Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375222#p2375222]sapa09 napisao:[/url]P.S.
Ja sam sve knjige hronika procitala za 10 dana, nisam mogla da se maknem od knjiga. :)
Ja sam samo prvi štof sa Korvinom pročitao u jednom dahu.
Nisam ni znao da postoji edicija sa Merlinom, do posle godinu dana kada sam gleduckao neke knjige kod lokalnih prodavača.
Mada još uvek ne mogu da prebolim nedovršenost edicije. :sigh:
Korisnikov avatar
By sapa09
^
Ja sam nekom prilikom naisla na elektronsku verziju gde je bilo svih 10 knjiga u jednom .pdf fajlu. Pa je bilo da svake veceri sednem oko 22h i ne ustajem dok ne procitam celu jednu knjigu.
I jos uvek mislim da se nalazim u tom svetu. :hypno:
Prosto mi je krivo sto nema jos. :sigh:
A i cita mi se, ponovo knjiga. Ali bih volela da mogu da je drzim u rukama, mada nikada nisam videla da se negde prodaje. :sigh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Kako ne. Trebalo bi da bilo koja veća knjižara je ima. Mada zavisi gde živiš.

Ali jesam li ja jedini u tripu da mi je kraj jednostavno nedovršen, nepotpun, prazan?
Korisnikov avatar
By sapa09
^
U ovom mestu gde ja zivim, to ne postoji. :) Mada bih vrlo rado kupila negde! :)
I nisi jedini, i ja sam imala takav osecaj kada sam zavrsila posledju knjigu! :sigh:
I sve ocekujem, uskoro ce neki nastavak i sve to, a onda se setim da Rodzer vise nije ziv. :sigh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa da. Napisao je Princa haosa u svojoj 64 godini života ! Ubrzo nekoliko godina kasnije je preminuo.
Mada je mogao nekako dovršiti priču. :sigh:
Korisnikov avatar
By sapa09
^
Istina je, mogao je. Ali sa toliko godine i sve sto ide uz to..I ovo je blago sto imamo!
Ali se meni tako cita nastavak ovih prica.. :sigh:
Ili barem nesto slicno ovome. :sigh:
Korisnikov avatar
By Braveheart
sapa09 napisao:^
Istina je, mogao je. Ali sa toliko godine i sve sto ide uz to..I ovo je blago sto imamo!
Ali se meni tako cita nastavak ovih prica.. :sigh:
Ili barem nesto slicno ovome. :sigh:
Pozdrav i hvala na dobrodoslici! :grin:
A sto se Zelaznija tice on ima jedinstven stil tako da je "nesto slicno" tesko naci.
A sto se nastavka price tice tu nam je tek voz davno otplovio...otisao htedoh reci :lol: ...jedino da se posvetimo nekom vudu ritualu. :pop:

A sad ozbiljno ,ako si ljubitelj tog zanra toplo preporucujem Dzordza Martina (George R.R. Martin The Game of Thrones)serijal Igra prestola.Serijal je odlican,jedan od bojlih koje sam ja procitala,sa puno zapleta ,likova i iznenadjenja (sto ga sve cini slicnim Zelazniju) i uopste nije pisan "decijim stilom" kao vecina epske fantastike.
Takodje je i vrlooo dug (jos ga citam ) pa se ne moras plasiti da ce ti ponestati stiva...

Dalje ako si ljubitelj vise SF knjiga (ovo je epska fantastika) onda uzmi Den Simonsa Hiperion (isto odlican ali ne bas moja stvar jer ako lik ne moze da vitla macem ida jase konja ja nisam zadovoljna! :lol: ) ,takodje od njega imas i ILION koji je mnogo vise po mome gustu spaja SF sa svetom Homerove Troje(ili Iliona).

A ako volis bilo sta a da ima fantastiku i ludilo u sebi i ako ti se bas APSOLUTNO smeje do bola onda trk do najblize biblioteke i uzmi nesto od Terija Praceta (ja bukvalno vristim dok ga citam.)

E pa eto,nadam se da ce ti se bar nesto od ovoga dopasti i da ce ti bar malo nadomestiti nedostatak Ambera. :)

Auuu brate ja nisam normalna...vidi kolko sam udavila :shocked: ,a niko me nista nije ni pitao :roll:
Al tako vam je to kad u blizini zaljudjenika za knjizevnost pitate za neku dobru knjigu...bolje da se odmah upucate u glavu.... :cita: nisam ja normalna :adiktusha:
Korisnikov avatar
By sapa09
@Bravenheart, hvala na preporukama! :) Ja nisam skoro procitala neku koja me je zaista odusevila, pa se nadam da ce to biti neka od ovih koje si preporucila.. :)

@Misfit, izdavac u Srbiji je Alnari, ne? Koliko sam mogla da vidim na njihovom sajtu, ostala je jos jedna knjiga, ali cim budem bila u prilici (posto Cuprija i nije bas grad gde mozes kupiti neku knjigu) pogledacu da li imaju nesto.. Hvala! :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
noone gives a fuck about spammers. now go away.
Evo i ja da se javim ovde da pozdravim forumaše. :bye:

I da se izvinim unapred ako budem dizala neke teme iz mrtvih, jer overavam forum polako, pa možda dobijem želju da se oglasim na još nekim temama. :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
EnMademoiselle napisao:Evo i ja da se javim ovde da pozdravim forumaše. :bye:

I da se izvinim unapred ako budem dizala neke teme iz mrtvih, jer overavam forum polako, pa možda dobijem želju da se oglasim na još nekim temama. :D
EnMademoiselle, mon cher, bienvenue! :)

Na ovom forumu, koliko god to bilo neobično, nema pravila koje zabranjuje dizanje tema starijih od godinu dana, iz mrtvih. Dokle - dok god je sveta, veka i pedera, koristiš isti thread koji je već odavno otvoren i sažvakan, ako to što hoćeš da kažeš potpada pod isti. I naravno, moraš celu već postojeću temu da pročitaš, jer nikako ne želimo da se ponavljamo... mada, niko neće zameriti ni ako omašiš, isprva. Uvek postoje dobrovoljni forumaši koji se odlično snalaze međ GSF naftalinom, pa će te expresno linkovati na odgovarajuće teme. Zato je opcija "Search" alfa i omega na ovom sajtu, kada je u pitanju otvaranje novih tema.
Tako da - slobodno samo kopaj i diži! :lija:
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!