Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Nisam nešto bio aktivan ovih dana zbog sledeće situacije.
Moj bivši se pre dve nedelje vratio u rodni grad na odmor. Pošto se davno nismo videli, odlučismo da se prozezamo. Međutim, tad je pao sex kao i prvog puta kad smo se upoznali...sve je bilo kao ranije-isti nadimci, ista saputanja, isti poljupci i sjaj u očima. Posle nekoliko viđenja (jbg, i meni treba sexa) on mi je opet rekao da se njegove emocije prema meni nisu promenile, a ja...Uh, još mi je knedla u grlu. Shvatio sam da ga opet volim. Ne znam ni kako ni zašto, ali se desilo. Opet to osećam prema njemu. Pričali smo o nekim temama na duže staze-njegovom poslu i promeni istog, životnim situacijama, mom faksu...
Kad me je bivši profesor na razgovoru za posao obavestio da me ne može zaposliti jer ima dovoljno radnika, a manje posla, zahvalio sam se na vremenu i otišao kući...i krenuo da plačem...od srca, kao nikad...evo i sad sam zaplakao od tuge.
I onda osetim kako mi baš nedostaje njegov dodir, njegove reči utehe da će sve biti u redu...nisam mogao dva sata da dodjem sebi, sve mi se skupilo. Mrzim ove knedle u grlu.
On se vratio za Bg i sve je kao pre. Dopisujemo se kao nekad, ali mislim da je osetio da sam se slomio. Ne znam više šta da radim.
Zato u ovoj temi možete da mi date savet, bilo kakav, kao i da ispričate Vaša iskustva na ovu temu.
Hvala.
Korisnikov avatar
By blenta
dakle ti imas osecanja za njega
i on za tebe

skupi muda, spakuj fax i ne otezi sa tim
i idi kod njega
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
i sve to jer je tebi potreban seks?
salim se, maleni, unekoliko smo u slicnoj situaciji: triput meri, jednom seci, jebiga, ja od Stefanovica karadzica nisam odmakla.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
fora je sto se pri takvim susretima obicno obnove samo lepa secanja.. moras opet da rezimiras celu situaciju zasto ste in the first place raskinuli, i naravno to da li se situacije tada i sada razlikuju ili ste na istom sto se mogucnosti/nemogucnosti veze tice..
verujem da ti je tesko, ali pokusaj to bez brzih odluka da sredis
Korisnikov avatar
By Mage
Mislim da je Sanjin savet nekako najlogičniji. Mada sa druge strane, ni previše analiziranja ne pomaže. Plašim se da nećeš dobiti adekvatan savet, ali ćeš svakako na kraju uraditi kako misliš da treba ili kako osećaš da treba.

Puno sreće u svakom slučaju :)
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364721#p2364721]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]fora je sto se pri takvim susretima obicno obnove samo lepa secanja.. moras opet da rezimiras celu situaciju zasto ste in the first place raskinuli, i naravno to da li se situacije tada i sada razlikuju ili ste na istom sto se mogucnosti/nemogucnosti veze tice..
:zastava:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364721#p2364721]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]fora je sto se pri takvim susretima obicno obnove samo lepa secanja.. moras opet da rezimiras celu situaciju zasto ste in the first place raskinuli, i naravno to da li se situacije tada i sada razlikuju ili ste na istom sto se mogucnosti/nemogucnosti veze tice..
Što je najgore, mislim da će me neodlučnost ubiti. Sad mi je prioritet da završim master što pre i skupim pare za nešto, ali posla u Le nema, pa nema. Ajde što me to baca u bedak, nego ne mogu da se sada selim za Bg kada je on još u stanu sa bratom, a obaveze na faksu nisam sredio kako sam zacrtao. Čak mi je on savetovao da me podržava da posle mastera okušam sreću u Bg, ali ne mogu pod njegov krov...ne još.
Ja stvarno mrzim kad se zaljubim, ali ovako nešto mi se nikad nije desilo.
Znam da sam čudan i nekima nerazumljiv, ali mi je fax i, nadam se uskoro i posao, glavna preokupacija, ali mi opet nedostaje njegov dodir i uteha, te usne i zagrljaj...Ma nisam ni ja normalan.
By Kragi
Pozovi best frienda, drugaricu, sestru, tecu, strinu, kuma ili koga vec i lepo se izjadaj.
Jes, bas si me ubedio da ocekujes neki savet kao i to da ces ikoga poslusati. :roll:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364733#p2364733]Mali-Princ19 napisao:[/url]
Sad mi je prioritet da završim master što pre i skupim pare za nešto, ali posla u Le nema, pa nema. Ajde što me to baca u bedak, nego ne mogu da se sada selim za Bg kada je on još u stanu sa bratom, a obaveze na faksu nisam sredio kako sam zacrtao. Čak mi je on savetovao da me podržava da posle mastera okušam sreću u Bg, ali ne mogu pod njegov krov...ne još.
you can't have it all. pa čak i da si siguran da će ta ponovna osjećanja potrajati ...
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364734#p2364734]Kragi napisao:[/url]Pozovi best frienda, drugaricu, sestru, tecu, strinu, kuma ili koga vec i lepo se izjadaj....
Pa da i s njima na kraju padne neplanirani seks... :ozbiljan:
Šala mala. :)
Znači, moj savet je veoma jednostavan - Ako prema tom muškarcu gajiš intenzivne emocije, a ti uživaj u njima, neopterećen pitanjima a kakav je tačno vaš odnos, da li ste u vezi, šta će biti sutra i slično...
To je sve što imam da izjavim, troškove savetovanja ne tražim, niti naknadu za izgubljeno vreme i izmaklu dobit.
:)
1. Neobično, ali korisnik Daniel nije iskoristio prigodu i obogatio temu prikladnom numerom Senade Top - Opet se zaljubljujem u tebe.

