Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373192#p2373192]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369493#p2369493]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]fizicki varam, psihicki ne
kakva olakšica! :lol:
meni bi bila.. to u prevodu znaci da kad volim nekoga, ne moramo ni da definisemo nas odnos kao vezu, ja nemam potrebu da budem sa drugima, ako od te osobe koja mi znaci dobijam bar neki minimum.
varala sam u najglupljim mogucim situacijama, ali to se svodilo na jednu noc i kajanje (sto bi rekla Jeca) i nikada ne bi doslo do hronicnog ponavljanja varanja.
ali zato nikada nisam bila sa nekim u vezi samo kako bi bila u vezi, uvek su bila tu osecanja prema toj osobi, a ne "e sa njom sam zajedno zato sto sa nekom tamo njom ne mogu"
mislim da bih i sad plakala i patila da saznam da se neka moja bivsa devojka, koja je meni pricala da me voli, sa mnom "lecila" od neke druge.
By Kragi
A jel plakala neka zato sto si je 'samo' fizicki prevarila? :D
By Kragi
ok, dva pitanja:

1. u cemu je razlika izmedju ove i one prevare ako su posledice iste i ako u celoj prici neko bude povredjen?

2. koji je razlog smisljanja nekih kategorija tipa 'fizicki veran', 'neveran sa razlogom', 'neveran ali i varan', 'psihicki veran' itd?
U prici o vernosti ljudi se dele na verne i neverne. Danas kada je najmanji problem da kroz otvorenu/poligamnu vezu budes istovremeno i veran i sa vise osoba odjednom, cemu svi ti izgovori? :D

p.s.

hoce li neko reci ovde neveran sam i tacka i pritom ne traziti izgovore za svoje postupke?
(ovo je retoricko)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
na svetu ne postoji osoba koja nije, ako ne fizicki, bar psihicki na tren prevarila, tj. pozelela neku drugu osobu dok je jelte u vezi

i muka mi je da svi to dozivljavaju kao opravdanje.. ja se ne pravdam ni roditeljima, a treba ovde nekome da "ublazim istinu"

prevara jeste prevara, ali onda postoje dve opcije:
- da ja imam stav "boli me uvo, ko je jebe da li je povredjena ili ne, bitno da sam ja svrsila sinoc tri puta"
ili
- da shvatim da je to bila greska, pokajem se i trazim da mi oprosti. 2 puta se ruka u istu vatru ne stavlja

i da, to sto sam prevarila par devojaka ne znaci automatski da sam prevarila svaku osobu sa kojom sam bila.
za razliku od pojedinaca, steta sto ne pokusavam sebi niti da stavim oreol, niti da se kurcim svojim ispalama.

a moj partner onda za sebe mora da odluci da li moze i zeli da predje preko toga ili ide dalje bez mene.

tako da kragi, ako ti nisi osoba koja vara, ne tripuj sad da si ti svetac, a ja kurva.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
i da, sto se tice razlike izmedju ove i one prevare..

sta je po tebi gore:
- da tebe decko sa kojim si (lupam) 5 godina na jedno vece prevari fizicki i kresne se sa nekim random likom kome ne zna ni ime, zato sto ima trenutno los period, ili se napio, ili ste se posvadjali ili sta god
ili
- da posle tih 5 godina veze, u kojima ti je skidao zvezde sa neba i tvrdio da bez tebe ne moze da zivi, tvoj decko pukne pocne da place i kaze kako vec jebem li ga kolko dugo pati za nekim likom sa kojim ne moze da bude zajedno i ti si mu u stvari sve vreme bio drugi izbor

?
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373322#p2373322]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373192#p2373192]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369493#p2369493]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]fizicki varam, psihicki ne
kakva olakšica! :lol:
meni bi bila..
pa jeste, i pored mog idiotskog smajlija. mislim da je "fizička" prevara bez emocija manje ozbiljna od neke siuacija, kako ti daješ primjer, kad partner nakon 5 godina saznaje da su emocije u koje vjerovao(la) bile - laž.

to je jedan od razloga zbog čega je meni brak gejeva i strejt osoba (potencijalno) tako strašan.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
dobro, nisam kurva, jesam zla osoba zato sto se desilo da prevarim?

