. I za kraj, ljudi njegovu nezainteresovanost za devojke vezuju za njegov problem sa kockom, jer ima velike dugove, pa mu je samo to kao u glavi. Hvala!!!