2. Da li si ti od onih kod kojih je naplavljenost intenzivnim emocijama proporcionalno srazmjerna veličini kite i količini nipodaštavanja od strane partnera? :hmm:

Šala. :ozbiljan:

OnT: Možda ću zvučati bezobzirno, ali od vas više nema ništa ozbiljno i kvalitetno. Ti voliš uspomene, ne konkretnu osobu.

Što se tiče preseljenja i prilagodbe poslovnih djelatnosti usljed novonastale situacije, to mi nije nepoznato jer sam isto uradio i zbog svog stalnog partnera i ne žalim zbog toga; no kod tebe bi to ispalo kao loš izbor.

Život ide dalje i srest ćeš boljeg za sebe.
Korisnikov avatar
By Mars
A jel rečeno već negde zašto ste uopšte u statusu "bivših"? Možda nisam pažljivo pročitao sve.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ako je daljina jedini problem onda si stvarno bezobVazan, ja znam dosta veza koje funkcionisu i preko granice.

tu si u pravu da treba da se prvenstveno posvetis faxu, a ne bi bio ni prvi ni poslednji koji je u BG dosao sa 200 evra i trazio svez start.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364721#p2364721]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]fora je sto se pri takvim susretima obicno obnove samo lepa secanja.. moras opet da rezimiras celu situaciju zasto ste in the first place raskinuli, i naravno to da li se situacije tada i sada razlikuju ili ste na istom sto se mogucnosti/nemogucnosti veze tice..
:up:

Iskreno, desavalo mi se, ranije.. i to cesto, ali me je ta situacija stavljala na pocetak.
I svaki put kada sam pomislila na to, prisecala sam se i onih losih situacija, objasnjavala sebi zasto je tako...
i nastavila dalje sa svojim zivotom.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364712#p2364712]Sixto napisao:[/url]Ja ne kontam tu neke stvari. Ko se gde vratio, ko je kome profesor i ko sta, koga, cega, tu, cime, kako, zasto...

isto.

mislim da ne moze niko tu nista da ti kaze pametno.

meni je koncept "podgrevanja" stare ljubavi potpuno stran i nikad mi se nije nista slicno desilo - tako da bi moj savet bio skroz bezveze. ja bi to batalila.

poenta je - stvaaaaaaarno nema ko drugi tebi tu sta da govori.
Ne znam što bih točno napisao osim toga da možda sve to prodiskutiraš s njime? Vas dvojica jedini možete doći do najbolje solucije, ne znam što ti baš može biti toliko korisno neka piskaranja forumaša.
Korisnikov avatar
By Sunce
te sarme nikad ne podgrevam.

btw, moje saucesce.

sledeci raskid je jos gori.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!