Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

@istok
Ej, hvala ti!! :) Upravo sam nasla i procitala! :D Cak sam 90% sigurna da znam o kome je rec ;) ... mislim da je to napisao jedan nas majdanpecki gej espeesovac... a ne bi me zacudilo ni da je on dostavljao podatke Kuriru :D ...
Naravno, kod mene je diskrecija uvek No.1 pa necu ni ovde javno a ni privatno reci na koga "sumnjam"... da bi zastitila njegovu privatnost... i seksualnu ;), a i oko ove skakljive teme :D ... pogotovo sto je decko uglavnom o.k. ... mada malko vise maliciozan :D ... ali bez obzira sto se on i ja politicki nikako ne slazemo, ja nikako necu oko toga iznositi ni svoje pretpostavke... jer kod mene diskreciju zasluzuju svi... sem naravno homofoba! :DDD ...
Pozz!!! :)
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375041#p2375041]mala plava napisao:[/url]@istok
Ej, hvala ti!! :) Upravo sam nasla i procitala! :D Cak sam 90% sigurna da znam o kome je rec ;) ... mislim da je to napisao jedan nas majdanpecki gej espeesovac... a ne bi me zacudilo ni da je on dostavljao podatke Kuriru :D ...
Naravno, kod mene je diskrecija uvek No.1 pa necu ni ovde javno a ni privatno reci na koga "sumnjam"... da bi zastitila njegovu privatnost... i seksualnu ;), a i oko ove skakljive teme :D ... pogotovo sto je decko uglavnom o.k. ... mada malko vise maliciozan :D ... ali bez obzira sto se on i ja politicki nikako ne slazemo, ja nikako necu oko toga iznositi ni svoje pretpostavke... jer kod mene diskreciju zasluzuju svi... sem naravno homofoba! :DDD ...
Pozz!!! :)

Vidi, bez uvrede, al' krajnje je vreme da vi diskretni, a narocito diskretni sa diskrecijom na prvom mestu, prestanete da serete o homofobiji.
Pozzz :D
@istok
Ako mislimo na istog lika ima smisla ovo sto kazes za pismenost. ;)
Mada mozda mu je neko to uoblicio i pisao a ideja njegova! Bas mi deluje kao da je izaslo iz socijalisticke kujne. :D Nista drugo mi sad ne pada napamet... :)

@Kragi
E pa sta ces? Zalim! Kod nekih od nas su antihomofobija i diskrecija neraskidivo povezane! ;)
Inace super mi je ideja da se Ceda malo propita na fejsu kakve su ovo gluposti... Jedino sto ja nemam fb profil! Ne stizem da se cestito posvetim ni ovom forumu... :( ludim od silnih obaveza... i poslovnih i privatnih...
Ovo sa ljubojom na fejsu mi pokazivala jedna drugarica na njenom profilu, pa sam poludela kad sam videla i morala sam ovo da pokrenem! ;) Ko ima fejs i malo slobodnog vremena, super je Kragijeva ideja :)
By Kragi
Na ldp stranici ne odgovaraju :)
Ok, mozda sam nevest a mozda i nemam doviljno podrske.
nebitno, ne mogu vise da se smaram.
Ma o.k. Kragi! :) Gde ce da odgovore kad ne znaju sta da kazu na to! Pa rekoh da je dvoje mojih poznanika slalo mejlove Marku Karadzicu pa nista... a slali su mejlove i gomili ljudi u ldp centrali, vrhu stranke, cak i Cedi... samo im je Marko Karadzic odgovorio ali kao u fazonu svako moze da ima svoj licni stav kako hoce, a on tu ne moze nista... a ostali iz predsednistva se nisu cak ni udostojili da im odgovore... toliko o tome... :(

