Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Slika

Razmisljam vec mesec dana koji tablet da kupim i cini se kao da nisam ni malo blizi odluci. iPad dolazi sa fenomenalnim softverom i nadprosecnim hardverskim performansama ali ono shto me ubija kod Epla su brojna ogranicenja u vezi deljenja fajlova. Sa druge strane Transformer Prime je uz iPad najbolji tablet na trzistu. Dolazi sa odvojivom tastaturom koja produzava trajanje baterije na citavih 18 sati. Quad core procesor josh nije postao standard ni u laptopovima a Asus ga je ugradio u tablet i sve recenzije mu daju samo pozitivne ocene. Jedina stvar koja me sprecava da se odlucim za njega je nedostatak nekih prakticnih iskustava u radu sa Android 4.0 - Ice Cream Sandwich. Na mobilnom imam instaliran Gingerbread i uglavnom mi je ok, uz povremeno crashovanje aplikacija. Ali kad ga uporedim sa iOS-om deluje tako nezgrapno i amaterski. Kuzim da je to i do skina koji Samsung ubacuje u svoje modele smartphona ali opet....

Ako imate neke savete i iskustva u radu sa novim Androidom i pomenutim tabletima molim vas da ih podelite.
Korisnikov avatar
By Mars
mozda cak i neponudjeni Samsung...
Asus apsolutno. Cekam ga da mi stigne krajem aprila, pocetkom maja. Inace se toliko ceka na preorder da je to bizarno. Gde god pitas kad ce biti niko ne zna, 'Upisite se pa cekajte, nemamo informaciju kad...'!
Korisnikov avatar
By Dominion
asus i samo asus. imao sam transformera. prvo sto sam tablet ima 9.5-10 sati autonomije. + 6 sati dodatno ako uzmesh dock. memorija prosiriva, ima usb portove, mini hdmi port, radi na androidu, ne mora da se jailbreak-uje da bi instalirao krekovane igrice. ne mogu dovoljno da ga nahvalim. i naravno cena, ipad je jedna preskupa igracka za retardirane hipstere koji nemaju problema sa apple-ovom 'mi cemo da vam kazemo sta i kako da radite' politikom.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja se igrala malko u Ušću s onim Eee Slider-om i mnogo mi se dopada. Baš nešto dosta razmišljam na tu temu u poslednje vreme.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Hvala na savetima. Negde u podsvesti uvek navijam za autsajdere a Asus se zaista dobro pokazao sa novim tabletima. Uskoro izlaze i Transformer Infinity i Padfone pa se kontantno preispitujem dal' da kupujem ili da cekam.
Korisnikov avatar
By Berserker
Evo i da ti ja potvrdim, a već sam ti rekao i kad smo bili na kafi... ASUS
Funkcionalnost ispred / pre / umesto statusnog simbola :-)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Imao sam prilike da pipnem malo taj asus, super je stvar. iPad, i apple generalno, je jako ogranicenih mogucnosti tako da asus definitivno.
Korisnikov avatar
By blenta
asus nisam probao
ipad imam jer ga dobih od firme, nikad te pare od svojih dragih novaca ne bih dao za to

meni taj asus deluje lepse i bolje
samo mi se ne svidja taj dock,
za te pare od razvoja i komponenti za dock bolje da su unapredili sam tablet

sta me sprecava da namesto tableta sa dokom nosim netbook il manji laptop

edit:
drzi meni ipad bateriju i po par dana
uz stalno jasenje po njemu
i uzasno se brzo napuni
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365452#p2365452]blenta napisao:[/url]asus nisam probao
ipad imam jer ga dobih od firme, nikad te pare od svojih dragih novaca ne bih dao za to

edit:
i uzasno se brzo napuni
pa uvek ga usavrshavaju, izashao transformer prime a uskoro ce i transformer pad infinity. mene ako pitash dock je fantastican (mada ja obrni okreni uvek preferiram fizicke tastere pogotovo ako imash neki messenger na tabletu ili trebash brzo da posaljesh neki mail). ima posebnu bateriju (koja na transformeru daje dodatnih 6 sati), ima usb portove...itd. kad se puni, puni prvo tablet pa tek dok, sto je super fora kad zurish negde pa ga skinesh sa dock-a. a na kraju krajeva, dock se kupuje odvojeno tako da ako necesh ne morash.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jedina stvar zbog koje bih mooooozda i kupio iPad umesto transformera je retina display na novom iPadu :love: toliko puno pixela na toliko malo povrsine mi je svrsh
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365504#p2365504]Dominion napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365452#p2365452]blenta napisao:[/url]asus nisam probao