(pisem u prvom licu, ali to se u sustini odnosi na sve "gresnike" koji su nekoga prevarili)

a to ako kazes da bi otisao glavom bez obzira.. sorry, to su price ili osobe koja nikad nije zaista volela ili ciji je ego veci od moje guze.

sta bi sa onim "ljudski je gresiti, Bogovski je prastati"?
uvek pokusavam da se vodim obrnutom psihologijom.. sta ako neko mene prevari i prizna mi ko covek.. svako zasluzuje drugu sansu. ako je zloupotrebi, naravno da bih i ja sutnula tu osobu, pa da je poslednja na svetu.

a to da li ces provaliti foliranta ili ne.. kada zaista volis - roze naocare.

(p.s. ne kontam ovo poslednje, "najljubaznije" si me pitao.. pa ja sam iskreno odgovorila :nerd: nista licno :peace:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
tebe ne bih ! pam, pam, pamparam

:peva:

99 zena da me mole
99 ludo da me vole
99 kuci da me vode
pre bih s tobom zedan
preso preko vode

99 zena da me mole
99 da se skinu gole
98 odbio bih barem
jer ti jedna vredis
vise nego harem

:kolo:
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373458#p2373458]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]

tako da kragi, ako ti nisi osoba koja vara, ne tripuj sad da si ti svetac, a ja kurva.
A jel to moj ili tvoj trip? :sweet:

Pored toga sto sebe ne dozivljavam tako, tesko da bih se usudio da za jednu zenu/devojiu pomislim da je kurva zato sto je prevarila nekoga, ja bas mislim da ti stvari postavljas tako tom klasifikacijom i nalazenjem opravdanja koje ti niko ne trazi.
Jesi li varala? Jesi. Jesi li verna? Nisi.
Kraj price.
Korisnikov avatar
By spliff
u vezi sam vec skoro godinu ipo dana
i, josh uvek, nisam prevario dechka
shto ne znachi da necu...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
naglasila sam da sam neke od devojaka varala, a ne sve, sto znaci da mogu biti verna pored prave osobe i kada se kockice poklope, pod broj 1.
a pod 2, vec sam rekla da to sto pisem u prvom licu jednine jeste zato sto smo u raspravi samo ti i ja, ali dobro.. zameni samo ti sa tim "mi koji smo prevarili smo kurve".

ah da, kraj price :drama:
By Kragi
1. Ne verujem u boga i te teorije o uzvisenim osobinama. ;)
2. Ne verujem da je ljubav isto sto i pink naocari. Naprotiv, da biste zaista voleli nekoga vi morate da izbegnete svaku idealizaciju.
Zaljubljenist je nesto drugo ali i mnogo neozbiljnija kategorija.
3. Te price o egu su izlizane, jer nije nista manje sebicno povrediti nekoga od onoga ne oprostiti mu. Sama rece da je izbor na njoj.
Obozavam vas koji ste sa 25 god. voleli isto toliko puta u zivotu i to kroz pink naocare :smeh:

No sve to nije tema Sanja i samo prerasta u bespotrebnu raspravu dvoje ljudi sa razlicitim pogledima na svet.

Samo htedoh da ti kazem da takvim stavom sama sebe percipiras kao kurvu te ne bih da bude da sam ja to rekao ili pomislio.

