Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Zato sto sam izbacio tv jer ga ne gledam. A kad sam gledao rts sam obilazio u sirokom luku.
Ne placam RTS zato sto RTS i ne gledam.
Zasto placati tu glupost, kada placam kablovsku :alexis: ?
A i ne zelim da Tijanicu raste plata. Vidite kako se ugojio-moze da ga strefi infarkt ili slog...ili oba. Prezivece i bez mojih para, ljubim ga ja u telecu glavicu.
By Kragi
Zato sto i ako me tuze, tesko mogu da dokazu da zapravo konzumiram njihov proizvod, odnosno trosim bilo sta (pa da naplate) :D
Pa da, a teraju narod da iz svog džepa plaća održavanje njihovog servisa za reklamiranje i ličnu i partijsku promociju i još se smeju i pljuju u lice tom istom narodu snimajući i emitujući one silne malograđanske serije tipa '' Selo gori ''...

RTS je sa svojom pretplatom isti kao one ubice što porodicama žrtava ispostave račun za metke kojima su im ubili najbliže.
Zlikovci.
:ozbiljan:
Moje okruzenje ne placa pretplatu, pa nebih ja bio izuzetak ... da gledam po milijardu puta bolji life, happy ljude, stizu $-E, gori baba a selo da se ceslja, i sta sve ne u beskonacnim reprizama ... ne da kritikujem pomenute serije, gotivim ih na svoj nacin, neku manje, neku vise .... A imam adsl, pa gledam sta ja ocu i kad hocu !!!
ne plaćam,i to je sad lepa suma-negde sam se već prepirao sa nekim,pa odo da vidim tačno... :D

ne mogu naći račun,ali mislim da je oko 20tisoča... :andjela:

ali meni mogu da naplate,ako budu stavljali zabranu na platu... :nesiguran:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368678#p2368678]deran napisao:[/url]
ali meni mogu da naplate,ako budu stavljali zabranu na platu... :nesiguran:
Pa to ti kažem, plaćaćeš Tijanićevu analnu, oralnu i ostalu stimulaciju kako god okreneš. Ali, principijelno, podržavam neplaćanje i prinudnu naplatu preko administrativne zabrane, jer ćeš tako jednog dana moći da kažeš kako nisi hteo da plaćaš otuđenu i nenarodnu televiziju, pa su ti golom i brutalnom silom oteli novac za pretplatu.
:yes:
Korisnikov avatar
By nsc
ko kaze da ne placam?
ja (kao i svi posteni penzioneri) racune placam cim stignu, ne cekam zadnji dan
iako televiziju gotovo uopste ne gledam, uglavnom teniske meceve, nesto atletike i plivanja, malo vise gimnastike (a toga tako malo ima) i poneki film (kad naletim dok prebiram po kanalima i nasmeje me)
Korisnikov avatar
By boo_radley
Zbog Aleksandra Stojanovića. :ozbiljan:
Na rts-u gledam samo Ligu šampiona i čovek mi je svaku utakmicu zasrao.
Korisnikov avatar
By Stripi
ako je zakon definiran kao kod nas onda se mošte, da prostite, jebat sa dokazivanjem da vi ne gledate njihov program.
Kod nas se plaća porez na imanje televizijskog prijemnika, tako da, šta god vi radili, imali kablovsku, koristili iptv - vi imate televizor i plaćate porez na njega.
Vrlo jednostavno.
Ja placam jer nameravam da prodam stan pa bez neizmirene pretplate ne moze se dobiti potvrda da nemas dugovanja na ED broju.
Da nije toga ne bi placao jer je losa televizija.Oni koji je placaju njima je i namenjena, penzionerima.
Korisnikov avatar
By nsc
placa se uz racun za struuuju
By str00ja
divota, šta sve kaleme na račun za mene...
no neznanje je blaženstvo, baš je divno što ni ne znam kako mi izgledaju računi :goran:
a rts svakako ni ne gledam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Plaća se uz račun za struju, ali kako korisnik samostalno upisuje iznos koji uplaćuje, taj deo se može izostaviti po izboru.

Ne samo da sam protiv te pretplate, RTS je toliko beznačajan u mom životu, da bih podržao i njegovu zabranu ako je potrebno.

Bezobrazno je visok iznos, u visini pola računa za kablovsku ako se ne varam?
ovde su kablovske i satelitske stvarno skupe ukoliko chovek zeli imalo kvalitetniji i raznovrsniji program. Comcast i Verizon kablovske te satelitske Dish itd.... su takve monopolske kuchketine od kompanija da se samo izivljavaju......
placam moj Comcast chim stigne a bill je too much.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!