Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Glasnik
Smilovao se i on da odgovori.

Šta znam?

Sve mi je to cveće i drveće bez preteranog udubljivanja u temu...

:shrug:
Korisnikov avatar
By Herald
A GSA nas obavestava statusno neutralno kao razlicak :)
Predizborna humanitarna žurka “Bitno je!”

GSA prikupila sredstva za decu u Miloševcu na predizbornoj humanitarnoj žurci “Bitno je!”; Gosti na žurci – omladine političkih stranaka

Gej strejt alijansa (GSA; Alijansa) je sinoć u okviru kampanje „Bitno je!“ u beogradskom klubu Apartman održala predizbornu humanitarnu žurku na kojoj je prikupljeno 52.780,00 dinara za pomoć Centru za porodični smeštaj dece i omladine u Miloševcu pored Velike Plane, ustanovi koja više decenija zbrinjava napuštenu ili decu i omladinu bez roditelja ili roditeljskog staranja, kao i decu i omladinu sa invaliditetom.

Gosti na žurci su bili predstavnici/ce omladina političkih stranaka koje učestvuju na izborima zakazanim za 6. maj, što je bila dobra prilika da se u neformalnoj atmosferi obrate svojim vršnjacima – LGBT osobama, njihovim prijateljima i ostalim posetiocima kluba, predstave im svoje stavove o LGBT pravima i objasne zašto trebaju da glasaju baš za njihovu političku opciju. Pozivu GSA su se odazvali Mladi Liberalno demokratske partije, Demokratska omladina (podmladak DS), Socijalistička omladina (podmladak SPS) i Omladina Lige socijademokrata Vojvodine.

DALJE NA ---> http://gsa.org.rs/2012/04/predizborna-h ... -bitno-je/
By Glasnik
Sinoć je bilo super u Apartmanu! :D
I gosti iz omladina partija su bili dobri.
Ako se po jutru dan poznaje, želim da verujem da je budućnost u Srbiji za LGBT osobe mnogo bolja od sadašnjosti. :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Socijalistička omladina je odabrala numeru „I will survive” (Gloria Gaynor)

miiiiiiiiiiiiice :sweet:
:lol: tachno sam znao shta ce sixto bljucnut' opet, staru stvar. a ja opet i uvek nemam problema ponoviti takodje istu poznatu stvar- da su birokratsko-dogmatsko-komunistichko-udbashko-smiloshevic-sheshelj-sateliti-jna-kgb-neochetnici (a-ha, bash ovako u slozenim povezanim sekventnim karikama koje ih vezuju pupchanim vrpcama)- a za koje ochito sixto ima i dalje simpatije - DALEKO, DALEKO GORI I ZLOCHINSKIJI od drazinog pokreta tj. JKVuO-i iz Dr. Sv. Rata!

samo ti mrzi Vuka Drashkovica sixto, ne iznenadjuje jer s tvojim intelektualnim i dushevnim kapacitetima i osobinama ta mrznja prema Vuku Drashkovicu spada u sve negativne kockice koje su ti poslagane.....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376927#p2376927]Vel boy napisao:[/url]surprise, surprise..... al' je bitno da ce "mnogi" gejevi glasati za njih jer je "SNS jedina koja moze da ugrozi.....". e to je perverzija

ne,perverzija je to što se ti toliko unosiš u sve ovo a nemaš državljanstvo i ne glasaš...

ok su i dobrodošle primedbe i kritike sa strane (mogao bi na primer da nam kažeš da li se i kako u americi prate ovdašnji izbori),a ne da ulaziš u armagedon histeriju...

p.s.svi mi imamo rodbinu ovde... :lol:
ja sam bio isprva rekao par stvari a usledila je tipichna paljba i histerija par antagonista koji su poznati da godinama isto rade kao u kapric meni te uvrede i provociranja na lichnoj osnovi.

konkretno, u onoj Simorovoj temi, tachno se vidi koji i kakav je moj prvi post bio. kratak s dve-tri skromne ali konkretno jasne rechenice. nakon nechijeg sa strane drugog posta koji je bio podmuklo nagovaranje Srba i gradjana Srbije da se sjebu (moje tumachenje, ali dozvoli da je takav post bio) koji je usledio, izbegavajuci da direktno polemishem s tim nekim, rekoh neshto shto je chinjenichnije i istinitije od onog shto je taj neko bio poshao da pricha.
kasnije, direktno Simoru sam tezu po tezu rashchlanio gde greshi. moje pravo, forum je, diskutuje se, nije bilo nishta lichno protiv Simora vec upravo s najboljim namerama. nakon toga se tachno vidi da se korisnik sixto kapriciozno anatgonistichki i tamo aktivisao da mene shikanira itd.....sve do sada.
toliko o tome.

u Americi svakako da progresivniji ljudi zele da Srbi i gradjani Srbije SPRECHE DOLAZAK sns-ovaca i njihovih pajdasha na vlast. s druge strane, oni amerikanci koji su tea-party-teavangelici-stmatthewschainletters-westborobaptistchurch prizeljkuju sns-ovce jer su isti shljam koji se slichnom raduje.
GSA: Izađite na glasanje i birajte one kojima je bitno

U susret predsedničkim, parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima koji će se održati u nedelju, 6.maja 2012. godine, Gej strejt alijansa (GSA; Alijansa) poziva sve lezbejke, gejeve, biseksualne i transrodne (LGBT) osobe sa pravom glasa u Srbiji i dijaspori, kao i njihove prijatelje, rođake i sve druge građane, da izađu na birališta u što većem broju i izaberu one političke opcije kojima su bitna prava LGBT osoba i ljudska prava u celini.

