Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Slika

Gej lezbejski info centar poziva LGBT populaciju da u što većem broju izađe na predstojeće izbore zakazane za 6. maj 2012. godine i iskoristi svoje građansko pravo da glasa ili precrta listić.

Veća izlaznost povećava potreban broj glasova da se pređe cenzus, čime se smanjuje šansa da male političke stranke koje diskriminišu LGBT populaciju ili najavljuju zakone protiv nje pređu cenzus i uđu u skupštinu. Tako LGBT populacija može da utiče na smanjenje homofobije u političkom prostoru Srbije.

Gej lezbejski info centar izražava žaljenje što ni na jednoj izbornoj listi nema predstavnika LGBT populacije, što je nedopustiv propust, koji treba biti kažnjen od strane LGBT glasača. Smatramo da su prazna obećanja i opšta mesta kojima operišu srpske političke stranke nedovoljna da zavrede podršku LGBT populacije. Zato apelujemo da umesto apstinencije izaberu izlazak na izbore i precrtaju listić.

Nadamo se da ćemo takvim postupkom naterati političke partije da ubuduće više pažnje posvete potrebama LGBT zajednice. Političke stranke moraju više da se potrude da beli postane roze listić.

http://www.gayecho.com" target="_blank
By Kragi
Ja okrenem tablet horizontalno pa mi na monitoru izadje qwerty tastarura koju moram da pomerim u levo dva puta da bih dosao do simbola, medju kojima je i karakter koji te zanima. :neznam:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne uviđam kako je poziv na glasanje opomena političkim partijama koje će te glasove dobiti.
Korisnikov avatar
By Blady
Napisacu na listicu LAZETE.
Korisnikov avatar
By acid drop
Ja ću verovatno dopisati - maslačak. :D

Maslačak do pobede!
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375052#p2375052]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374982#p2374982]Dirrty napisao:[/url]Ne uviđam kako je poziv na glasanje opomena političkim partijama koje će te glasove dobiti.
Ne moraš da glasaš, možeš da išaraš listić. I tako ne nagrađuješ nikoga, a odmažeš recimo Dverima i SRS-u.
Kontam da je od svega na ovim izborima najbitnije izaci i dici cenzusnu tacku i time ukrupniti politicku scenu. Dosta vise kombi stranaka aman.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Izbor jedino postoji kao naziv tog događaja, ali u realnosti ga nema.

Jedina neizvesnost je oko koga će se stvoriti koalicija, DS ili SNS.

Svi će prodati guzicu da se nakače na vlast, nebitna je tzv. ideološka podudarnost, tu je prisutan samo interes.
Korisnikov avatar
By Hys.
Jel ce da primete ako naparavim onu origami kitu i da me zaustave da je stavim u kutiju?

ta ideja mi sve privlacnija.

:ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!