Evo malo ko hoce da vidi Aleksndra Ljuboju i na klipovima! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=WbfAXN4K ... r_embedded" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=dUM_-Oz9M7g" target="_blank
Korisnikov avatar
By gorilica
Vidim, ove godine u predizbornoj kampanji su najaktuelnije antikampanje.
Na Pinku i Prvoj se vrti DS-ov spot o Tomislavu Nikolicu, a evo, sada se na Gay-serbia forumu vrti tema o homofobima u LDP-u. Svako pogodio svoju ciljnu grupu.
Izbori. Glavna prilika da se covek odluci koji sljam zeli manje da gleda na vlasti, kad vec ne postoji niko za koga smatraju da vredi da zauzme tu poziciju.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375374#p2375374]mala plava napisao:[/url]Ma o.k. Kragi! :) Gde ce da odgovore kad ne znaju sta da kazu na to! Pa rekoh da je dvoje mojih poznanika slalo mejlove Marku Karadzicu pa nista... a slali su mejlove i gomili ljudi u ldp centrali, vrhu stranke, cak i Cedi... samo im je Marko Karadzic odgovorio ali kao u fazonu svako moze da ima svoj licni stav kako hoce, a on tu ne moze nista... a ostali iz predsednistva se nisu cak ni udostojili da im odgovore... toliko o tome... :(

ovo stvarno na zalost razocharava o LDP-u. i Markov odgovor je razocharavujuci i potencijalno zabrinjavajuci jer on mora da bude veran principima koje LDP istiche a ne nekom kontroverznom stranachkom funkcionerchicu u Majdanpeku. jer ono ljubojino sranje nije pravo na imanje lichnog stava vec virulentna antigejna agitacija poput palmine. zar to LDP dozvoljava?

apsolutno treba LDP pritiskati da se razreshi ovaj sluchaj!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375478#p2375478]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375374#p2375374]mala plava napisao:[/url]Ma o.k. Kragi! :) Gde ce da odgovore kad ne znaju sta da kazu na to! Pa rekoh da je dvoje mojih poznanika slalo mejlove Marku Karadzicu pa nista... a slali su mejlove i gomili ljudi u ldp centrali, vrhu stranke, cak i Cedi... samo im je Marko Karadzic odgovorio ali kao u fazonu svako moze da ima svoj licni stav kako hoce, a on tu ne moze nista... a ostali iz predsednistva se nisu cak ni udostojili da im odgovore... toliko o tome... :(

ovo stvarno na zalost razocharava o LDP-u. i Markov odgovor je razocharavujuci i potencijalno zabrinjavajuci jer on mora da bude veran principima koje LDP istiche a ne nekom kontroverznom stranachkom funkcionerchicu u Majdanpeku. jer ono ljubojino sranje nije pravo na imanje lichnog stava vec virulentna antigejna agitacija poput palmine. zar to LDP dozvoljava?

apsolutno treba LDP pritiskati da se razreshi ovaj sluchaj!

Ma jasno da treba! Ali u LDP-u su oko ovog slucaja skroz autisticni! :(
Stvarno vise ne znam sta bi trebalo uciniti, a da ima nekog efekta?? Ko ima vremena i jakih zivaca da ovo dalje nastavi, samo napred!

I ne, ne slazem se da je Ljubojina agitacija poput Palmine... jer Palma je obicni primitivni klovn i on je prilicno bezazlen, iako je politicar viseg ranga... a ovaj Ljuboja, mada je jos samo obican lokalac, mnogo je lukaviji i skriva se u jagnjecoj kozi...
Ne bih da sad preteram i da nesto prejudiciram i paranoisem, ali znate na koga Aleksandar Ljuboja mene dosta asocira?
Na onog policajca i gradskog vecnika iz San Franciska, Dena Vajta, sto je 1978. ubio cuvenog Harvi Milka i gradonacelnika Moskonija! :D
Mnogo je potisnutih frustracija u njemu, pod velikim je licnim pritiskom da bude simpatican, omiljen, politicki popularan i osecam da u njemu kipti gomila potisnutih frustracija, koje bi lako u nekoj ekstremnijoj situaciji mogle da eksplodiraju... latentna homoseksualnost je samo jedna od njih!! :D
Korisnikov avatar
By blenta
jbt ove psiholske analize su bolje od onih u taksiju
gde da zakazem?
Korisnikov avatar
By istok
^
bez ikakve zajebancije, kod ovog lika ne treba da budes ne znam koliko pronicljiv ili ucen da bi zakljucio sve ovo sto je napisano.
najgora stvar je ta sto je anti-gej stavom stekao simpatije velikog broja ljudi na lokalnom nivou, i sto realno ima sanse da postane "neki kurac".
nista lakse nego praviti witty dosetke i posalice sa sigurne udaljenosti.
Korisnikov avatar
By blenta
nisam mnogo daleko ako je to meni upuceno
a ja bih opet rekao da je vasa diskrecija sigurnija i veca udaljenost
nego taj broj kilometara od bg do md
hows that for a witty remark?
:praznoglavi:
@blenta
Ma sto rece istok, nije ovde tesko biti psiholog! :D
Dovoljno je samo da si malko priucen iz te oblasti jer lik je prototip!
Inacem, ne drzim seanse... samo kad me lupi inspiracija... a onda samo volonterski... :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
hoce da kaze za ih ta diskrecija vise udaljava od cega god, ne znam sta je tema, nego kilometri. cini mi se.
Sa zvanicnog sajta LDP-a :

