Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
ont:
posto sam dugo nesto kao trenirala, postojala je pretpostavka o mojoj spretnosti, sto sa loptom, sto bez nje. cak sam i ja mislila da sam samo sklona nezgodama. a onda je moja majka zakljucila pre godinu, dve da sam ja u stvari smotana.
rasejana sam ponekad, mada mi se cini da sam pre svega nezainteresovana pa zaboravljam stvari, u stvari i ne cujem ih, nije da ih zaboravim.
zbunim se samo kad se postidim.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
I smotana i zbunjena i rasejana.
Desi mi se da se povredim hemijskom. Pola sata da ukapiram kako radi brava u hotelu. I svasta nesto...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
umem da budem pogubljena kada sam jako umorna ili kad sam u nekom meni nepoznatom delu grada :D smotana nisam, ali rasejana izuzetno :lol:
Korisnikov avatar
By Suki
Uh,prekljuce odem u WC i nekako mehanicki sam pomislio da je korpa za ves wc sholja,hvala Bogu setih se pre nego sto je bilo previse kasno(par puta mi se desavalo da ubacim prljav ves u wc sholju :blentavi: .Isto jednog jutra nesto sam bio srecan i neznam sta mi bi krenem da igram i skakucem :balerina: ,I feel pretty and witty and BAM!!! U vrata glavom,imam oziljak na glavi :jbg: .I tako,nisam nesto posebno smotan samo ponekad previse rasejan... :fen:
By dukkehjem
jao, kako obozavam sve smotane osobe :D to je presimpaticno!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Učlanjujem se! Trapav sam onako, relativno (manuelni radovi da, komplikovani plesni koraci nikako), ali sam zato full time smotan i rasejan, dok razgovaram o nečemu uglavnom mislim na nešto drugo, kad izađem iz kuće redovno se vraćam barem jednom (po kišobran/novčanik/naočare), kad ustajem iz sedišta u avionu redovno odalamim glavom o prtljažnik gore i sl.

A različite čarape se oblače namerno, protiv uroka.
Korisnikov avatar
By Mage
I smotan i rasejan i zbunjen :D

Strašno me to nervira, pogotovo od kada sam došao u Švedsku pošto moram za sve sam da se snalazim. No, možda to i nije loše za mene, možda me malo dovede u red :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Moje greske i ja, zaboravnost, glupost, uzasan sam. Primer: kad saljem razglednice, uvek kupim mnogo vise nego sto cu da posaljem, jer znam da cu pogresiti u pisanju. Kisobrane redovno gubim, zaboravljam imena, datume, uvek ali uvek kasnim! :hvala:

I ne podnosim ljude koji se hvale kako nikad ne kasne. Jabala ih forma!

:swan:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nisam smotana. relativno sam spretna. ALI

ja memoriju NEMAM. nikakvu! a rasejana sam do besvesti. ponekad tako zakucam da da je to strasno
dešavalo mi se kada se vraćam kući da pogodim sprat, pogodim vrata, ali promašim zgradu, pa uletim ljudima u stan. grozim se na pomisao kako to sve izgleda iz njihove perspektive.

kada sam prvi put odlazio u jednu firmu, počeo sam da pričam sa portirovim odrazom u ogledalu, ne kapirajući da je ceo zid portirnice u staklu, a on sa druge strane.

ko virdžinija vulf ušetao u vodu sa novim mobilnim u džepu.

leti redovno idem okolo odranih kolena. najveći problem mi u stvari predstavljaju plitke čašice iz kojih izlećem sve u šesnes, pa svaki put - kleknem.

ima toga previše. zaista me samo treba pokupiti i baciti u smeće.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374848#p2374848]Misfit napisao:[/url]

ko virdžinija vulf ušetao u vodu sa novim mobilnim u džepu.
:lol:
Znam, znam...Al opet :lol:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374848#p2374848]Misfit napisao:[/url]ima toga previše. zaista me samo treba pokupiti i baciti u smeće.
De, de
:hug:

Ja sam stravicno trapava. I ne znam u sta se ovo broji ali kad radim nesto, jedno nesto, tipa citam ili pisem ili pravim makete aviona ili tako nesto nikako ne treba podrazumevati da znam sta se oko mene desava. I nikako ne treba podrazumevati da cujem sta se i o cemu govori cak i ako se to nesto nekako odnosi na mene. Ako se zeli da 'obratim paznju' treba triput glasno urliknuti moje ime.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374848#p2374848]Misfit napisao:[/url]
kada sam prvi put odlazio u jednu firmu, počeo sam da pričam sa portirovim odrazom u ogledalu, ne kapirajući da je ceo zid portirnice u staklu, a on sa druge strane.
o moj bogo... :smeh:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374848#p2374848]Misfit napisao:[/url]
ima toga previše. zaista me samo treba pokupiti i baciti u smeće.
ali ali meni je to :sweet:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374856#p2374856]smaug napisao:[/url]
I nikako ne treba podrazumevati da cujem sta se i o cemu govori cak i ako se to nesto nekako odnosi na mene. Ako se zeli da 'obratim paznju' treba triput glasno urliknuti moje ime.
Meni je to kada se začitam.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ah, da.
Ovaaaaj, moj najsvežiji primer smotanosti.
Otišao sam i kupio sebi pre pola sata rendanu cveklu u svom soku u staklenoj tegli i mus od jabuke u tegli.
Vratio sam se kući, zaboravljajući šta sam kupio i samo sam izvrnuo kesu na krevet sa visine od pola metra.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne završavam ja svoje priče i viceve kao britanci. :durenje: :lol:

