Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Moram da priznam da mi se na prvo slusanje uopste nije dopao album, ali to mi se desilo i sa Ray of light.
Bice ovo jedan od njenih najboljih albuma. :)
Odlican je!
Korisnikov avatar
By antibiotic
znao sam da ce biti nekih gay boysa peaking and poking her :D

mogu reci da mi se svidja ovaj novi imidz razgolicene opatice iz pakla i flert sa krstacinom.
katolicka crkva ce konacno morati da prizna da je, posle pape, madonna najbolje sto imaju :lol:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

nadao sam se da ce snimiti spot za pesmu "gang bang". odlicna stvar.
Korisnikov avatar
By Mars
Pokrala i Madonna samu sebe od pre dvaes godina.

Ovo sve risajkling.
Korisnikov avatar
By antibiotic
kada madonna reciklira samu sebe u nekom momentu svog postojanja to moze delovati uzbudljivo. ne kao da krade, vec kao da "utvrdjuje" samu sebe ili se vraca negde gde je nekad stala. mislim da je madonna jedna od retkih ili jedina koja to moze sebi dozvoliti. moram priznati da sam pronasao fascinaciju u ovom imidzu :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ona i Goran Bregović.

Znaš šta je pravo utvrđivanje samog sebe? Kad Barbra Streisand uzme mikrofon...pa otpeva pesmu "People" kada ima 20 godina...pa 30. Pa 40. Pa 50. Pa 60. Pa 69. I kad ti u tom nizu vidiš samo jednu totalnu posvećenost i integritet koji stoji iza svake izgovorene reči.

Za mene :B

A ovo je risajKlinG (btw: mlogo volim Madonu) ;)
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa mislim da malo mesas babe i zabe ( barbara je baba) ,
madoni , kao sto znamo, pevanje nikad nije bilo jaca strana, ona nije bas od onih "diva" koje ce na sceni da stoje u dugackoj haljini i pevaju splet svojih najvecih hitove -hronoloski, pretezno balade. njena reinventacija je u njenoj pojavi, pa kada posle 30 godina peva "like a virgin" onda to ukljuci kompletnu vizualno-tonsku-stilisticku-koreografsku adaptaciju.
Korisnikov avatar
By antibiotic
bregovic je pravi plagijator i reciklator samog sebe i svih drugih, kod madone je to barem svima ocigledno, a kod njega, kao kompozitora, s teznjom da to niko ikad ne sazna.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363987#p2363987]antibiotic napisao:[/url]pa mislim da malo mesas babe i zabe ( barbara je baba) ,
madoni , kao sto znamo, pevanje nikad nije bilo jaca strana
Govorim o principu. Vezano za ono što si sam pomenuo: zanimljivo je kada se Madona vraća sebi, utvrđuje ovo ono...bla bla...Taj deo, nikakve glasovne mogućnosti sa tim nemaju veze (kao što sam za ilustraciju mogao da uzmem nekog iz sveta slikarstva ili književnosti, ne muzike).

I nije Barbara nego Barbra.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam Madonnin fan.

Novi spot joj je :wow:, pesmu ne bih komentarisao.
Korisnikov avatar
By gorilica
^S tim sto bih ja umesto zadnje fotke, dole desno, stavio:

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
odlichan album!
kao shto sam i ochekivao...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Mene je album prijatno iznenadio. Nije dobar kao Confessions ali u svakom slucaju je x puta bolji od Hard Candy.
By str00ja
Preslušao dva puta, istina, mnooogo bolje nego što sam očekivao i što sam čuo hejt komentare. Interesantno mi je sve odrađeno, sviđa mi se ceo vajb koji album daje, produkcija, i što čujem prizvuke Confessions-a i Ray of Light-a.
Favoriti od nesinglova na prvi utisak: Falling Free, Gang Bang, I Dont Give A, Best Friend.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
I`m a sinner je kao da je iz Ray of Light, uz primese Like a Prayer.
Gang Bang mi je jako mracna za nju, ne znam zasto. Podseca me malo na Erotica period.
By str00ja
Meni je Gang Bang predobra, totalno mi je seks/nasilje/osveta/zločin/smrt and I love it.

I ne znam da li sam to samo ja, al mnogo me podseća ta pesma na Kill Bill film (mislim kao referenca u pozitivnom smislu). Ima to nešto, kao osveta, pucnji, ona gitarica što se čuje par puta u pesmi, i ono što govori pred kraj - baš mi ima ceo taj filing Tarantina i tog filma, koji inače obožavam. :love:

Pritom mislim da je pesma dušu za spot dala, al ako napravi spot sa Kill Bill fazonima, onda će da bude besnilo kako kopira Gagin Telephone... :roll:
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!