Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By polarlicht4.1
Meni je skroz čudan. U isto vreme i jeste Bernhard kog znam i nije. Ali i jeste mu prvi roman, zar ne, pa nije ni čudo. Inače, ozbiljno razmišljam da je drpim iz biblioteke. Nema je nigde da se nađe a platio bih koliko traže. Do sad mi nije bio problem da dam silne pare za Bernharda ne bi ni u ovom slučaju, ali ne-ma! Ako nađeš nekog ko je voljan da je proda, javi mi obavezno.
By Ulix
^ Pošto ste vas dvojica očito bernhardofili, da li je roman Extinction preveden na srpski, and if so, gde ga mogu kupiti? :sweet:
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375776#p2375776]polarlicht4.1 napisao:[/url]Meni je skroz čudan. U isto vreme i jeste Bernhard kog znam i nije. Ali i jeste mu prvi roman, zar ne, pa nije ni čudo. Inače, ozbiljno razmišljam da je drpim iz biblioteke. Nema je nigde da se nađe a platio bih koliko traže. Do sad mi nije bio problem da dam silne pare za Bernharda ne bi ni u ovom slučaju, ali ne-ma! Ako nađeš nekog ko je voljan da je proda, javi mi obavezno.
'mraz' mu je prvi objavljeni roman, a pre toga je napisao 'na planini' koji je posthumno izašao. u kom smislu ti je 'mraz' čudan? pošto sam ga davno čitao, pa mi nije toliko svež da bih mogao suvislije da ga poredim sa ovim novijim što se pojavljivalo kod nas.
Ulix napisao:^ Pošto ste vas dvojica očito bernhardofili, da li je roman Extinction preveden na srpski, and if so, gde ga mogu kupiti? :sweet:
mislim da nije kod nas prevođeno, ali izašao je kod hrvata kao 'brisanje. raspad'.
By Ulix
Grazie. Odmah sutra idem da vidim ima li toga u našim knjižarama. :sesir:
Korisnikov avatar
By Misfit
srećan lov. ako ne nađeš u knjižarama, imaš u grackoj. :sesir:
By Ulix
Pretpostavljam da imam, ali ako mi se knjiga dopadne imaću problem da je vratim. Ja sam proklet tako, nije poenta samo u čitanju knjige, želim da je imam kod sebe da mogu da joj se vratim kad god poželim. :kosa:
Korisnikov avatar
By Misfit
pa, vidiš kolko smo polar i ja zaglibili. on oće da ukrade knjigu iz gracke, a ja da drugu zavrnem šiju. :D
Korisnikov avatar
By Misfit
nije kao da nisam mnogo gore stvari radio, za neke dr. knjige... ahem. ;)
Korisnikov avatar
By Misfit
ma, šalim se, nisam još do ubistva stigao. samo nešto krađe i ucenjivanja. :D
By Ulix
I ja sam još uvek na tom stepeniku. Ali neću se prezati i dalje da idem za vredne knjige. :evil:
Korisnikov avatar
By bern
ima jedno mjesto na kojem još pišem o knjgama koje čitam, tako da ne želim to da radim i ovdje. ne radi se povelikom broju, ali nastojim da čitam redovno.

uglavnom se radi o modernoj literaturi. trenutno je to jedan od pulicera.
By polarlicht4.1
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375792#p2375792]Misfit napisao:[/url]'mraz' mu je prvi objavljeni roman, a pre toga je napisao 'na planini' koji je posthumno izašao. u kom smislu ti je 'mraz' čudan? pošto sam ga davno čitao, pa mi nije toliko svež da bih mogao suvislije da ga poredim sa ovim novijim što se pojavljivalo kod nas.
Čudan mi je pošto jeste Bernhard u onom smislu da plačem u snu od bezizlaza i užasa ljudskog postojanja, ali je stilski potpuno drugačiji, nekako običniji pa čak i bogatiji za razliku od poznijih romana koji su dosta svedeniji.
Korisnikov avatar
By Misfit
sigurno da postoje razlike u stilu. meni je krivo što izuzev 'mraza' nijedan njegov roman napisan pre 80-ih nisam čitao. ako ne računamo prva tri dela autobiografskih spisa. nikad se nisam osećao toliko hendikepirano što ne mogu da čitam na jeziku izvora. :sigh:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Jes vala, to sa Elfride je baš tužno :/

ot: Orvel - Omaž Kataloniji
Korisnikov avatar
By Hys.
Nation, od Pracheta

Neku sf kolekciju

Salemovo, od Kinga
Korisnikov avatar
By Insorcer
...milioniti put "Don Rigobertove beležnice"
By Simor
Džon Ralston Sol "Nesvesna civilizacija"
Korisnikov avatar
By Misfit
leonid andrejev - juda iskariotski
Korisnikov avatar
By Misfit
to bigzovo je čini mi se bolje. ja sam na nekom od prošlih sajmova brzopleto kupio logosovo izdanje koje ima samo dve pripovetke. gde si je držao?
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!