Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

@Mali-Princ19 Meni se skoro dogodila identična situacija. Inače, i ja sam iz Leskovca, a bivši dečko u koga sam još uvek zaljubljen je takođe odavde, ali radi u Bg-u. Došao je u Le na odmor i tom prilikom smo se videli u više navrata. Kada se došlo vreme da se vrati za Bg, plakao sam kao kiša. Onda mi je u poruci napisao da uradimo nešto povodom toga što smo razdvojeni i pitao me koje su nam opcije. Predložio mi je da dođem u Bg i potražim posao kako bi bili blizu jedan drugog, ali mi je i napomenuo kako za početak nećemo moći da živimo zajedno iz razloga jer mu je previše komplikovano da trenutno razmišlja o traženju novog stana jer ovaj u kome je trenutno već duže vreme deli sa cimerom. Pošto meni najbolji prijatelj takođe radi i živi ovde, palo mi je na pamet da živim s njim. Dosta sam razmišljao i poslušao svoje srce koje mi je govorilo da odem. Onda sam spakovao svoje stvari i sa 150€ krenuo. Bilo je dana kada sam imao para samo za jedan obrok, ali to mi nije bilo bitno. Bio sam srecan uprkos svemu jer sam blizu njega. U početku je sve bilo lepo, a onda je počeo da mi se ne javlja i izmišlja svakakve izgovore kako se ne bi videli... Mislim da ima nekog drugog. Oseti se to. Ja sam se za kratko vreme zaposlio i sada radim. I patim. Čekam da se javi, ali ništa. Plačem svaki dan i razmišljam da se vratim kući jer je, pored posla, on bio glavni motiv mog dolaska ovde. Prema tome, mogu samo da ti dam najiskreniji savet da dooobro promisliš glavom pre nego što se odvažiš na takav potez. Ne mora da znači da će ti se desiti ono što je meni, ali ipak...
Korisnikov avatar
By Synesthesia
People, you have to move on!... Jesus.

There is only one life, and u shouldent waste ur time on contemplating over bad choices. Or bad results of good choices, same thing. And yes - everyone gets them, all the time!

Just learn, keep in you whats worth of it, and move on. Move on. MOVE ON! :bic: Live that life u got... :sladoled:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380761#p2380761]Synesthesia napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380757#p2380757]Torry napisao:[/url]uvek je to lako reci no uraditi
Pa ne kažem da je lako, samo podstičem, koliko mogu, da se uradi... svako mora za sebe, da pronađe motivaciju i okidač za tako nešto... samo ako dovoljno traži. Meni je npr. moj život najmoćnija motivacija, pa odatle savet :hekla:

ma slazem se i u pravu si, samo kazem ;)
Autor ove teme je pitao da podelimo slična iskustva i damo savet, što sam i učinio.
Slažem se sa torry u potpunosti da je uvek lakše reći, no učiniti. Verujem da ću nastaviti sa svojim životom, ali mi se trenutno i belo čini crnim. To je valjda normalno, I guess... Uostalom, nismo svi isti. Nekom je potrebno više, a nekom manje vremena da preboli.
Sad znam da nije. Tada nisam. Srcu ne možeš da narediš, ma koliko to stereotipno zvučalo. Generalno, previše sam naivan. I svi meni bliski ljudi mi skreću pažnju na to. Ali šta mogu... To sam jednostavno ja. Sve ostalo bi bilo pretvaranje. Možda me je nedostatak iskustva doveo upravo ovde gde sam sad.
Таман сам помислио да је нешто што би мени могло да помогне али није иста ситуација...
Овај живот је тако јбно неразумљив и напоран... :sixto:

Да ли да се надам да ће један дечко заборавити свог бившег са којим је био у вези две године? Раскидали мали милион пута, варали се међусобно али су се увек враћали један другом... Да ли је паметно ускочити у везу са таквим ликом с обзиром да је скоро раскантао са бившим? Има ли ту просперитета?
Ситуација је мало компликованија али да кренемо овако... :D :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!