Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Li
ZaljubljenaBreEe napisao:Znaci, dosla sam ! ! ! :cool:

Znaci, sada sam videla.
Zdravo. :smokin:
Korisnikov avatar
By Li
Drugari, evo i mene opet. Dugo me nije bilo, a nije ni vas. Ispusila sam ga kod devojke posle godinu ipo dana pa sam dosla ovde da se ispucam. Prelistah forum na brzinu i mogu reci da je sranje tesko. Teme kao da sam blic ili vecernje novosti otvorila, sve neke vesti i gluposti. pored informativnih tema tu su i fan klubovi i toliko. Ajde, mracevi okupite se ponovo pa da laprdamo po celu noc. :pegla:
Korisnikov avatar
By Dzi
Mrachionica jos uvek postoji? :trep: :lol:
Da, :milkacanic: mrachovi! :kuca:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Dzi ne idi, evo ga i ja se setio foruma, ko da smo se dogovarali
Korisnikov avatar
By Dzi
Njeee Vesp..samo 6 min da si ranije navrnuo. :) No, sad smo tu, again.
Ova Li reshila da nas o5 oqpi, a? :P
Korisnikov avatar
By Li
Pa moram. Nemam zivot. Ispusila sam ga za desetku. :zvezda:
Mora da me vadite iz bedaka. Vesp, gde si ti? Ajde na pivo neko vece, i Ultru cu da vodim... ona usta ne zatvara pa mi uvek interesantno, treba samo da klimam glavom. :wundy:
Korisnikov avatar
By Dzi
E, nikad vala gori dan u zivotu nisam imala.. :(
Korisnikov avatar
By Dzi
hahaha, no, no fashion dear!!! IMAS MAlih I VELIKIH DANA, sve ostalo su gluposti! ;)

Sinoc smo malo mrachili u Ns-u, videh i malu MO :D
Generalno nista se nije promenilo, smor pa smor. :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Jaoj G, moramo be da se vidimo več jednom, ali ne briguj... April is for action! ;)
Korisnikov avatar
By Dzi
Postoji mogucnost (vrlo velika) da cu ovog vikenda mraciti po Bg-u, tak da nadam se vidjenju mili! :kiss:
Korisnikov avatar
By Berserker
It will be lovely BUT
trebalo bi da odem do Šapca, i datum još neje određen
Možda se vidimo na kratko...a i možda na koji sat :-D
Korisnikov avatar
By Li
Skitare jedne :pervert:
Ja imam tremu, u sredu branim dipl, nista nisam sela da procitam ne mogu da se koncentrisem. A ne mogu ni da spavam. :retard:

Hocu i ja negde da putujem, mozda dodjem do Bg-a madr da obidjem.
Korisnikov avatar
By Dzi
Igi kaze da te zovem u goste! B-) Sad sreda? :drzifige:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
fck moš se budalit i sve mješat al sve je po paternu, jocks are still stupid jocks, 4 ever, don't be fool'd

:besimse:

kakav smor b te j :besimse:

toliko sam smoren da apsolutno 100 % mislim da su je ta vrst ljudi, pored drugih, inžinjerirana da krade vrijeme i ubija život u preostalim humanoidima

:besimse:
Korisnikov avatar
By MissModestY
E fina vam ova tema. Taman da se istresem ovde, jer ne znam na kojoj bi temi inace...Znaci koliki sam ja baksuz to je neverovatno. Znaci uvek, ali uvek mi se svidi decko koji je gay...zaljubim se, e onda to saznam i lepo ga ispusim :die:
Dodje mi da promenim pol :indijanac: (a ionako imam vise muskih hormona :smokin: )
I sad pitanje za gejeve (izvinite ako je glupo, ali o vama ne znam nista ):
Da li ste vi pomalo i biseksualni ili iskljucivo i samo volite muskarce?
Cisto da znam da li imam ikakve sanse... Ne bi mi smetalo ni da ima i decka i mene :spijun:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378810#p2378810]MissModestY napisao:[/url]E fina vam ova tema. Taman da se istresem ovde, jer ne znam na kojoj bi temi inace...Znaci koliki sam ja baksuz to je neverovatno. Znaci uvek, ali uvek mi se svidi decko koji je gay...zaljubim se, e onda to saznam i lepo ga ispusim :die:
Dodje mi da promenim pol :indijanac: (a ionako imam vise muskih hormona :smokin: )
I sad pitanje za gejeve (izvinite ako je glupo, ali o vama ne znam nista ):
Da li ste vi pomalo i biseksualni ili iskljucivo i samo volite muskarce?
Cisto da znam da li imam ikakve sanse... Ne bi mi smetalo ni da ima i decka i mene :spijun:

:pucaodsmeha:

Edit = evo ti tema za istresanje

http://gay-serbia.com/forum/fck-u--t15426.html" target="_blank

:sesir:
By Cottonmouth
Ne znam još jel' me pale devojke. Do sad ne, ali kad vidim hot ribu gledam joj grudi i guzu. *feeling awkward*
Korisnikov avatar
By Li
Madr, ajde da mi lupas samare. Nista me bre u zivotu nisi naucila, kakva si ti to majka lezbejka? Decu ti zavlace raspale lezbejke. Dolaziiii! :kosa: Dodji, u str8 sam se stavila. Nije mi dobro. :obesen:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Samo da se javim da sam jos zivo i da ne morate nista da mi kupite za rodjendan prekosutra :)
Korisnikov avatar
By Dzi
i necemo ti qpiti nista, ne brigaj mili! :lol:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!