Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Originally posted by hlaefdige

ovo gore je lepo.

meni sada treba ovo.....ali ne bih ja to napolju nosila

Slika
Ima sličnih u prodavnici Novecento, drugarica je kupila sa šatro zmijskom kožom i jedne crvene.
Odlične su, ali ja u onome ne mogu ni da stojim, samo padam unazad.

Inače, nosim martinke već neko vreme, starke i skejterke, a što se cipela tče, baš volim štikle, ali ih nesam školovala.
Morala sam da kupim jedne sa štikletinom i platformom animal print skroz, al' su neudobne do jaja, keva mi je rekla da imaju loš pad. Nisam znala šta to znači dok u njima nisam provela 10 sati i naredna 3 dana nisam osećala prste na nogama.

Imala sam priliku i da obujem New Rock čizmice, kako su dobre, jebote JE BO TE čudnije sam hodala u njima nego u štiklama, preteške su. Ali odlične.

Što niko nije pomenuo Bordello cipele? Možda i jeste, a mene mrzelo da čitam sve 4 strane.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
gde nadjete posle torbu koja ce se slagati sa cipelama?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
cici, zar ti izgleda ovo kao nesto sa cim mi treba torba? ;)

Originally posted by DevojkaIzObraza
Originally posted by hlaefdige

ovo gore je lepo.

meni sada treba ovo.....ali ne bih ja to napolju nosila

Slika
Ima sličnih u prodavnici Novecento, drugarica je kupila sa šatro zmijskom kožom i jedne crvene.
Odlične su, ali ja u onome ne mogu ni da stojim, samo padam unazad.

Inače, nosim martinke već neko vreme, starke i skejterke, a što se cipela tče, baš volim štikle, ali ih nesam školovala.
Morala sam da kupim jedne sa štikletinom i platformom animal print skroz, al' su neudobne do jaja, keva mi je rekla da imaju loš pad. Nisam znala šta to znači dok u njima nisam provela 10 sati i naredna 3 dana nisam osećala prste na nogama.

Imala sam priliku i da obujem New Rock čizmice, kako su dobre, jebote JE BO TE čudnije sam hodala u njima nego u štiklama, preteške su. Ali odlične.

Što niko nije pomenuo Bordello cipele? Možda i jeste, a mene mrzelo da čitam sve 4 strane.
ista stvar...meni trebaju samo jedne jebacke...problem je u tome sto nosim 43, a ne mogu to da nadjem bilo gde...
Korisnikov avatar
By Sunce
^ Redovno vidjam cipele Vladimira Lazarevica u Supermarketu.

Lepe su. Da ih stavis na policu i gledas.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Slika

:drkanje:

ne volim cipele al ove cizme su mi nesto kao fetis :drkanje:
Korisnikov avatar
By mish_beli
Izgledaju vrlo praktichno, pogotovo za leto... :snupi: :jutro:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Jedno pitanje... :shmi: Nosite li cipele sa otvorenim prstima?... i što to?
I bilo bi lepo ako neko može da mi pojasni taj momenat, kada su odjednom počeli da odsecaju taj deo na cipelama... :wtf:
Čemu to, i zašto? Čini mi se da nikad neću razumeti, a još manje razumem žene koje ih nose. Hm. :pilence:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
There, there... što plačeš? Od sreće jer si ih kupio, ili ne možeš nigde da ih nađeš?
By kolachic
Ehey drugari,
imam problem, pa ne znam da li sam izabrala pravo mesto za moje pitanje...
Drugarici mi je rodjendan za nedelju dana i jako bih zelela da joj kupim cipelice za rodjendan ali ona nosi broj 44, i ja se ubih trazeci po gradu radnju sa xxl brojevima.... Ako znate gde mogu da nadjem neke lepe cipelice sa shtiklicom, molim vas da tu informaciju podelite sa mnom :D
Zahvaljujem se unapred! :peace:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja i dalje hocu ove i i dalje su samo za decake :sigh:

Slika
Korisnikov avatar
By Synesthesia
da.

Hm... ja bi se sa tim uvek vraćao bos kući... :sigh:
Ali dobro, možeš da naštancaš dovoljne količine... hmmm..
Korisnikov avatar
By mikeli
Moumentalno, imam 2 para (samo), a nekad sam imao 5-6 pari, jednostavno ih volim, fetish su mi, patike manje ....

prm.
Nekad sam znao dat celu platu od 120 dm za par ... Lele al sam bio blesav ... :trampolina:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!