Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
da li ste možda nailazili na osobe koje su sasvim funkcionalne u većem društvu, ali nailaze na potpunu blokadu kada se nađu samo sa jednom osobom? ili ste možda i sami iskusili ovaj problem?

kao da su u pitanju dve potpuno različite ličnosti - jedna harizmatična (dakle postoji potencijal), a druga najjednostavnije rečeno: leš. :duh: odakle to potpuno gašenje u ovakvim 1-on-1 situacijama? :shocked:

da li je to zbog određene stidljivosti, jer je pažnja drugog u celini upućena na tu osobu, pa se zahteva veći napor to perform? ili je to možda zbog svojevrsne taštine i površnosti koja grabi za što većom publikom, ne prepoznajući time ni razlog niti satisfakciju da se sada bakće samo sa jednom osobom? a možda i nešto potpuno treće, ili najverovatnije više toga u istom mahu?

na koji način prići ovakvim pojedincima? i - for crissakes - kako uopšte biti u vezi sa takvom osobom?

:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mislis: on voli sve, ali nikoga zapravo? Pogledaj film "W.R. Misterije organizma".

Da, znam takve osobe. I nije u pitanju samo veza, nego i prijateljstvo.
Mozda je problem ta druge osoba pored njega - ona ima velika ocekivanja, dala je do znanja da joj je stalo, pokazuje znacajnu bliskost, pa taj ego vise nema sta da osvaja. Ili mu se ta osoba ne dopada, ali je trpi. A mozda je stid. Nasamo sa nekim je vise intimno, mozda nije navikao da tako razgovara sa nekim. Mozda mu je mnogo stalo, pa ne ume da prica. Ne znam.

No, pitaces Popaja, on ce ti dati odgovor ORIDJINALE! Posebno sto je sa svima harizmatican, a sa mnom nasamo nikako nije. :smrc:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367127#p2367127]Misfit napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367126#p2367126]Sunce napisao:[/url]Pogledaj film "W.R. Misterije organizma".
gledao sam, na šta tačno misliš?

ako je u pitanju ono na šta ja mislim da misliš - nisam imao na umu poliamoriju, slobodnu ljubav and the whole shebang, već najosnovnije nefunkcionisanje udvoje.
Postoji recenica pri kraju kada Milena kaze: "Ti volis sve, ali nikoga zapravo!" Podseti se.

Meni su te osobine svojstvene politicarima i aktivistima. :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
a ovde se kanda infiltriralo nešto sa drugih topika? :nerd: :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
da, postoji i ta situacija... nego, kada si već pomenuo Milenu, da iskoristim priliku da i ovde nakalemim gej Tita.

Korisnikov avatar
By Mars
E pa, da ste gledali Sex&theCity umesto tih vaših arty farty filmskih kerefeka - sad bi vam sve bilo jasno.

NEMA ŠTA Keri Bredšo tamo nije lepo objasnila, pa i ovo!

:hys:
Korisnikov avatar
By Misfit
verujem da je keri bredšo zagazila duboko u samo srce tame, ali ja se bojim da idem toliko daleko.
Korisnikov avatar
By Mars
well...I can't help but wonder: is it good enough?

on topic (konačno - oprosti, malo sam istraumiran najezdom fake chanel tašni)

NIje mi se dešavalo. Sam umem da budem invertovana varijanta tog tvog primera: klada u društvu, ali ne svakom i ne stalno. Ali umem.

Nije imalo uticaja na vezu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako voli da je u centru pažnje u većem društvu, onda verovatno voli da je u centru pažnje uvek... samo mu možda tvoje društvo u kombinaciji 1 na 1 ne prija previše, što vodi ka zaključku da su slabe šanse za vezu između vas.

A ne bih nužno povezivao nečije ponašanje udvoje kada ne postoje ljubavno-sexualne emocije i privlačnost, i kada postoje, to su dva bitno različita odnosa.

Tema me zbunjuje, možda grešim.
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367169#p2367169]Dirrty napisao:[/url]Ako voli da je u centru pažnje u većem društvu, onda verovatno voli da je u centru pažnje uvek... samo mu možda tvoje društvo u kombinaciji 1 na 1 ne prija previše, što vodi ka zaključku da su slabe šanse za vezu između vas.
šanse za vezu između nas dvojice su nepostojeće, pošto je strejt. :lol: elem, u pitanju je obrazac ponašanja koji se ponavlja, bilo da je u pitanju prijateljstvo ili veza. jedini oblik funkcionalnog 1-na-1 odnosa je sa vrlo bliskim prijateljima (sa mnom i sa još jednom osobom) što sa sobom možda povlači određenu vrstu (selektivne?) stidljivosti, jer je u ostalim okolnostima nastup ekstrovertan. ili je možda u pitanju patološki strah od intimnosti... jest zbunjujuće. :neznam:
Pa i nije... zbunjujuće.

