[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371030#p2371030]Dominion napisao:[/url][url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371029#p2371029]Waldorf napisao:[/url]ja sam digla ruke od die-hard fanova kada sam prošle godine posle premijere GoT skontala da pokušavam da objasnim gomiletini ludaka s kojima se družim i gledam filmove/serije, da to što Deneris ima obrve tamnije od kose apsolutno nikakve jbne veze nema... naravno do kraja sezone su svi na to zaboravili i sad laprdaju kako je najbolje serija ikad. ali važno je bilo mene tada iznervirati i sjbti mi užitiak.
svaku adaptaciju uvek gledam kao nešto potpuno odvojeno od knjige i bunim se samo kada toliko izlupetaju da jedino mogu da trepćem u ekran. ovo sad oko stanisa i ima smisla, a i nije izazvalo rakciju tipa "fuuuuuuuuuuuu! zašto frodo nosi airmax i trči po central parku?" drže se suštine i ne zastranjuju van okvira koje je martin postavio.
anyhoo, meni se sviđa i generalno zamerki nemam iako su mi knjige relativno sveže, pa se uglavnom paralelno sećam i originala i adaptacije. to je možda i jedino što je weird.
da l' da pitam zasto i dalje ima kosu posle lomache
e, ali o ovome se povela raaaaaasprava, cjo'ecje, i to ne sa nekim die-hard fanovima, neg neka moja ekipa i ja na pokeru pricamo o knjigama & seriji, i jedan drugar je bas bio ljut sto je posle lomace imala kosu
..
lm, ja
jos nisam nasao vremena da odgledam nove epizode, al kao....ipak jeste radjena po knjigama pa kontam ne mere mi spojluje ova tema mnogo toga....i da, po mom misljenju - treba da prati knjige
koliko je moguce.
nije moguce uvek. vrlo jednostavno. posebno sa ovakvim knjigama, ma nije moguce ni pomenuti sve 'najglavnije' likove.
a malo ce se 'promeniti' neki likovi poput stanisa, jbg, odn malo ce svi da ga shvate drugacije. u prvoj sezoni su manje-vise svi ispali...ma savrseni. eventualno sam od dzona sneznog ocekivao...bolju glumu.
..
a i ta kosa, lol, bi posle morala da raste, a bas su stvorili prepoznatljiv lik, heroinu takoreci, sa bas tom & takvom kosom ,)
(ocu kazem - ne-gorenje kose ima svoje ...hm.....polu-opravdanje....sa vizuelna produkcija strane......skoro cele sledece [ove] sezone je bas sledeca godina u svetu i deneris bi morala da nema tu kosu, odn. da raste....ko da hi-men nema mach, kapirate ,))