Probilo mi se skroz do dušeka... :rida:

Pozitivna strana: otišao sam u drugu prodavnicu, da ponovo kupim cveklu i otkrio sam da druga prodaje predivni prirodno ceđen sok od svega i svačega. :D
Hm, neki od mojih trenutaka (a da nisu u pitanju lapsusi):

1. Idem ulicom sa drugom, razgovaramo o necemu i u jednom trenutku gledam u njega, a vec u drugom grlim banderu.

2. Dva puta silazim u prodavnicu da kupim sirce, a tek sam ga treci put kupila. Prethodna dva puta kupila zejtin.

3. U sobi sam, ide mi se u wc. Ustajem, odlazim do frizidera, otvaram ga i pocinjem da se pitam - sta sam trazila ovde? Zatvaram ga i vracam se u sobu.

4. Igramo odbojku na fizickom, jurim za loptom da je udarim (ko ce drugi da trci po terenu ako ne ja) i trcim unazad, udaram loptu, ne primecujem da je klupa koja treba da stoji uza zid pomerena ka terenu barem za 2m i pravim kolut nazad, polomim se sva, dizem se i vicem - nije mi nista.

5. Pre skole mi majka daje pare i kaze mi da u apoteci kupim prilindu, nakon 2-3 sata posaljem joj poruku da mi ponovo napise naziv leka.
Kuci sam donela kapi za nos i kafetin. A redovno kupujem lekove za koje ne treba recept.

6. I pobednicka situacija - u kuhinji sam, perem sudove - nalazim veliku serpu sa supom, mozda je ostalo za jednu solju. Posto hocu i nju da operem, pitam majku sta da radim sa supom, na sta mi ona kaze da je sipam u solju. Ja onako, ne razmisljajuci, uzimam serpu, isipala sav sadrzaj u wc solju. Nakon 2h mozda, dolazi majka i pita me gde je supa.
Tek sam onda shvatila na koju solju misli.
Korisnikov avatar
By bern
^
@sapa09 you are awesome :D
Korisnikov avatar
By Hys.
joj ovo je super tema :smeh:

Ja sam jako rasejana, i svaki dan mi se desava da nesto uzmem, krenem negde, tipa wc il kujna i onda nemam predstavu di sam metnula a ni sta sam uzela.

Tako sam izgubila pa ponovo nasla nekoliko pari cipela a sve carape su mi rasparane i devojka i muz su trazili da ne diram njihove carape jer ih volsebno izgubim, a ne znam kako majkemi :wtf:
Korisnikov avatar
By Tungi
Bagujem u poslednje vreme sve češće. Nemam problem sa memorijom, pamtim kao slon do tančina, svaki detalj. Lica i imena jedino ne pamtim, često se izblamiram pred ljudima, jer ih se ne sećam ni prilikom drugog (jos gore trećeg susreta). :kesa:
Što se tiče rasejanosti.. Robujem i tu. Potpuno sam otupeo, ljude često i ne slušam šta mi pričaju. Vozam se u svojim mislima.
@Bern - :sesir:
:lol:

Redovno zaboravljam imena. Na drzavnom takmicenju u Kikindi jednu devojku sam sve vreme zvala Bojana. A ona se zove Nevena. I znam je vec 2 godine.
A i desavalo mi se par puta da kenem u skolu/muzicku/grad/negde trece u kucnim papucama.I da to provalim tek kad izadjem ispred zgrade.
:facepalm:
Drugarica pita koliko je sati, ja kažem četvrtak...

Idem negde peške, zamislim se i propičim skretanje, onda se u sekundi okrenem i nazad...

U kupovini često ili zaboravim nešto ili se zapucam pa kupim nešto što već imam...(sad zapisujem)

Pola sata tražim daljinski po dnevnoj koji se nalazi na sred praznog stola...

Sednem za komp i zapitam se "šta sam ono htela?"...
^
Meni redovno to pricaju za vreme/datume. :D
Pitam koji je dan - oni mi kazu koliko je sati, pitam koliko je sati - oni kazu koji je dan. :D

Desilo mi se jednom da razgovaram na telefonu, spremam se negde da podjem i odjednom pocnem da se pitam gde mi je telefon i krenem da ga trazim po svim sobama, jer bez njega ne izlazim iz kuce. :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!