Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Amaterski. Mada se nadam da ?u nekad dosti?i profi nivo .. još sam mali pa se u?im
Korisnikov avatar
By one of the people
Originally posted by Kiwi
Amaterski. Mada se nadam da ?u nekad dosti?i profi nivo .. još sam mali pa se u?im
neki kazu da je potrebno fotografisati 9 godina i da tek onda razumes fotografiju. Nije vazno da li se skolujes u tom polju ili, vazno je da prodje to vreme - zasto - videcu :D

pogledajte http://www.disclosure.ca
sajt koji nudi kolekciju fotografija koje istrazuju Kanadu. Cilj im je da sakupe forotgafije iz svake pokrajine, teritorije, grada i sela u Kanadi.
Visual Database of Canadian Culture.
Korisnikov avatar
By Moa
Skljocamo familijarno svi:)
Svako ima svoj aparat,najbolji trenutno ima sestra Nikon D70.
Imamo cak i svoj sajt ali nebitno je,a posecujemo redovno deviantart.com
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Dušica
wow... dusice... pa sto ne rece... :wow: :wow: :wow: :wow:

:france:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by reveal

Kasno sam videla temu nazalost zato se nisam oglasila.Ja sam sada dobila jedan lep aparat koji doduse ne vredi nicemu ali je digitalni za razliku od mog prethodnog pa cu moci brzo da odradim slike.Proverite obavezno Devianart imaju grupe,forume,doduse placa se pristup svemu ali ako ste zagrizeni za fotografiju nece vam tesko pasti.Mozete postavljati svoje slike,ne znam koliko da ste losi ili dobri imacete barem 10 komentara dnevno jer je sajt jako aktivan.Postoji mogucnost cak ako ne znam koliko fotografija vasih dobije dobre komentare sajt vam nudi da napravi o njihovom trosku postere od njih a zaradu od prodaje deliti pola-pola.Zaista jedna predivna zajednica fotografa.Cesto se odrzavaju konkursi na koje mozete slati svoje slike a nagrade su uglavnom clanstvo na njihovom sajtu sto nije mala stvar jer je veoma ugledan.Imam jedan predlog ako zelite posto u folderu Offtopic moze da se stavljaju atachmenti da se ova tema prebaci tamo pa da postavljamo svoje slike.Izjasnite se:)
Korisnikov avatar
By reveal

Kasno sam videla temu nazalost zato se nisam oglasila.Ja sam sada dobila jedan lep aparat koji doduse ne vredi nicemu ali je digitalni za razliku od mog prethodnog pa cu moci brzo da odradim slike.Proverite obavezno Devianart imaju grupe,forume,doduse placa se pristup svemu ali ako ste zagrizeni za fotografiju nece vam tesko pasti.Mozete postavljati svoje slike,ne znam koliko da ste losi ili dobri imacete barem 10 komentara dnevno jer je sajt jako aktivan.Postoji mogucnost cak ako ne znam koliko fotografija vasih dobije dobre komentare sajt vam nudi da napravi o njihovom trosku postere od njih a zaradu od prodaje deliti pola-pola.Zaista jedna predivna zajednica fotografa.Cesto se odrzavaju konkursi na koje mozete slati svoje slike a nagrade su uglavnom clanstvo na njihovom sajtu sto nije mala stvar jer je veoma ugledan.Imam jedan predlog ako zelite posto u folderu Offtopic moze da se stavljaju atachmenti da se ova tema prebaci tamo pa da postavljamo svoje slike.Izjasnite se:)
zvuci odlicno...

no dusice... sta volis da "skljocas"? :dedamraz:
Korisnikov avatar
By Moa
Uglavnom radim foto manipulaciju.Znaci skljocam prirodu,da je nazovem tako,medjutim slikam i lisce i drvece i polja i cesto se desi da sestra da tati 1000 dinara za gorivo pa idemo negde gde mozemo da napravimo super fotke.Obozavam seriju snimaka koju smo napravili u jednom malom selu u Vojvodini Bac se zove,tamo ima jedan srednjevekovni grad koji je u fazi rekonstrukcije.Konkretno da ti kazem nemam nista sto volim da skljocam freak sam i sve sto mi se svidi ovekovecim.
Ja najviše volim da slikam ljude kada nisu svesni da ih neko kadrira.Tada ispadne slika najbolja,prirodna,realna.
Stalno škljocam telefonom,sve i svašta slikam,a zatim ubacujem u komp.Komp mi je pun svakojakih fotografija.
Volim kadar i lepu fotografiju,nije što sam snimatelj,ve? me ispunjava kada to lepo ispadne.
Korisnikov avatar
By djo
opsesivno se bavim fotografijom. otkako (kak se ovo piše????) imam dig aparat, nema kraja ni konca. mada smo de?konja i ja punili albume i pre toga.a onda smo ove jeseni napravili film od svih fotografija koje su se nalazile na naša 2 hard drive-a, jednu brzu animaciju sa jedno 5000 i nešto frejmova, vrlo slatko.
bilo je i na jednoj izložbi u bukureštu tako da mu sad doðem profi-amater....
Korisnikov avatar
By reveal
ako cete iskreno... ne volim nesto "digice"...

