Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Zasto ovo u temi ljubav i sexualnost??
Zato sto je ljubav prema ucenju i obrazovanju nadrealna i odmah mi se digo od uzbudjenja!

Slika

Maturanti jedne srednje škole Kini pripremali su se za upis na fakultet priključeni na infuzije sa aminokiselinama "kako bi imali više energije"."Tečnost u infuzijama sadrži aminokiseline koje služe da daju više energije našim đacima. Sami su ih tražili", rekao je jedan neimenovani zvaničnik iz škole.

On je dodao da je u učionicama bilo i veoma vruće tokom pripremnih časova, pa da su đaci i iz tog razloga želeli infuzije.

"Školska ambulanta nije imala dovoljno mesta za sve kojima je bilo loše zbog vrućine, pa su ih primili u učionicama", rekao je on.

Ipak, doktori upozoravaju na negativne efekte.

"Infuzija aminokiselina nije uopšte potrebna zdravim ljudima. Aminokiseline su gradivne jedinice proteina, a preterani unos može da optereti bubrege i dovede do gubitka kalcijuma. Ako hoće više energije, trebalo bi da imaju bolju ishranu", rekao je Gao Huijung, doktor iz Kinseskog udruženja za ishranu.

Takođe, mnogi ističu da se primanje infuzije u učionici kosi sa higijenskim standardima, što bi takođe moglo da ugrozi nečije zdravlje.

"Uopšte ne mislim da je to nešto neprimereno. U mojoj školi se to radi već godinama unazad, a neki su koristili infuzije i više puta. To što nas neki ne razumeju, samo može da poremeti naše pripreme. Uskoro su prijemni i molimo za mir", rekao je 17-godišnji Či, jedan od učenika iz škole u provinciji Hubei, za "Čajna dejli"

Mnogi kineski učenici su preko interneta poručili da potpuno razumeju odluku svojih kolega iz provincije Hubei, jer prijemni ispit može da odluči kako će izgledati njihov život u budućnosti.

Neki međutim, kažu da je obrazovni sistem u Kini prosto naterao učenike da koriste takva sredstva tokom priprema za upis na fakultet.

Profesori koji su podržali svoje đake, odbili su da govore za "Čajna dejli".
Korisnikov avatar
By helsinki
aminokiseline grade proteine i ondak organizam trosi proteine a ne secer potreban mozgu :)
Korisnikov avatar
By helsinki
pa odakle im secer i masti,vidis kakvi su suvonjavi i bledi :roflmao:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne verujem da je tu ljubav prema ucenju u pitanju vec strah od buducnosti. skolovani imaju kurac kao platu, neskolovani ni toliko pa se mora i sa infuzijom uciti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!