Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ViR2LBoY
Prvo, wow, moj nick je jos uvek u funkciji :spin:
E sada glavno pitanje dana...
Da li ubiti bivseg decka, koji je prava kucka, mog bivseg decka, koji je naivna budala?
I da li na taj nacin sebi povecavam sanse da odem u raj jer sam tako po shvatanjima SPC ubio gresnog pedera, a po shvatanjima GAY zajednice ubio kucku ( a svi znamo da je krzno ponovo u modi )?
I ako je odgovor ubiti, da li platiti nekom rumunu da ga opeljesi, ubije i baci u Dunav ili kupiti prirucnik "Kako pokvariti kocnice na automobilu u tri jednostavna koraka"?
Moram da naglasim da finansije nisu nikakav problem :alexis:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne. Zasluzuje da zivi i pati.
(a o cemu se radi? :spin: )
Korisnikov avatar
By mirth
Jao Mahnitu darling, od cega ti napravis temu o SPC-u, pa to je prosto neverovatno!! Pocinjem da ti se divim, bez ironije...

:smeh:
By ViR2LBoY
Ok detalji price su sledeci...
Konacno sam uspeo da nadjem onog savrsenog lika o kome svi mastaju. Ajnstajn u telu boga seksa. I sve funkcionise savrseno jedan duzi period. Planiramo da zivimo zajedno, da upisemo posle diplomske u americi. Ja se cak razbijem od ucenja, razbijem TOEFL i zakucam GMAT. Od tog slatkog kretena napravim majstora za engleski... Cak smo radili i sve one glupe romanticne stvari, na njegovu inicijativu! I onda, BAM!!!
Iz vedra neba pojavi se njegov bivsi.
Ljudi to je naj obicnija fufica u turskoj garderobi! mislim nisam ni ja nesto bolji. Ali sam barem pod uticajme amerike, Tomy, GAP, Skechers, gde postoji civilizacija gde zene imaju prava!
Ta kucka je spavala sa svima redom dok su bili u vezi. Slomila mu je srce.
I na kraju ja ostadoh sam i sam porukom, citiram "Hajde da ostanemo dobri prijatelji.".
Da li u Bibliji negde mozda stoji da je dozvoljeno barem jedno ubistvo iz nehata? Mislim mogu ja onda vrlo lako da propusim i da mu slucajno zapalim garderobu od sintetike i da posle u policiji dam izjavu ala Sharon Stone.
Korisnikov avatar
By mirth
Cool, nek si ti nasao odgovarajuci link... i za Pavla i uticaj Amerike, na koji bih ja btw pala u komu one sekunde kad bih poverovala da se ovaj covek silno ne zajebava....
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Mahnitu
Pavle je rekao nesto kao "Duznost vernika je da se brani od (NATO) agresije". Sad ti kreni u sirinu a kako si vec pod uticajem Amerike, pozovi se na anglosaksonsko pravo i iskoristi ovaj "paragraf".

Pusenje je stetno za zdravlje

Kupp, imas cigaretu? :) :P :cigareta:
Imam na tone:smokin:
Ali, novajlijo, em ne ubijaj coveka (SPC ce onda tebe), em si dzabe mustrao TOEFL. Sad nista bez IELTS-a....

I sad ozbiljno. Jednostavan odgovor ma koliko ti je tesko je:jbg:
Korisnikov avatar
By spark
razmisljati o ubistvu druge osobe po meni je neprihvatljivo, osim u slucajevima ratnih sukoba. prema tome, moj odgovor je jedno veliko i izricito ne!

prosto sam sokiran da zaista iole ozbiljnije i duze vreme od nekih par sekundi mozes uopste i da razmisljas o fizickoj likvidaciji nekog coveka...

u svakom slucaju, saveti o tome da li treba da ubijes drugu osobu i na koji nacin to treba da uradis, po mom shvatanju, nisu u skladu ni sa kulturom javnog diskutovanja, ni sa pravilima o diskutovanju...

:barf:

ako ti je za utehu, saosecam sa tvojim bolom i tugom i zelim ti sve najbolje...
By ViR2LBoY
Ok, ok ljudi, polako.
Prvo IELTS je za skolice u UK. Ja se citavog zivota spremam za USA.
Znam da se sranja desavaju, ali uvek postoji neki izgovor za njih. Sada izgovora nema.
Drugo zaista nisam mislio da ga ja ubijem.
Za to postoju osvetoljubivi Bog, ruska mafija, majka priroda...
Ali mi je mrska i sama pomisao da ce neko drugi da uziva u novcu od patenata za koje sam ja jurio i advokatske agencije, i svu papirologiju i sve kredite. Krivo mi je sto sam JA iso na minus 20 u kasarnu da posecujem tog kretena.
Krivo mi je sto imam ugovore koji me vezuju za njega i zbog kojih cu morati da ga vidjam opet.
A grozna mi je i sama pomisao da cu opet morati da izlazim i trazim novog decka...
By ViR2LBoY
:angel:

Sad mi je lakse i idem da spavam...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ViR2LBoY
Ok, ok ljudi, polako.
Za ovo proveri jer je i za AUS od nedavno vazeci samo IELTS. Ustvari oba.
By ViR2LBoY
Uvek sam u toku sto se tice tih stvari...
Provereno. Jedino Columbia priznaje IELTS mada je na njihovom sajtu navedeno TOEFL/IELTS i to samo za program koji rade sa Poslovnom skolom iz Londona.
Korisnikov avatar
By Kupper
Aha, OK. Znam coveka koji ide u USA i mora a polozi oba. Ali, posto si u toku....wtg.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Prvo, wow, moj nick je jos uvek u funkciji :spin:
E sada glavno pitanje dana...
Da li ubiti bivseg decka, koji je prava kucka, mog bivseg decka, koji je naivna budala?
I da li na taj nacin sebi povecavam sanse da odem u raj jer sam tako po shvatanjima SPC ubio gresnog pedera, a po shvatanjima GAY zajednice ubio kucku ( a svi znamo da je krzno ponovo u modi )?
I ako je odgovor ubiti, da li platiti nekom rumunu da ga opeljesi, ubije i baci u Dunav ili kupiti prirucnik "Kako pokvariti kocnice na automobilu u tri jednostavna koraka"?
Moram da naglasim da finansije nisu nikakav problem :alexis:

Jel sam ja u nekom tripu ili sam isto ovo pitanje video na chatu na publicu? :cita:
Korisnikov avatar
By Tweety
GROZNO!!! samo mi nije jesno na koji je nacin uspeo da ti uzme deckica!?!?! pa kakva je uopste bila vasa veza, ako je on posle svega sto mu je bivsi uradio, ponovo sa njim!?!?!

Ja glasam za varijantu Rumun...
Korisnikov avatar
By Marvin
Kako ja volim ovaj forum!!!! :love:
Gle ovo:
Originally posted by Mahnitu
Koliko god SPC bio los, nece te poslati u raj jer si ubio. Nadji bolji izgovor
Ljudi to je naj obicnija fufica u turskoj garderobi! mislim nisam ni ja nesto bolji. Ali sam barem pod uticajme amerike, Tomy, GAP, Skechers, gde postoji civilizacija gde zene imaju prava!
Originally posted by spark
razmisljati o ubistvu druge osobe po meni je neprihvatljivo, osim u slucajevima ratnih sukoba. prema tome, moj odgovor je jedno veliko i izricito ne!
Originally posted by Kupper
Ok, ok ljudi, polako.
:smeh: :lol: :smeh: :lol: :roll:

I sve ovo ima neke veze.
Divno je smejati se u 8:20
Idem sada da uživam u danu....
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
naraffno da ne treba ubiti ( koliko bi tetki tek trazhilo moj skalp:saint2:)
zhivot je borba ( jedna neprestana:kisa:) ti si izgubio ovu rundu sto ne znachi da neces dobiti rat. uostalom osveta je jelo koje se sluzhi hladno. don't get mad, get everything.:molise:
Korisnikov avatar
By Savitar
Dragi Virutelboj, mani se corava posla, uchi to shto imash, (kad vec mozesh) pali napolje dok josh imash vremena i imaj srecan zivot u USA.
A dotichni Turchin ce jednog dana, u raspolozenju ljubavnog ili nekog drugog razocharenja, skapirati gde je pogreshio. Bice mu teshko i bice tuzan. A ti cesh biti srecan na 10000 km od njega. Karma, choveche.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by mishicavo mache
don't get mad, get everything.

Slika
Korisnikov avatar
By unic0rn
Znash kako, rekao si da pare nisu problem - predji u katolicizam, rokni ga, daj veliku donaciju crkvi oni ti oproste grehove i posle mozes da predjes u budizam da se prochistis,.. ili pak judaizam :) )

Desilo ti se veliko sranje i gledaj da sto pre odes u USA. Tamo neces biti nesrecan sigurno a bices i preokupiran poslom i slicno.

p.s. IELTS se gleda u UK, AUS, NZ, i ne celoj USA tamo je i dalje TOEFL ... I to je smor... Ne znam sta vazi u Kanadi posto mi je to alternativa :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koji god test polagao za proveru znanja engleskog kao stranog jezika, prica ti je lame do bola. mozes samo samog sebe da ubijes, mada ni to nece pomoci. cini se da si ti, ViR2LBoY jedna jako glupa zena, ne?