edit:
i uzasno se brzo napuni
pa uvek ga usavrshavaju, izashao transformer prime a uskoro ce i transformer pad infinity. mene ako pitash dock je fantastican (mada ja obrni okreni uvek preferiram fizicke tastere pogotovo ako imash neki messenger na tabletu ili trebash brzo da posaljesh neki mail). ima posebnu bateriju (koja na transformeru daje dodatnih 6 sati), ima usb portove...itd. kad se puni, puni prvo tablet pa tek dok, sto je super fora kad zurish negde pa ga skinesh sa dock-a. a na kraju krajeva, dock se kupuje odvojeno tako da ako necesh ne morash.
slazem se ja domi da je verovatno korisna stvar
ali mene je licno to vise odbilo nego privuklo
cisto jer ako nosim tablet s dokom
sto bih davao pare za tablet a ne nosio laptop

nije stvar ni u funkcionalnosti koliko u marketarenju
(sto je btw jedna stvar u kojoj je apple neprikosnoven)

ocu reci da za pare koje odose u razvoj doka
i kasnije pravljenje istog
bolje da su napravili malko veci displej
ili bolju rezoluciju kad vec ima tako jaku grafiku za tablet
ili nabudzili nekako usb port na sam tablet

sve to bi me silno vise fasciniralo nego dock
dock me s druge strane tera da sumnjam sta ce mi tablet kad vec imam lap
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365549#p2365549]blenta napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365504#p2365504]Dominion napisao:[/url]

edit:
i uzasno se brzo napuni
slazem se ja domi da je verovatno korisna stvar
ali mene je licno to vise odbilo nego privuklo
cisto jer ako nosim tablet s dokom
sto bih davao pare za tablet a ne nosio laptop

nije stvar ni u funkcionalnosti koliko u marketarenju
(sto je btw jedna stvar u kojoj je apple neprikosnoven)

ocu reci da za pare koje odose u razvoj doka
i kasnije pravljenje istog
bolje da su napravili malko veci displej
ili bolju rezoluciju kad vec ima tako jaku grafiku za tablet
ili nabudzili nekako usb port na sam tablet

sve to bi me silno vise fasciniralo nego dock
dock me s druge strane tera da sumnjam sta ce mi tablet kad vec imam lap
yup, to je vec dilema sta ti treba tj. sta preferirash. zato sam ja moj tablet prodao ( :sigh: bash mi nedostaje, a opet merkam sad asus prime-a) jer sam ga koristio samo kad legnem u krevet stavim ga na stomak i gledam youtube ili u avionu/ na aerodromu. sto se mene tiche, tablet nikada nece zameniti desktop/laptop, i imajuci u vidu da sve igrice koje ja volim rade na windows-u - vidi se sta preferiram. don't get me wrong, po mom misljenju, android je najbolji mobilni operativni sistem, ali ja ipak volim windows :geek: :D

elem, nije strasno, u odnosu na transformera koji je dual core, prime je quad-core, i radi na tegri 3, a novi infinity se sada radi u jos vecoj rezoluciji - valjda da se stigne retina. e sad, da li da se stavlja veci ekran - otkud znam, po meni to treba da bude mobilno, vece od sadasnjih dimenzija je vec neprakticno... kao samsung note (jes da je prelep telefon) ali brate preterashe ga.
a usb na docku je prakticniji nego na samom tabletu - tablet vec ima usb kabl i port za povezivanje, na docku npr se moze povezati eksterni mish (sto je dobra ideja jer prezirem touchpad-ove)...

otkud znam, too many choices :(

@ Berserker - probao kod ortaka - mani se te gluposti, prvo sto ima jako los odaziv kad koristish donji ekran kao tastaturu, jako je neprakticno za kucanje (ako kucash sa 10 prstiju - touch typing), + 2 ekrana sigurno srchu bateriju k'o ludi. a tek otisci prstiju...zato mrzim bilo sta sto je touch screen :drama:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Tek sam ga stavio da se puni prvi put a vec znam da je Prajm nabolja stvar koju sam ikada kupio :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!