Iako ljudska prava LGBT osoba u Srbiji još uvek nisu dostigla potreban nivo a na toleranciji i uključivanju ove populacije je potrebno još dosta raditi i iako smo bili nezadovoljni nekim politikama i pojedinim postupcima verovatno svih političkih opcija koje učestvuju u ovoj izbornoj trci, GSA ipak smatra da LGBT osobe imaju za koga da glasaju na ovim izborima.

GSA neće podržati posebno ni jednu političku stranku, ali želi da istakne da su izbori mesto gde nema diskriminacije i gde svačiji glas vredi kao i svaki drugi i zato smatra da je ovo važan demokratski mehanizam koji LGBT osobe treba maksimalno da iskoriste i podrže one političke opcije koje hoće i mogu da u sledećem mandatu Vlade, parlamenta i lokalnih samouprava doprinesu poboljšanju položaja ove populacije.

... DALJE NA ----> http://gsa.org.rs/2012/05/gsa-izadite-n ... a-je-bitno
Korisnikov avatar
By smaug
^
A vas stvarno nije sramota?
Da verujem u teorije zavere pitala bih vas - ko vas placa?
Obizrom da ne verujem u teorije zavere znam ko vam i sta placa.
Ali da zovete ljude da glasaju ''i izaberu one političke opcije kojima su bitna prava LGBT osoba i ljudska prava u celini'' zato sto su izbori '' mesto ge nema diskriminacije''je stvarno onako preko svake mere.Pristojnosti ako nicega vise.
citava ova kampanja je tragicna i tuzna. tako se jeftino i bespotrebno prodaju interesi srbijanske lgbt zajednice, koja bi se eto trebala zadovoljiti mrvicama. umjesto da se trazi najvise da se dobije prihvatljiv kompromis, ovdje se puže i moljaka da se dobije pola govneta, koje se predstavlja kao divota.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sa i dalje mucim sa onim origamijem, konkretno na 3 koraku, i nadam se da ce neko da mi pokaze /u kafani, uz pivo, recimo/.

Mada, mozda bi bilo lakse da nacrtam velku kurcinu preko celog listica, tako ne moram da mozda budem u situaciji da primete moj origami pri stavljanju u glasacku kutiju i konfiskuju ga.
Korisnikov avatar
By Hys.
^napravicu i da ima dlakava jaja.

samo sam to tela da dodam, evo bezim, necu vise da oftopickarim.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377302#p2377302]Gej strejt alijansa napisao:[/url]GSA: Izađite na glasanje i birajte one kojima je bitno

U susret predsedničkim, parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima koji će se održati u nedelju, 6.maja 2012. godine, Gej strejt alijansa (GSA; Alijansa) poziva sve lezbejke, gejeve, biseksualne i transrodne (LGBT) osobe sa pravom glasa u Srbiji i dijaspori, kao i njihove prijatelje, rođake i sve druge građane, da izađu na birališta u što većem broju i izaberu one političke opcije kojima su bitna prava LGBT osoba i ljudska prava u celini.

Iako ljudska prava LGBT osoba u Srbiji još uvek nisu dostigla potreban nivo a na toleranciji i uključivanju ove populacije je potrebno još dosta raditi i iako smo bili nezadovoljni nekim politikama i pojedinim postupcima verovatno svih političkih opcija koje učestvuju u ovoj izbornoj trci, GSA ipak smatra da LGBT osobe imaju za koga da glasaju na ovim izborima.

GSA neće podržati posebno ni jednu političku stranku, ali želi da istakne da su izbori mesto gde nema diskriminacije i gde svačiji glas vredi kao i svaki drugi i zato smatra da je ovo važan demokratski mehanizam koji LGBT osobe treba maksimalno da iskoriste i podrže one političke opcije koje hoće i mogu da u sledećem mandatu Vlade, parlamenta i lokalnih samouprava doprinesu poboljšanju položaja ove populacije.

... DALJE NA ----> http://gsa.org.rs/2012/05/gsa-izadite-n ... a-je-bitno
solidan, dobar, realistichan poziv, kao i u svakoj zemlji gde se gej organizacije bore za poboljshanje polozaja GLBTIQA populacije, da gejevi politichki odgovorno uzmu stvar u svoje ruke i glasaju za one koji su u realnom stanju politichke scene kakva jeste u npr. Srbiji, ponajvishe gej-razumevajuci i saveznichki.
I u svakoj zemlji Zapada npr. prvi primer Amerika, relevantne gej organizacije poput npr. HRC, GL Task Force, Equality Now...., kao shto je to u Srbiji GSA, isto ovako pozivaju i predlazu gej glasachima kao shto je GSA uchinila. stoga, ne vidim shta je to GSA krivo, sramotno, nepristojno, tragichno, tuzno.... uradila?
jeste da malo obichnom gej puku ovi proglasi gej organizacija mogu zvuchati salonski, pink-naocharski i shta sve ne, ali ne preterujmo/te s ogorchenoshcu i sarkazmom vec konstruktivno razmislite o ovom shto je GSA dobro rekla i radite po sopstvenom nahodjenju.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377310#p2377310]Popeye napisao:[/url] umjesto da se trazi najvise da se dobije prihvatljiv kompromis, ovdje se puže i moljaka da se dobije pola govneta, koje se predstavlja kao divota.
Zanima me samo, šta je po tvom mišljenju najviše što se u ovom trenutku može tražiti i šta bi predstavljao ''prihvatljiv kompomis''?

I zaista ne vidim šta se ovde predstavlja kao divota. :shrug:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Taman pomislih da mi alkohol još izbija iz očiju, pa mi se učinilo... Popejčeee! :shmi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!