Strah od intimnosti i kompleks niže vrEdnosti. Kontakt sa većom grupom ljudi je lakši, jer ne zahtEva neko posebno involviranje, niti je moguća dublja procEna ličnosti i njenih nedostataka. A tu je i ona logika: "ako sam simpa većini/dobro prihvaćen, mora da ja više i vrEdim." :kasalj:

Svakodnevno me netko ili nešto podsjeti koliko su mi ljudi generalno odvratni, slabi i površni. :ozbiljan:
By Ulix
A možda nije u pitanju ni jedno od opštih mesta ovde izloženih. :eureka:

Jedini način da zaista saznaš zašto se tako ponaša jeste da ga pitaš. Ili da - recimo - razmisliš o tome šta to imaju (ili nemaju) ljudi sa kojima može da ima 1-1 kontakt u poređenju sa svim ostalim ljudima. Očito da od tebe i drugarice dobija nešto što mu drugi ljudi ne daju, a bez čega on ne može da započne nekakvu otvoreniju komunikaciju. To može biti bilo šta, od nekog neverbalnog gesta, pa do nekih zajedničkih stavova i to ti verovatno može samo on reći. Pitanje je i šta za njega znači kontakt 1-1? Ono što ja ne doživljavam kao veliku stvar, za nekog može biti užasno ugrožavajuće.
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367387#p2367387]Ulix napisao:[/url]A možda nije u pitanju ni jedno od opštih mesta ovde izloženih. :eureka:

Jedini način da zaista saznaš zašto se tako ponaša jeste da ga pitaš. Ili da - recimo - razmisliš o tome šta to imaju (ili nemaju) ljudi sa kojima može da ima 1-1 kontakt u poređenju sa svim ostalim ljudima. Očito da od tebe i drugarice dobija nešto što mu drugi ljudi ne daju, a bez čega on ne može da započne nekakvu otvoreniju komunikaciju. To može biti bilo šta, od nekog neverbalnog gesta, pa do nekih zajedničkih stavova i to ti verovatno može samo on reći. Pitanje je i šta za njega znači kontakt 1-1? Ono što ja ne doživljavam kao veliku stvar, za nekog može biti užasno ugrožavajuće.
Ovih dana sve neka opsta mesta. :lol: Slazem se sa Ulixom. Medjutim, ne verujem da ce mu covek reci zasto je to tako.
Ovde su u pitanju interakcije. Ali, svakako treba da pita.
I jos je vaznije da sam sebe pitas zasto te to muci i zasto nastavljas da i dalje komuniciras pod tim "uslovima".

I ja cu pitati zasto su neki ljudi super sa mnom uzivo i preko u2u-a, a na forumu me ne poznaju. :) Izgleda da nosim losu reputaciju pa nece da se prljaju. :govnjar: :smeh:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367194#p2367194]Popeye napisao:[/url]ako s nekime ne funkcioniram udvoje, to najvjerojatnije znaci da mi je dosadan. ne mogu fejkati da mi je nesto zanimljivo ako nije, nema sanse.
:up:

sa nekim osobama jednostavno ne mogu i ne trudim se. a desavalo mi se da se sa nekim osobama "skontam" posle 5 minuta i pricamo satima i satima i satima
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367391#p2367391]Sunce napisao:[/url] Medjutim, ne verujem da ce mu covek reci zasto je to tako.
Ovde su u pitanju interakcije. Ali, svakako treba da pita.
Nisam očekivao da će mu reći jednu prosto proširenu rečenicu u kojoj će sve objasniti. Može biti da on i nema reči za sve to, da su razlozi na nivou osećaja. Ali svakako odgovor leži kod njega, ne kod nas.

I što se mene tiče, sve i da dečko ponudi odgovor tipa "pričam sa ljudima koje kad vidim osetim kako mi zatreperi kapak" to je korisnije nego nekakvi strahovi od intimnosti ili histrioničnost. Važniji mi je njegov razlog nego nekakva moja "dijagnoza" njegovog ponašanja.
Korisnikov avatar
By Sunce
Slazem se, njegov odgovor jeste najvazniji. Samo je vazno da se i Misfit pita zasto ga intrigira taj dualizam kod tog decka.
Misfit se pita, nije davao dijagnoze, mi smo lupetali razloge, nesto sto nama pada na pamet da moze biti razlog.

