nisam je nikad upoznao, al jest moja sestra, koja ide na sahranu s mamom. roditelji su izvan sebe.
ma grozno.
a kad sam vidio tu vijest, u jednom mi je momentu bas proslo kroz glavu da je valjda s tom rodbinom sve ok, jer mi nitko nista nije javio. kad ono. javiše...
U požaru stradali Marina Aničić (25) iz Čuruga, Tamara Miladinović (25) iz Novog Sada, Milena Dalmacija (26) iz Futoga, Zoran Ignjatović (28) koji je državljanin BiH sa prebivalištem u Novom Sadu, Marko Pavlović (29) iz Kragujevca i Renato Vuković (21) iz Kikinde.
U Novom Sadu će, zbog tragedije u diskoteci "Kontrast", od sutra biti proglašena trodnevna žalost, odlučeno je na vanrednoj sednici Gradskog veća.
U tužnom Novom Sadu će se večeras u 19 časova ispred Gradske kuće održati miran i tih protest protiv nebrige, nemara, korupcije i svih ostalih negativnih pojava koje dave ovo bolesno društvo i ovaj jadan narod. Ponećemo cvet i zapaliti sveću za izgubljenu mladost Novog Sada. Pokoj im duši.
- Prava je sreća da nije bilo više nastradalih. Dojava o požaru kasnila je 15 minuta, možda i duže, a vatrogasci stigli za četiri minuta - rekao je Predrag Marić, načelnik MUP-a za vanredne situacije.
Kako je Marić izjavio za "Blic", dojava o požaru je stigla u 02:16 časova, a "četiri minuta kasnije stigli su vatrogasci ".
Vlasnik i zakupci osumnjičeni da nisu sproveli mere zaštite od požara
"Vlasnik ugostiteljskog objekta "Kontrast" Alojz G. (58) i zakupci ove diskoteke Slaviša S. (48) i Dejan R. (36) uhapšeni su zbog osnovane sumnje da nisu sproveli zakonske mere zaštite od požara, te da su tako počinili teško delo protiv opšte sigurnosti", saopštila je novosadska policija.
Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a zatim će biti dovedeni na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu.
Policija nastavlja rad na utvrđivanju činjenica i rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.
Mlada novinarka poginula u požaru: Tamara je bila vedra i pozitivna osoba
U požaru u diskoteci "Kontrast" poginula je i Tamara Miladinović (25), mlada novinarka koja je radila u novosadskoj RTV "Delta". U tragediji u ovoj novosadskoj diskoteci živote je izgubilo šestoro mladića i devojka.
Tamara je na toj televiziji radila sedam godina, a vodila je emisiju zabavnog karaktera "Fokus". Kolege je opisuju kao vedru, uvek nasmejanu i raspoloženu osobu.
- Uporedo sa novinarskim poslom, Tamara je studirala žurnalistiku na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i uskoro je trebalo da diplomira - kažu kolege.
Pre nego što je upisala žurnalistiku, godinu dana je studirala pravo, ali se ispisala sa ovog fakulteta i upisala novinarstvo, gde je našla sebe, pričaju kolege tragično nastradale devojke.
Kako saznaje "Blic", Tamara je sinoć u diskoteku izašla sa drugaricama.
- Svaki njen interjvu pamtimo po osmehu, vedrini i snalažljivosti. Uvek je gledala da bude drugačija od drugih kolega i da slikovitije i vedrije dočara temu. Uvek se hrabro nosila i snalazila sa gostima. Imala je hrabrosti da podjednako dobro vodi intervju bez obzira da li priča sa sportistima, političarima ili ljudima sa estrade – priča Boško Barišić, direktor programa RTV „Delta“.
Na „Delti“ je radila od 2005. godine i to u zabavnom i kulturnom programu. Osim „Fokusa“, radila je i emisije „Exclusive“, „Ski Jahorina“, „Banje Srbije“...
Zbog smrti mlade novinarke na televiziji „Delta“ program se neće emitovati do daljnjeg, a trenutno se emituje njena fotografija. Na radiju „Delta“ pušta se samo ozbiljna muzika.
Veoma mi je zao zbog tragedije i smatram da ova tema nije mesto za salu na bilo kakav nacin.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368022#p2368022]*deni* napisao:[/url]Pa znaš šta, volela bih ja da crknem na jedan ipak tako dramatičan način, ne bih se bunila. To mi više odgovara, nego da crknem od neke bolesti, ili starosti, nemoćna, usrana i upišana u krevetu, zavisna od tuđe nege.
Samo, nikad ne znam gde će da izbije požar, pa da se tamo nacrtam na vreme.
Najezih se kad sam cuo ...
