Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dominion
uzeo neki dan da reinstaliram komp (win7 64bit - pitati tasu po potrebi da li valja :giggle: ) pa kad sam doshao do codec-a, ne znam vishe ni sam koji da stavim.

valjda ostalo po navici jos iz vremena xp-a, ali one koje sam ja instalira(va)o jesu:
ac3filter
antifreeze
divx
ffdshow
xvid.

verovatno se neki od ovih gore dupliraju tj vrshe istu funkciju, nikad nisam zastao da ih proucim niti su me codec-i preteratno interesovali.

elem, posto 'ocu malo da se osavremenim u tom departmanu, koje codec-e vi instalirate i zasto. koji je po vashem misljenju najbolji.
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni je dovoljan K Lite Codec Pack.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ja instaliram Divx, Xvid i codece koji dolaze uz Media Player Classic - Home Cinema. Win 7 ima vec neke ubachene codece za HD sadrzaje pa ti vishe nista drugo i ne treba. Ukoliko je komp stariji onda mozes instalirati i ffdshow, mada on na mom kompu starom 7 godina ne pravi nikakvu razliku
Korisnikov avatar
By Stripi
ja instaliram bs player i on tokom instalacije veli koji ti codeci fale i predloži ti ih da ih on skine i instalira. I meni onda radi sve normalisch.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ranije sam instalirala xvid, ac3filter i Haali Matroska Splitter i uz KMPlayer i VLC Player bilo je dosta da pušta bilo koji video. Međutim kada sam počela više da skidam mkv od avi fajlova i sve više krenula da koristim Subtitle Workshop za sređivanje titlova za mkv fajlove, SW je krenuoda baguje žestoko (crn ekran, zamrzavanje slike, kašnjenje zvuka). Prokopala malko po netu i rešenje našla u

Shark007 kodecima

To je bilo pre godinu dana i nikakvu frku više nisam imala. Preporučuju za 64bit sisteme da se instaliraju i je običan i x64 paket (ako se dobro sećam prvo 64, pa 32... ima ja mislim uputstvo na sajtu) jer valjda još uvek ne postoji svi 64bitni kodeci pa vuče šta odakle fali i može.
Meni je ovaj paket dosta lakši za snalaženje od ffdshowa, ali su organizovani nekako slično - sva su podešavanja na jednom mestu.
By Kragi
Ja isto ko Tungi, instaliram K Lite Mega Codec Pack i ne sekiram se oko otvaranja bilo kog formata a pritom samo WMP koristim.
Korisnikov avatar
By Korisnik22
VLC ima ugradjeno sve potrebno. U poslednjih godinu-dve nije mi ni trebalo nista vise osim njega.
Korisnikov avatar
By Delete
K Lite i sve fercera kao svajcarski sat.
Korisnikov avatar
By CareBear
Koristim samo klot Media Player Classic - Homecinema + VLC za ono sto on ne moze da procita.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!