LDP je ostvario sjajan rezultat na izborima za mesne zajednice u Majdanpeku, a dr Aleksandar Ljuboja, kandidat LDP, izabran je u Savet MZ, ubedljivo pobedivši među 129 kandidata svih stranaka, sa osvojenih oko 28 odsto glasova!

.......Ovaj rezultat stranke, u sredini koja je duboko ugrožena siromaštvom i teškom ekonomskom situacijom, pokazuje da i u takvim sredinama postoji ogroman prostor za rast podrške LDP-u i poverenje u politiku preokreta koju smo kao stranka lansirali, pokušavajući da najkvalitetnije ljude vratimo ili dovedemo u politiku. Ovi izbori su najbolji pokazatelj snage LDP-a i onoga što će se dogoditi na sledećim izborima. Građani Majdanpeka su prepoznali iskrenost, energiju i znanje Liberalno demokratske partije.

http://www.ldp.rs/vesti/preokret-u-majd ... ewsId=3681" target="_blank

Inace, LDP je u skoro svim vecim gradovima na poslednjim izborima doziveo neuspeh osvojivsi manje nego na prethodnim izborima. U Beogradu LDP nije uspeo da ude u gradski parlament (osvojili oko 4,8%), bas kao ni u Novom Sadu (osvojili 3,62).

Koalicija okupljena oko LDP-a je zabelezila dobar rezultat u opstinama gde je tradicionalno bio jak SPO (Uzice, Valjevo..) i u nekim manjim mestima koje bi beogradska snobovstina koja cini najvatrenije pristalice LDP-a nazvala ''vukojebinama''. Ne znam na koju foru im je to uspelo, mada se moze pretpostaviti analizirajuci slucaj Ljuboja.
E pa evo da izvestim o rezultatima lokalnih izbora u Majdanpeku:

DS – 13 mandata
SNS – 6 mandata
SPS – 5 mandata
URS – 4 mandata
LDP – 3 mandata

Gosn ljuboja je sa lokalnom listom osvojio 9,69 %. Ovo su rezultati sa podrucja cele opstine, a u gradu Majdanpeku je osvojio znatno vise. Lokalna lista ldp-a je osvojila i vise nego sto su Ceda i ldp poslanicka lista dobili glasova u Majdanpeku.
Na sajtu tvrde da je u opstini Majdanpek dobijeno i vise od 15 % ali je to netacno!
http://istina.ldp.rs/Vesti/16565/LDP-pa ... evcu.shtml" target="_blank

Gosn homofob ni ovim nije zadovoljan jer se nisu ostvarile njegove nebulozne fantazije o 30ak posto i mestu predsednika opstine. :D Evo sta kaze na pitanje naseg lokalnog portala:

tvojglas: Da li ste zadovoljni rezultatima lokalnih izbora?

Aleksandar Ljuboja LDP: Ovim nezvaničnim informacijama koje imamo nismo zadovoljni, s obzirom kako i koliko smo radili kampanju nismo zadovoljni rezultatom.
Što se tiče koalicije, još nismo pričali o tome, ali generalno nema tu baš puno prostora za neke postizborne koalicije na lokalu što se tiče LDP-a, tako da ćemo verovatno biti konstruktivna opozicija.

I sad LDP lose prosao u BG-u, Vojvodini i velikim gradovima a u mpeku i vise nego solidno. Sigurno je svemu tome kumovalo i Ljubojino homofobicno glupiranje. Da je ldp ozbiljna partija posle svega ovoga gosn homofob bi trebalo da pretrpi i neke konsekvence. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!