Sta se to desava sa najlepsim i najmirnijim gradom .... ???
U onom proslom izgorelom kaficu, nastradao mi je rodjak, sta da se kaze, osim tuga i zalost ...
Pre 5 god, hteo sam da polazem PPZ, sredio sve, bio na casovima, i potom na ispitu, neverovatni predavaci, iskusni, obuceni, idu na seminare u jEU drzave i sl. Imamo visko obucen kadar kontrolora, i opet, ginu mladi ljudi u sred NS-a, majko mila .... E da, pao sam na ispitu, i nisam iz nekog revolta hteo izac ponovo i necu, 'bem ti ja ondasnjih 20 hiljadarki, sto ih bacih (nije mi prvi pu), ali da kazem, jos, ti glavni profesori, koja su to g*vna, u ocima im se vidi ...
Kazu, kontolisali su objekat, ma da, kako da ne, odgovornost prebacuje vlast gradska na republicku, ovi na ove, a zivoti odose, jebala vas korupcija, da vas jebala sve u vlasti sto ste ...
Btw, je li kontext ovde drugaciji (naspram poginulih tokom bombardovanja ili deteta koje su roditelji bacili sa terase) ili si ti odjednom poceo da zalis zrtve?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368022#p2368022]*deni* napisao:[/url]Pa znaš šta, volela bih ja da crknem na jedan ipak tako dramatičan način, ne bih se bunila. To mi više odgovara, nego da crknem od neke bolesti, ili starosti, nemoćna, usrana i upišana u krevetu, zavisna od tuđe nege.
Samo, nikad ne znam gde će da izbije požar, pa da se tamo nacrtam na vreme.
U potpunosti se slažem, šala je neumesna, u dogledno vreme je bila prekinuta, iako je Sixto u svojoj neumerenosti bio voljan da je nastavi.
Sreća, pa postoje i trezvene i odgovorne osobe, kao što sam ja, da takve stvari ipak spreče.
A ja temu i dalje ne razumem.
Uz duzno postovanje prema autoru i poginulima, cini mi se da se nesrece desavaju svakodnevno i nije mi jasno sta je povod da se bas ova ozvanici u vidu teme?
I onda kao svi pisemo 'rip', 'uzas', 'jbt strasno', 'tuzno' i sl, a generalno nas zabole.
Naravno, ja sam sad bezosecajni skot ali sam eto morao ovo da kazem
Nije ovo ništa kakvi se sve patetični izlivi plasiraju po Fejsbuku. Samo sam ih gledao i pitao se koliko ljudima tačno treba da nahrane svoju potrebu za dramama uživo.
Grozota.
Pa onda glupave priče o tome '' u kakvom društvu i državi živimo '', '' da li će već jednom neko biti primereno kažnjen da ne stradaju više naša deca '', da bi se sve završilo sa opštim lamentiranjima o našem bolesnom društvu.
Kao da ljudima treba ovako nešto da se desi da bi spoznali u kakvom društvu žive, a i sami su deo tog društva i ono je takvo kakvo je baš zbog kakvoće pojedinaca i pojedinki koji ga čine.
Možda je Status to napisao iz karijerizma, računajući da mu profil čita šef, koji će iz toga zaključiti da je Staty predan otadžbini više nego Hegel dijalektici i pomeriti ga za poziciju do dve više na listi za naredno unapređenje u službi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368358#p2368358]Kragi napisao:[/url]A ja temu i dalje ne razumem.
Uz duzno postovanje prema autoru i poginulima, cini mi se da se nesrece desavaju svakodnevno i nije mi jasno sta je povod da se bas ova ozvanici u vidu teme?
I onda kao svi pisemo 'rip', 'uzas', 'jbt strasno', 'tuzno' i sl, a generalno nas zabole.
Naravno, ja sam sad bezosecajni skot ali sam eto morao ovo da kazem
šta tu ima da se razume-sve stoji u prvom postu...
i za nekog ko ne razume,dao si 4 odgovora...
i ne da mi se sad o povodima,temama i nesrećama...
evo me u tc 'usce'. gledam narod koji sedi po kaficima, jede sladoled, seta i kupuje a narod na kosovu gine. boze ima li te?!
ovo ne zvuci na izjavu jednog pedera
sad sam cuo na vestima da je pozar izbio zbog losih kablova ispod bine(ako sam dobro cuo), i ivica naredio vanrednu kontrolu svih klubova.joooj ako to odrade sta ce sve da nadju
Tamo je pre bio klabing, dok sam izlazila, i nikada nije bilo nikakvo sranje.
Kako je postao narodnjacki klub, jednom je bacena bomba, bila neka uzasna tuca i sada ovaj pozar.
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.