nekako je sve postalo previse lako... izgubilo je smisao pravog hvatanja trenutka, osecaj.... kapirate?
Korisnikov avatar
By KiWi
to su sirove. totalno neobraðene.. posle ?u da dodam i obraðene, da se vidi razlika
Korisnikov avatar
By Moa

nekako je sve postalo previse lako... izgubilo je smisao pravog hvatanja trenutka, osecaj.... kapirate?
Uh reveal digic Canon D70 koji je polu profi znas kako je tesko sa kim raditi.Menjam Lens pa zumiras pa se zezas pa trista cuda ispadne.Imam dobrih digica.
Korisnikov avatar
By reveal

Uh reveal digic Canon D70 koji je polu profi znas kako je tesko sa kim raditi.Menjam Lens pa zumiras pa se zezas pa trista cuda ispadne.Imam dobrih digica.
ma ok je to... a gde odose oni stari nacini...?
mislim meni na mom ZENIT-u treba malo duze da podesim odgovarajucu sredinu, osvetljenje i trista cuda ko sto kazes...
hocu da kazem da mislim da danas svi mogu da budu fotografi. i to me nervira. :(
Korisnikov avatar
By djo

ja mislim da definitivno ništa ne može da zameni pravu ru?no izraðenu fotografiju na pravom mehani?kom foto aparatu.... meni je digi zgodan za druge stvari i svakako ima svoje prednosti. recimo dopadaju mi se zamu?ene digitalne fotke, kad je jedan deo fotografije oštar i fokusiran, a ostali zamu?eni ili u pokretu.... i tako. sa digi?em baš možeš da se iživljavaš....
po meni su to potpuno odvojeni 'žanrovi' kao uostalom i film i video i ne ugrožavaju nikako jedno drugo, sve ima svoje zašto... :drama:
Korisnikov avatar
By djo

hocu da kazem da mislim da danas svi mogu da budu fotografi. i to me nervira. :(
ma ne mogu... pa idioti su još (uvek) rasprostranjeniji od digi?a, pa nisu svi koji imaju idiota fotografi... a nekad su svi imali smenu itd neka cveta stotine cvetova :crveni: živimo u pustinji slika
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by bojandjo

ma ne mogu... pa idioti su još (uvek) rasprostranjeniji od digi?a, pa nisu svi koji imaju idiota fotografi... a nekad su svi imali smenu itd neka cveta stotine cvetova :crveni: živimo u pustinji slika
a i treba imati dobro oko i smisla za fotografiju, ne samo dobr foto-aparat.
Korisnikov avatar
By djo
claro que si!:cigareta:
Korisnikov avatar
By djo
pustinja slika?

:cita:
pa jel nije tako? :hvala:
Korisnikov avatar
By reveal
pustinja slika?

:cita:
pa jel nije tako? :hvala:
:bouncy:
Korisnikov avatar
By reveal
:kiss:
evo tebi 2 ... :kiss: :kiss:

:lol:
Korisnikov avatar
By djo
.... :kiss: :kiss: :kiss: , dobro, sad dosta intimnosti, nego :cigareta: mnogo volem tu fotku sa tvog avatara
Korisnikov avatar
By reveal
.... :kiss: :kiss: :kiss: , dobro, sad dosta intimnosti, nego :cigareta: mnogo volem tu fotku sa tvog avatara
e ne dam je... :njanjanja:

a btw, ja bas volim tvoju fotku... dje si je nabavio?
By amnesia_
ahhh...

WANNA BE , WANNA BE :B

fotografija+digital art! ispala sam iz stosa jer nisam imala ni komp ni net preko dve godine, al bicu ja opet ona stara...

sajt hmmm, pa zna se http://www.deviantart.com/ :hvala:
Korisnikov avatar
By KiWi
pohvali?u se da pripremam neku seriju od dvadesetak sli?kica ... kada ih dovršim i uobli?im, postova?u ih da bih ?uo vaše iskrene kritike :)
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Kiwi
pohvali?u se da pripremam neku seriju od dvadesetak sli?kica ... kada ih dovršim i uobli?im, postova?u ih da bih ?uo vaše iskrene kritike :)
vazi se!

jedva cekam! :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!