Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

posao ili ljubav

posao
23
61%
ljubav
15
39%
Korisnikov avatar
By voicesman
teoretska mogucnost za obe stvari postoji :P realne sanse su slim to none
By Kragi
A sto te dve stvari iskljucuju jedna drugu? :misli: (nevezano za temu?)
Percepcija uspeha ti je otprilike Madonna i njena karijera pa covek ne stigne da se bavi drugim stvarima ili ...?
Korisnikov avatar
By voicesman
nekazem da se iskljucuju ali se ni ne podrzavaju.
karijera/posao i privatni/ljubavni zivot su kao tasovi na vagi, ukoliko osoba ume da ih odrzava u balansu super, mada obicno nije tako. ako u tu jednacinu dodas i fizicku udaljenost, odrzavanje balansa postane prakticno nemoguce.

EDIT: da nezaboravim i jednu kljucnu rec zvanu kompromis ...
By Kragi
Ja uopste ne razmisljam u tom smeru i tako.
Nesto ne vidim razlog zbog kojeg jedan hirurg ne bi imao ok i skladan zivot u ljubavnom smislu i da mu treba veci kompromis i vece balansiranje od prodavacice iz pekare, koja eto nema neku karijeru. :neznam:
Korisnikov avatar
By voicesman
moguce je i da ja gresim, moje misljenje je bazirano delom na observacijama ljudi oko mene i delom na mom licnom iskustvu.
By Kragi
U macane, a ti si uspesan? :pervert:

anyway, nema tu 'neko gresi', ne pricamo o vrednostima niti nekoj istini pa da govorimo o tome ko je u pravu.
Prosto 'problem' posmatramo drugacije, sa razlicitih aspekata i imamo razlicite stavove.
Korisnikov avatar
By voicesman
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329466#p2329466]Kragi napisao:[/url]anyway, nema tu 'neko gresi', ne pricamo o vrednostima niti nekoj istini pa da govorimo o tome ko je u pravu.
Prosto 'problem' posmatramo drugacije, sa razlicitih aspekata i imamo razlicite stavove.
i ugao posmatranja moze da bude pogresan ili da dovede do pogresnih zakljucaka :P
a i nema nista lose priznati gresku ili sagledati stvari i iz druge perspektive, moze da se dodje i do drugacijeg zakljucka i da se nauci nesto novo :D
Korisnikov avatar
By Hys.
noisette cokolada :drama:

E, bestraga, sad ne radi nijedna prodavnica :gotika:
Korisnikov avatar
By Zibro
pre nekoliko godina sam izabrao posao :avion:
sada bi izabrao vezu

sve zavisi od toga u kakvoj se zivotnoj poziciji nalazis . Tada sam imao potrebu da se profesionalno ostvarim i postignem odredjene ciljeve .
Sada kada vise nista nemam sebi da dokazujem prioritizovao bi vezu iznad svega
Korisnikov avatar
By kurac
jebes posao kojim ne mogu uzdrzavat barem dvoje.)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!