Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Sve je dozvoljeno osim ukazati na štetu nanetu Vojvodini

NOVI SAD, 17. april – Liga socijaldemokrata Vojvodine je sa zaprepašćenjem dočekala vest da je od svih sadržaja koji se emituju u sklopu predizborne kampanje za Republičku radiodifuznu agenciju sporan jedino spot LSV u kojem se govori o štetnoj privatizaciji NIS-a.

Slika

Na žalost, pokazuje se da u Srbiji i dalje postoje zabranjene teme, te da je dozvoljeno i bolje obmanjivati građane lažnim obećanjima, ali se ni u kom slučaju ne sme ukazati na štetu nanetu Vojvodini.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je već upozorila RRA da emiteri sa nacionalnom pokrivenošću ne prate izbore za Skupštinu AP Vojvodine, već da se u javnosti stiče utisak da postoje samo predsednički, republički i lokalni izbori.

Za Ligu socijaldemokrata Vojvodine tokom 22 godine nisu postojale zabranjene teme. Neće postojati ni u buduće.

link
Korisnikov avatar
By Herald
Саопштење Савета

[img---ovde je bila slika popa. Ime mu je u Vilhelmininom postu---/img]

Савет је на данашњој ванредној седници разматрао извештај службе за надзор која је спот Лиге социјалдемократа Војводине који је синоћ емитовала телевизија ПИНК, а у коме се помињу Слободан Милошевић и Војислав Коштуница, евидентирала као споран садржај.
Савет тражи да телевизија Пинк, на којој је према извештају службе до сада једино емитован овај спот, одмах обустави његово даље емитовање, а захтева од свих емитера да на основу Опште обавезујућег упутства искористе своје право да одбију емитовање сваког спота чији је садржај супротан закону и Опште обавезујућем упутству у чијем члану 12 се каже: „Емитер може да одбије да емитује рекламне поруке или емисије ако оцени да оне подстичу дискриминацију, мржњу, насиље или вређају част, углед и приватност грађана или других учесника у кампањи“.
Емитери се упозоравају да током предизборне кампање обрате посебну пажњу на поштовање закона о оглашавању, те да уколико имају недоумице по питању кршења закона у предизборним спотовима, пре емитовања затаже мишљење стручних служби РРА.

У Београду,
17. април 2012. године
Савет РРА
Korisnikov avatar
By Herald
Mrka je bio ministar Trećeg rajha

BEOGRAD - Lider LSV Nenad Čanak zaprepašćen je odlukom RRA da zabrani njegov predizborni spot u kojem pominje Slobodana Miloševića i Vojislava Koštunicu jer, kako kaže u intervjuu za Kurir, nije prekršio zakon, već je samo podsetio na to ko je odgovoran za „predaju NIS“.
- Ne mogu da razumem zašto je sada to problem.

http://lsv.rs/vesti/mrka-je-bio-minista ... ajha-10796
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Kad spazim ovog Porfirija tera me maler posle ceo dan. Avet. Ulizicka.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja se izvinjavam, ali moram ovo postaviti - ko razume, shvatice...

''''

ali ovo:

izborne borbe. najgori dogadjaj dogadjaj godine. posle hemoroida i nosnji na vencanjima. sa bilborda nam se smese svako tri metra poluraspadnuti pejzaz lica provincijskih politicara....ili dodje mladez stranke i pitaju:

- hasknehte, da li ste u poslednje vreme mislili o izbornim borbama?
- a ne. zasto bih? u tom slucaju bih radije mislio na RAK DEBELOG CREVA. PUSTITE ME NA MIRU ! IZBORNA BORBA?!
Korisnikov avatar
By Herald
Komentari b92>

Morbidno.
(Sixto, Novi Sad, 21. april 2012 20:19)

Pesma se zove mlada Vojvodjanka! Antifasisticka pesma! Vidite kako drzi taburicu i okida perom o zice i puca na fasiste. Bas me zanima oce li sad porfirije RRA-ovski da zabrani i ovo!
(Herald, 21. april 2012 20:28)
Korisnikov avatar
By Herald
"A ako RRA proceni da je "Mlada Vojvođanka" iz ove melodije bila mlađa od 18 godina, zabraniće im i ovaj predizborni spot. "

:smeh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Moji rezultati: Prema socijalnim, političkim i ekonomskim pokazateljima, Vama su najbliže stranke:
LSV: 25%
LDP: 23%
SPO: 19%

:yes: LSV i jeste najbolja poveznica izmedju boljeg dela koalicije oko DS i boljeg dela koalicije Preokret a samo zajednichki ove dve koalicije mogu pomoci Srbiji i Regionu ex-Yu te suzbiti ultrakonzervativne nacishovinizme!
Korisnikov avatar
By Stripi
Prema socijalnim, političkim i ekonomskim pokazateljima, Vama su najbliže stranke:

LSV: 23%
LDP: 20%
SPO: 16%

Iju! Šta je to SPO mijenjao u svom programu kad se sa njima slažem čak u 16 posto?
By Glasnik
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374487#p2374487]deran napisao:[/url]pokvareno....
Zapravo, to je potpuno legitimno. Ništa se ne izmišlja već koriste snimci koji su pravi. Možda bi se trenutak plasiranja mogao okarakterisati kao pokvaren, ali to je sve politika. Ako u predizbornoj trci nećeš istaći u čemu si super, a tvoj glavni protivnik nije, onda ne znam kad ćeš. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374487#p2374487]deran napisao:[/url]što se ne potpišu...
Mislim da se na kraju videa, kad se zacrni ekran, u donjem desnom uglu pojavi ''Izbor za bolji život'', što im je slogan. ;)
By Sixto
'Pocisti svoju avliju pa gledaj u tudju' uvek bilo.
Kako se nikad ne sete Insajdera i 'poklonjenih' 5ha u centru grada za TC Usce pa se zagrcnu kad treba izgovoriti floskulu 'borba protiv korupcije'.
Korisnikov avatar
By deran
znam da je legitimno,ali je i dalje pokvareno...

a za potpis/autorstvo nisam siguran...

i svakom se tako nešto može nakalemiti...

mislim da su se ds-ovci baš usrali...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!