Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
:lol:
Ovo kao 'Ozaloscena porodica'
By brankokockica
Da iznese konkretne dokaze o kradji, koje mozes procitati i na sajtu.
U kom smo mi kurcu kad i Vesna Pesic mora ovo da izjavi.
Mi smo posle 12 godina došli praktično na istu tačku da ponovo imamo vlast jednoga čoveka koji je stavio sve pod svoju kontrolu, a to je Boris Tadić. Ako uništite tri osnovne grane državne vlasti, i sve kontrolne mehanizme, ako tužilaštvo radi na SMS, ako nema nezavisnog suda – a bila sam u parlamentu i znam da su partije davale svoje sudije - onda je to totalna uzurpacija vlasti koju je izvršila grupa ljudi čiji je centar Boris Tadić i njegov kabinet, grupa ljudi koja vlada, ali koja je potpuno nekažnjiva, kaže u intervjuu za Radio Slobodna Evropa sociološkinja i doskorašnja poslanica Vesna Pešić.
Drugo, kad se neke male stranke, poput „Dveri“, žale da je bilo promašaja, onda RIK sve ono što oni navedu, odbaci. Ali kada Čedomir Jovanović, koji nije prešao cenzus u Beogradu, traži da se na 16 biračkih mesta ponove izbori u glavnom gradu, onda RIK prihvati te primedbe po principu - naš član nije prošao, pa hajde da mu otvorimo mogućnost da dobije to malo glasova što mu fali.
By brankokockica
Ona je rekla ono sto mnogi ne bi, pa ni ti, a to je da su Dveri u podredjenom polozaju samo jer su Dveri, a da je LDP u povlascenom samo jer je LDP. Stvar je u tome o cemu se radi, a ne o kome se radi, samo sto mnogi od vas to ne vide(ili ne zele?), a ona vidi, i to je za postovanje.
Korisnikov avatar
By Vel boy
@dverash, e, bogami nije stvar samo o chemu se radi (?) shto tek treba utvrditi a ne optuzivati bez dokaza, vec itekako u tom o kom se radi! dveri su toliko esktremna pro-fashistichka (na srpski nachin) grupacija da odmah upadaju u ochi i u startu kod dubokomislecih, razumnih, progresivnih ljudi gube kredibilitet.
ja ne znam shta se tachno deshava ovih dana u glavi Vesne Peshic, ali rekoh shto imadoh reci i to ponavljam: kada dveri dodju na bar pola puta ideologije Vesne Peshic u svemu, tek onda bi te dveri imale kakva aduta. bez tog puta nema ni aduta!
@deran, ja sam poshtovaO Vesnu Peshic i josh uvek poshtujem ali u zadnje vreme sam zbunjen njenom kontradiktornoshcu u par joj novijih intervjua.

ja nikad nisam rekao da volim Tadica vec da je on manje zlo.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Već treći put čitam "DEVERUŠI ukrali džak!" i u fazonu sam - wut?! :facepalm:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ja uopshte ne znam na shta i mislish "moj nov momenat", zato i rekoh mozda tebi.....

a mozda je stanje u politichkoj, politichko-mentalitetnoj slici u Srbiji takvo da sve i da je istina to shto reche Peshicka- nema drugog nachina. jer, Srbija je uvek bila zaustavljana od strane mrachnih snaga iz same sebe, toliko da su progresivniji ljudi mozda konachno i nauchili da biti totalni dobrichina i totalno pametniji popushta- ne donosi nishta drugo do povladjivanje zlu.
ko to josh nakon svega ima iluziju da biti totalni dobrichina i totalno pametniji popushta u vecini zemalja ex-Yu (a kako vidimo pogotovo u Srbiji, jer, podsecam tako je Srbija ubila svog sina Zorana Djindjica)- ne znachi automatski- i namagarchen i ubijen.......
Korisnikov avatar
By deran
vel,čitao sam ovo barem 15 minuta i ništa mi nije jasno...

malopre si napisao da je i tadić zlo...dalje ne razumem...

i ostavite više đinđića da počiva u miru,njegovo ime razvlače kao žvaku,i pozvani i nepozvani...

koga nema,bez njega se i može i mora...
Korisnikov avatar
By Vel boy
oh, and btw. , kad sam vec bio isprva zaboravio da ti kazem na ovo, dobro me podseti shta radish
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380615#p2380615]deran napisao:[/url]...............
i ostavite više đinđića da počiva u miru,njegovo ime razvlače kao žvaku,i pozvani i nepozvani...

dakle, shta ti radish derane je - ignorantno nipodashtavash vaznost konachnog razreshenja politichke pozadine ubistva premijera. jer, da je po tvome derane, ti bi prepustio da se sve to zaboravi te chak i ukalja tako shto bi onom koji je poruchivao pretnje smrcu pok. Djindjicu ( ko ono reche "kad ga vidite recite mu da je i tito imao problema s nogom pred smrt"....) dao vlast. :pljuje:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380879#p2380879]Vel boy napisao:[/url]oh, and btw. , kad sam vec bio isprva zaboravio da ti kazem na ovo, dobro me podseti shta radish
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380615#p2380615]deran napisao:[/url]...............

dakle, shta ti radish derane je - ignorantno nipodashtavash vaznost konachnog razreshenja politichke pozadine ubistva premijera. jer, da je po tvome derane, ti bi prepustio da se sve to zaboravi te chak i ukalja tako shto bi onom koji je poruchivao pretnje smrcu pok. Djindjicu ( ko ono reche "kad ga vidite recite mu da je i tito imao problema s nogom pred smrt"....) dao vlast. :pljuje:

aaa to...

ja mislio ono drugo... :srbin:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Sta je bilo, Djilas obecao pa ispalio? Jebi ga, nije mu prvi put.
Korisnikov avatar
By Denni85
Ne znam jel su Dverasi ukrali dzak, niti se mnogo 'uzbudjavam' zbog toga, ali znam da su Dverasi odigrali pozitivnu ulogu na proteklim izborima ;) Kako? Pa lepo - dobili su nesto ispod 5% slicno kao i SRS , te glasove su "skinuli" od radikala te niti jedna od ove dve ekstremno desne opcije nije usla u Parlament a ti glasovi se prelili "proevropskim" strankama ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!