Njegov prijatelj, ili sta je vec, verovatno ce dati racionalan razlog: bio sam umoran pa nisam mogao da pratim komunikaciju nasamo sa tobom. Ako tako bude, i ako se to bude ponavljalo, onda je na Misfitu.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367470#p2367470]Sunce napisao:[/url] Samo je vazno da se i Misfit pita zasto ga intrigira taj dualizam kod tog decka.
Ja ga potpuno razumem.
Postoji jedan drugi tip ljudi (tj. jedan specifičan način komuniciranja) koji mene prosto oduševljava i zbunjuje. I svaki put kada se susretnem sa nekim takvim, imam potrebu da analiziram i razmišljam i postavljam pitanja, toliko da se nekad zapitam da li se ta druga osoba oseti kao eksperimentalna životinja; na sreću pa im ne smeta. I brzo se vežem za takve ljude. Samom sebi delujem kao ludak u takvim situacijama. (Na svu sreću su jako retki.)
I užasno mnogo truda sam uložio da bih skapirao zašto je to tako.
damn, nisam nameravao da diskusija skrene u helpline za pojedinačan slučaj, već sam najpre hteo da vidim da li se još neko susretao sa ovime i šta misli o tome: zbog čega/kako/zašto/itd. ali ovo je u potpunosti moja krivica, kada sam uzeo da objašnjavam drtiju na šta sam tačno mislio. :rida:

glede razloga mog zanimanja za ovaj dualizam, uvek pomalo ustuknem kod ovakvih pitanja. kao da se ljubopitivost, zainteresovanost ili fasciniranost bude jedino kada nas nešto isključivo lično potresa. ovo me uvek podseti na one ljude koji, kada im kažeš nešto, svaki put pitaju: a kako/zašto ti to znaš? kao da te uvek na ličnoj osnovi sačinjava sve ono što znaš, ili sve ono za šta se zanimaš. štaviše, nekoga zna da zaintrigira i nešto što mu je potpuno strano. ali slažem se da ovo itekako može da bude slučaj. ko zna, možda i mene mori neka podvojenost. samo mi je oduvek bilo bizarno to automatsko dovođenje u vezu pitanja ili odgovora sa osobom koja ga izgovara.

ko li je rekao ono otrcano: moj život je moja laboratorija. čim se probudim, ja sam na radnom zadatku. :barf: :lol:
Pa ja čitam, evo, ovu temu i tvoju dilemu i uopšte mi nije jasan fenomen koji opisuješ.
Da li misliš na osobe koje su super, harizmatične i energične u svakom društvu, a živi leševi u svakoj situaciji kad se sa bilo kim nađu 1 na 1 ?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367515#p2367515]Misfit napisao:[/url]damn, nisam nameravao da diskusija skrene u helpline za pojedinačan slučaj, već sam najpre hteo da vidim da li se još neko susretao sa ovime i šta misli o tome: zbog čega/kako/zašto/itd. ali ovo je u potpunosti moja krivica, kada sam uzeo da objašnjavam drtiju na šta sam tačno mislio. :rida:
Uopšteno je dosadno. Kada pričaš uopšteno, onda dobijaš odgovore kao strah od intimnosti. :zeva:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367515#p2367515]Misfit napisao:[/url] kao da te uvek na ličnoj osnovi sačinjava sve ono što znaš, ili sve ono za šta se zanimaš. štaviše, nekoga zna da zaintrigira i nešto što mu je potpuno strano. ali slažem se da ovo itekako može da bude slučaj. ko zna, možda i mene mori neka podvojenost. samo mi je oduvek bilo bizarno to automatsko dovođenje u vezu pitanja ili odgovora sa osobom koja ga izgovara.
Evo ovako:

"... when I say professor Lindzey's left shoe is an 'introvert,' everyone looks at his shoe as if this were something his shoe was responsible for. Or if I say that professor Cattell's head is 'discursive,' everyone looks over at him as if the proposition had popped out of his head instead of out of mine. Don't look at his head! Don't look at that shoe! Look at me; I'm the one who is responsible for the statement. After you figure out what I mean you can look over there to see if you make any sense out of shoes and heads..." (G. Kelly)

:awesome:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367539#p2367539]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367474#p2367474]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367470#p2367470]Sunce napisao:[/url] Samo je vazno da se i Misfit pita zasto ga intrigira taj dualizam kod tog decka.
Ja ga potpuno razumem.
I ja ga potpuno razumem. :) Pa valjda smo svi imali slicne slucajeve. No, ako to postane opsesija, onda i to ima svoje razloge.
I ako ne postane opsesija, opet ima svoje razloge, samo što je moguće da to nekoga savršeno ne zanima. Mene uvek interesuje zašto.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!