Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By t92
Imao sam operaciju ingvinalne hernije, da li smem posle toga da imam analni seks?
Da li uopste te 2 stvari imaju veze jedna s drugom?
Hvala unapred i pozdrav.
By loreenche
Naš'o si crkvu za Bogu se molit'. Valjda će neko sa iskustvom ili znanjem odgovoriti, ne obaziri se na svačiji odgovor. Samo malo upozorenje.
By Sixto
Imao decka sa titanijumskim mrezicama na obe strane. Jebali se ko prosti, samo jos na lusteru nismo.

Prcaj se sinko, jer kad godine dodju, kad kita omekne ko makarona mores pjevat borbene!
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376192#p2376192]t92 napisao:[/url]Imao sam operaciju ingvinalne hernije, da li smem posle toga da imam analni seks?
Hvala unapred i pozdrav.
Smeš.
Nemaju nikakve veze jedna s drugom.

Kila je posledica slabosti određenih tačaka na trbušnom zidu ili podizanja jako teških tereta, ili kombinacije oba :D tako da u crevima nije problem i slobodno se jebi do mile volje :)
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376420#p2376420]Kiborg napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376192#p2376192]t92 napisao:[/url]Imao sam operaciju ingvinalne hernije, da li smem posle toga da imam analni seks?
Hvala unapred i pozdrav.
Smeš.
Nemaju nikakve veze jedna s drugom.

Kila je posledica slabosti određenih tačaka na trbušnom zidu ili podizanja jako teških tereta, ili kombinacije oba :D tako da u crevima nije problem i slobodno se jebi do mile volje :)
hahahaha njega nemoj da slusas on je lazov :lol:
By t92
Kad ulazi nesto vece, osecam i vidim kako se trbusni zid pomera...
Zato i pitam. Ok, ali ima li barem neki odredjeni vremenski period koji treba da prodje od operacije ili to nije bitno?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Slika

neka me isprave medicinari, ali zar nije stomacni zid iza ovoga red masnog tkvia, red misica desno?
Korisnikov avatar
By Hys.
idi u krc taman te pofalih, uradim srch postova i naletim na iznutrice :barf:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
hahahahahahhahahaha.... :smeh:

nikakav peder od tebe ne bi bio... :deda:

(ja sam jos gori. ja sam izguglao kako izgleda kila :uplasen: )
Korisnikov avatar
By Hys.
brate ako volim analni seks ne mora da znaci da ocu da znam kako ovo sve izgleda...i odoh iz teme :lol:
By Sixto
Jao de je onaj post sa xtube klipom gde twink seda na ogromni dildac i nabija se a vrh mu udara pravo iznad pupka do sternuma1 :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376424#p2376424]KorvinOdAmbera napisao:[/url]zar ne bi trebalo onda ipak da odustane od stojecih poza?
Ne treba da radi ono što mu je i inače zabranjeno i što je eventualno dovelo do toga da se iskilavi. To najbolje može da mu kaže hirurg koji ga je operisao, tj. sigurno mu je rekao šta sme šta ne sme. Ionako, čovek je pitao za analni seks, a ne za dozvoljene i nedozvoljene poze :)))))

A ne znam šta to čovek ubacije u sebe kad mu se trbušni zid pomera ili koliko je mršav ako se to baš toliko vidi. U svakom slučaju, ni to nema veze sa kilom.

Koliko dana? Onoliko koliko mu je hirurg rekao da je potrebno da se vrati u normalan život, sex je ipak neka fizička aktivnost, to treba imati u vidu.
Korisnikov avatar
By nsc
za svaki slucaj, nemoj pritom podizati partnera, bez obzira koliko je tezak :nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!