:mama:
By Kragi
Zato sto sam budala koja treba da se izjasnujava o vrsti prevara i tome sta bi me vise povredilo, a pritom sam vec izneo stav o klasifikaciji istih.
Rekoh da se ne ponavljam bespotrebno, kad se uz sav moj trud sve svodi na to da ja mislim da je ona kurva.
Bzv mi bilo da joj se pravdam vise.
Eto, da ti bude jasnije cak i ako ne mora.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sta se cimate toliko oko toga?

probas vezu, dve, tri, ...

ako ti nije udobno u dvoje, nego imas potrebu za nekim osobama sa strane, ili te veze nisu bile po tvojoj meri, ili nisi za monogamnu vezu.

uvek ima finih pojmova kao "poliamorija" ili "poligamija" kojima se neko moze prikloniti
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa da, odgovori na ovakvim temama nisu ni bitni, da se prebacimo svi na pricama o srBstvu, cetnicima, ustasama, partizanima i naravno Dzeju.
Nisam ja Jelena Bacic Alimpic pa da nekoga cedim o tome da li te je neko prevario ili ti nekoga, koliko te je povredio ili koliko ga je bolelo.
dajes sebi slobodu da pitas da li moje devojke placu nakon sto ih varam, sto je 100 puta "intimnije" pitanje nego sto sam ja tebe pitala..
bar stoji iza svog "najljubaznije" moguceg postavljenog posta
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373583#p2373583]4NY K3Y napisao:[/url]sta se cimate toliko oko toga?

probas vezu, dve, tri, ...

ako ti nije udobno u dvoje, nego imas potrebu za nekim osobama sa strane, ili te veze nisu bile po tvojoj meri, ili nisi za monogamnu vezu.

uvek ima finih pojmova kao "poliamorija" ili "poligamija" kojima se neko moze prikloniti
Rekoh ja nesto slicno ali ne vredi.
Lakse je, izgleda, opterecivati se klasifikacijama vernosti od (ne)veran ali Jelena Bacic Alimpic pa do (ne)veran ali Indira Radic, kao da to menja stanje stvari kada pricamo o vernosti :)
Jos i budes upozoren da slucajno ne pomislis da je tamo neko kurva zbog toga.

Al' glupo je vise da raspravljamo u nedogled.
By Kragi
Necemo.
Vesto sam izbegao odgovore na tvoja pitanja koji su vodili u off :smeh: , a opet bila bi steta da polemika u koju si ti uvucena bude sankcionisana. Retko se 'kacis' sa drugima.
Ipak je to exkluziva dostojna Jelene Bacic Alimpic :smeh:

:shake:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
to da, retko se kacim na sa forumasima, tako da mi je bas bas bas krivo sto si prvi kome cu reci - odjebi

:shake:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
de mi ova tema naiđe sad kad sam pod utiskom, možda budem malo hm oštrija da to je reč

zato što su jebeni idioti koji započinju, i aj to, nego i održavaju nešto za šta očigledno nisu spremni jer uopšte ne razmišljaju o tome kako će to što rade uticati na drugu stranu.
bukvalno sam dolazila u situacije da me muva neko ko je u vezi, pa i da se smuvam sa nekima jer naravno kad je neko idiot ne pomene to i da na kraju čim saznam meni prvoj bude jadno zbog osobe sa kojom su.
nekad se nakon toga potrudim da objasnim idiotima zašto su idioti i koliko je takvo ponašanje jadno pa onda napušavanje i teraj što dalje, a nekad odmah ovo drugo.

naravno ovo se odnosi na one koji su u čisto monogamnoj vezi, tj. prvobitno pristanu na takvu vezu. dogovor sa partnerom je već druga stvar.

inače niti znam ili mislim da me je iko varao niti sam ikoga varala jer mi je to bedno
By Sixto
Do sad imao prilike za prevaru, varao, bio prevaren... nekad mi je bilo 'sta me boli kurac', nekad bio povredjen do panja...

Poslednjih godina vernost mi je dosla sama od sebe. Ne upinjem se, ne trudim, ne zahteva energiju. Jednostavno je to tako. Ne svrljam, zadovoljan sam time sto imam kad pronadjem da meni odgovara.
Ne znaci da ne pogledam nikog na ulici, ali tu se prica o 'nekom drugom' zavrsava.

Od kada sam monogaman moram priznati da se mnoooogo bolje osecam pred ogledalom i sam sebi sam velik kao kuca. Daje mi prilican ego boost.
Znam da cinim pravu stvar (po mom stistemu i hijerarhiji vrednosti) i zadovoljan sam sobom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!