i hajde sad malo razmisli (procitaj) sta si ti to sve tamo napisao, pa onda razmisli zasto si to sve napisao. ako ni tada ne budes razumeo moj komentar, onda stvarno... :lood:
By ViR2LBoY
Ja sam nesto kao polu jew. Tako da je moj narod iskoristio vec jednom pravo na ubijanje. Znate ono Isus, krst...
Ma vise nema ni veze. Sad sam smiren. Mogu komotno da setam po pojasu Gaze i sirim univerzalnu poruku mira i ljubavi:saint:
I dragi moj 2Q2. Ogorcenost i mrznja nisu odgovori na tvoje probleme.
Grow from love:nokti:
Korisnikov avatar
By HARP
Darling,mogu ja pokvariti ko?nice na autu iz jednog poteza i to ti mogu u?initi za DŽ.A možeš mene voditi u U.S.A. ako baš ideš sam:D
Korisnikov avatar
By Val
Ali sam barem pod uticajme amerike, Tomy, GAP, Skechers, gde postoji civilizacija gde zene imaju prava!
Ta kucka je spavala sa svima redom dok su bili u vezi. Slomila mu je srce.
I na kraju ja ostadoh sam i sam porukom, citiram "Hajde da ostanemo dobri prijatelji.".
Pa vidis, tvoja dizajnerska odeca ga ne cini srecnim. Verovatno u svom bivsem vidi nesto drugo, za njega lepse i nedostiznije. Lepo ti je covek rekao: "Hajde da ostanemo prijatelji"

Cenim njegovu iskrenost. Mogao je i da te laze, kurva se sa bivsim i ko zna sta. Ali nije! Presao je preko svog tog kurvanja svog bivseg i uzeo ga opet, jer kod njega verovatno nalazi nesto, sto kod tebe nije.

A jos kad procitah, da ste bili romanticni NA NJEGOVU INICIJATIVU....pa se jos i cudis sto je otisao? Ma bravo...
Nisu ni svi muskarci samo od *urca napravljeni. Nekima treba cak i ta tako "dosadna" romantika. :cigareta:
Korisnikov avatar
By gaylove
A da probas da ubijes tog njegovog, a ne njega :) ))
Ili josh bolje da nadjes neku kurvicu da im rasturi vezu hahahaha.
Salim se malo. Smiri se i sredi. Znam da nije lako, ja sam imao problema sa ex-om, koji me je ostavio u ZAJEDNICKOM stanu i otisao, ja bez posla, ma sranje, veliko. Ali uspravi glavu i napred. Nema nazad. Koliko vidim ti si sposobniji od njega. Zato prvo period prezaljenja, pa onda u akciju.Ima toliko ok likova, samo treba ih pronaci. Za sve sto si ucinio, nemoj da zalis, postoji nesto, nije bog , ali postoji neka sila koja sve vraca. Veruj mi nece proci ni godinu dana, javice se on tebi. Kad ti kazem. A ti, imaces novog decka, nove snove i sl. Zato SAMO NAPRED- NEMA NAZAD, malo je politicki, ali je istinito.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
I dragi moj 2Q2. Ogorcenost i mrznja nisu odgovori na tvoje probleme. Grow from love:nokti:
o, da, ogor?enost si pogodio, ali avaj - mržnja?! :puzzle:

u svakom slu?aju, praviš javnu dramu od situacije poznate samo tebi. o?ekuješ komentare od ljudi koji pojma nemaju šta se zapravo desilo, ali ?e ti rado dati savete. i veruj mi da (a sigurno to ve? i sam znaš) nisi jedini ko je prošao kroz takvu situaciju, tebe boli ništa ja?e ili slabije nego što je bolelo druge ljude.

eto... :cobanica:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Kupper
Ok, ok ljudi, polako.
Ja gde idem treba mi bas IELTS. I razbio ga.
U svakom slucaju-proveriti...

:snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Mars
.... A sto se teme tice.
Seti se uvek: Osveta se najbolje servira hladna
Neka nije hriscanski,neka je pacenicki, neka neki shvate nisi ga preboleo. Neka.

Samo ti budi ziv i zdrav i blistav, i sve ce biti u redu...

:snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Mars

Osveta se najbolje servira hladna
Osveta je prvi znak slabosti!
Korisnikov avatar
By Mars
Da, i tu floskulu sam zaboravio.

Mozda kod nekih, kod mene-ne.
Osveta kod mene znaci da se neko gori od mene drznuo da me na bilo koji nacin povredi ili prevari, i da ne dozvoljavam da se na tome zavrsi. To je za mene osveta. Da ga ja licno dovedem u stanje da zazali zbog svojih postupaka i da mu na pamet ne padne da ponovi isto ili slicno.

Na sledecem nivou, dobro je ako o tome prica okolo te se i drugi zamisle malo i izbroje do 10, ali to ne mogu uvek da postignem.

Budes jak i odolis porivu za osvetom, i ne mislis na to i ides dalje, i ti si kao jak, a on skot da se smeje i nasladjuje svojoj genijalnosti?!? Kod mene-ne.

:ledeni: :snesko:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
E svashta......pitam se shta bi uradio nekome kad bi ti ne daj boze povredio nekoga iz porodice, kad zbog nejga razmishljash o ubistvu?
Tvoj ex je, kako volim da kazem JEBENI MAZOHISTA, treba mu neka kuchkica da ga maltretira, jer se tako lep, pametan i mocan ne oseca srecno dok ga neko ne ***ebe u zdrav mozak :)
Sledeci put kad se zaljubish nemoj da budesh sav od meda :) chisto odrzavanja radi :) budi i ti maleeecka kuchkica.
Srecno :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!