Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By BL_boy_79
Je li ko ovdje cuo za igru Mass Effect? Kazu da je ekskluziva za Xbox360 ali Bioware uvijek to kaze pa na kraju izdaju igru i za PC.

A bas neki dan ih je kupio Electronic Arts tako da je vjerovatno da ce izaci i za PC i za PS3.

evo za one koji ne znaju:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_Effect

A sad, u igri postoji ljubavna scena, koja moze biti i lezbijska ljubavna scena ako igrac izabere da glavni lik bude zena. (Nije samo lezbijska nego i interspecies). Igra je zbog toga banovana u Singapuru a ko zeli da vidi spomenutu scenu, evo linka:

http://kotaku.com/gaming/nsfw/mass-effe ... 321340.php

Uzivajte ;)
Korisnikov avatar
By Rei
chuo sam josh davno za to, bash se pochinjem pitati oce li ta izaci skoro, ako vec nije, zvuchi zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Rei
Izgleda fantastichno

Reci mi, prvi deo, pretpostavljam da si odigrala, koliko je dugachak, tj koliko sati treba ulozhiti...

Ja sam tek skoro pocheo i josh sam na pochetku, jurim neku Matriarch Benezia, ali se ne secam zashto.. lol :)
Korisnikov avatar
By andjela
treba dosta, sada ne znam koliko tacno nemam instalirano vise

inace u ME2 imam sada oko 25h gameplay
Korisnikov avatar
By Rei
Meni se josh nije skinulo, tek stiglo do pola a average torrent speed je 46kb :doh: Ali nema veze, taman da predjem 1 :)
Korisnikov avatar
By Rei
Zavrshio, polako, misiju po misiju, samo 16h :) Ali sam uradio mozhda dva sporedna questa...

Dok mi se ne skine ME2 (64% :gotika: ) mogao bih josh jednom kao bastard renegade :zavera:
Korisnikov avatar
By andjela
zavrsila... negde oko 34h gameplay

igra je fantasticna!
Korisnikov avatar
By Rei
Konachno se skinulo, igra izgleda super :bale: Onaj crnja Jacob :bale: jel mogu da imam romansu sa njim :awesome:

Da te neshto pitam postho nisam uspeo da skontam... Gde mi se prikazuje health? i da li mogu da se lechim? :)
Korisnikov avatar
By andjela
mozes ako izaberes zenskog lika :) mada ko zna mozda moze i sa muskim

dole u sredini iznad dva lika koje vodis ima kao neki luk koji se smanjuje, ne moras da se lecis, samo iskuliraj negde iza zaklona i sam se health napuni (a zatim i shields). inace videces graficki se menja HUD kada se priblizavas smrti
Korisnikov avatar
By Rei
Zavrshio :) Kakav kraj :wow: Poslednji boss battle :wow:

Tbh ME1 mi se nije svideo, jedva se naterah da ga zavrshm, ali bilo je worth it za dvojku :leviathan: jedva chekam ME3!
Korisnikov avatar
By Rei
Pa rekli su da ce brzo :P Jer se boje smene konzolnih generacija... Ja sam mislio da samo mene i Andjelu zanima ova tema :P
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mrzi me da je skidam, a nešto i nemam vremena da je igram.
Ja se samo drogiram na raspustu sa igricama.

Ali mi je bio simpatičan tvoj post iznad.
Tek završio taj, koji je izašao nedavno, pa bi odmah sledeći deo!
Korisnikov avatar
By Rei
Jbg, svezhi utisci :)

34h pa ako imash vremena... Ali mislim da ne vredi igrati ako nisi igrao prvi deo, necesh nishta skontati.

Sad ce da se skida Bioshock 2 :zavera:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma ne mogu ja tako, ja kad zasednem ja sam ko zaposednut!
Moram dnevno 5-6 sati, jer sam nestrpljiv!

A pošto ne bi bilo poželjno u toku faxa, bolje da ni ne pokušavam da se ograničim, jer znam da nema te sile!
Korisnikov avatar
By Waldorf
Danas izlazi novi DLC za Mass Effect 2, Liar of the Shadowbroker :love:

''

..sinoć sam pročitala i "Redemtion" stripove, pa malko bolje kontam plavojku iz ME2...

I tako, danas čekam susret s Liarom, živa nisam.. :liz: Iako slutim da ću da dobijem ribanje jerbo sam malko švljuckala naokolo. :D

...still, Liara DLC... :balerina:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Mass Effect 3 instaliran i započet. :love:
Ponovo sam Shepard. *sigh*

Nekako sa mislila da će ...hmm.. patnja biti veće jerbo je poslednji deo, ali znajući im tendenciju ka glomaznim DLCovima i da nema šanse da će bataliti ovako profitabilnu franšizu posle "samo" tri nastavka, kontam da i nisam shvatila kao kraj.
Korisnikov avatar
By KiWi
Jbt kakve zveri čovek mora da ima da bi igrao ove današnje igričice ... Odoh ja na facebook da pecam :D
Korisnikov avatar
By Mage
Presao sam trojku. Igra je fenomenalna, prelepa, cista umetnost, ali.... jedno OGROMNO ali... Kraj su bas zasrali zestoko :pljuje:

Wtf was that? :besan:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ja se stidim nazvati sebe gejmerom, jer nikad nisam igrao mass effect :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa igraj dete, sta cekas?!?!?!

evo da ti raspalim zelju

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
hot scena :) but still, sumnjam da cu igrati. ne volim te sf igre, tj. mrzim ih. takodje nikada nisam ni cuveni crysis igrao, a ni halo. ja sam vise za igre tipa gothic series, DA, elder scrolls i tako to.

P.S. ovaj beli mi je hotter od ovog tvog crnca :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!