Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by hlaefdige
i sta, kao...jeste stidljive....?

mhm
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by BellyButton

Moja stidljivost manifestuje se momentalnim zauzimanjem stava "cutljive osobe sa ozbiljnim izrazom lica" (tako drugi to formulishu, a neki kazu chak da delujem i "nezainteresovano" - boze sachuvaj!), te me ljudi neretko karakterishu kao uobrazenu osobu, a to je svakako losha procena. Mnogi svoju stidljivost ne prikrivaju jer ona chesto drugima ume da bude i simpatichna...
Isto je i kod mene...
Samo bih dodao da trenutno raspolozenje dosta utice na to kakav cu na nekoga utisak ostaviti.
Korisnikov avatar
By Progenitor
Ja imam periode kada sam stidljiv,ali ko sto neko rece na prethodnoj stranici,cesto ispadne kao da sam arogantan ili da nisam zainteresovan.Jos ako mi se ta osoba jako dopada u tom periodu,ma to je ziva propast :blush:

Kad sam bio mladji bio sam tako stidljiv da to nije bilo normalno,ali valjda sam vremenom uspeo da potisnem tu glupost.Danas sam generalno opusten,ali pojave se situacije i momenti koji otvaraju moju kutiju stidljivosti,koju brizljivo krijem ispod kreveta..:smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Nisam stidljiva i nesto me ta osobina ne odusevljava ni kod drugih. Mene su inace, to sam vec pisala tumacili kao stidljivu, narocito u ranijim vremenima. A to je uglavnom bilo pogresno tumacenje, osobu nisam prepoznavala kao nekog sa kim mogu slobodno da pricam, pa me je osoba mogla dozivljavati tako. A ja nisam htela da razuveravam jer jos bi bilo ruznije da sam rekla da nisam stidljiva ali ne zelim da pricam, ne odgovara mi. Zato i ne volim kad je osoba sa mnom stidljiva jer onda mislim da nisam neko ko njoj odgovara. A ako cujem da je tako i sa drugim ljudima onda je to vec drugo. Ali razmisljam se sta je prouzrokovalo to, jer meni se cini da kad osoba zna svoje zelje nema sta da se stidi. Onda razmisljam da su osobu mozda sputavali u detinjstvu, da mozda nije mogla da izrazava svoje zelje pa je onda povezala da je to nesto cega se treba stideti ili vec nesto slicno...
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je simpaticno kad je neko stidljiv i smotan, a ne dopada mi se kada je neko potpuno na zemlji i star-mal.
By J...
Simpaticna mi je stidljivost kod drugih samo treba prepoznati da nije u pitanju pasivno agresivni karakter, takvi su teski i nepredvidivi.

Ne mogu reci da sam stidljiva, to mi nekako podrazumeva neprikladno smejanje i crvenjenje, ali mogu reci da jesam zatvorena u smislu da kad se sa nekim upoznajem vrlo malo pricam o sebi, samo ako me bas pita, vise volim da saznajem sto vise o toj osobi tako da mi za prvo upoznavanje odgovaraju pricljiviji sagovornici.

Mozda zbog toga izgledam odsutno.
Korisnikov avatar
By m..
Nisam stidljiva, mada umem da bude i te kako rezervisana. Ne volim da mi se novi ljudi, metaforicki receno, unose u lice, i to je to.
Korisnikov avatar
By d` Winter
Nisam stidljiv, jos kao dete sam bio vrlo otvoren itd. Inace me stidljivost jako privlaci, posebno kad je neko i seprtlja ili smotan na neki "sladak" nacin.

:sweet:
By pipinveliki
nisam

al' znam svojski da se pogubim
i da ne znam dve da sastavim
kad mi se neko mnogo svidja :hekla:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Desavalo se i te kako da ako me ne opisu kao stidljivog, onda sam definitivno arogantan.

A pre bih rekao da je to bio samo neki sta ti znam, odbrambeni mehanizam.
Retko kad cu ja zapoceti komunikaciju sa nepoznatom osobom, posebno ako je u nekom prvom kontaktu ocenim kao nekog sa kim ni ne zelim kontakt.
A imam i taj trip da ne lupam puno dok ne procenim kakvo je drustvo u kom sam, jednostavno - ne mozes sa svakim o svacemu. Pa i to se onda moze protumaciti mojom "stidljivoscu".
Ako se bas zadesi da vlada potpuna tisina - sto mi jos gore - onda gledam da zapocnem neki razgovor, tek da se nesto cuje, desava...

Lm, posle drugog-treceg vidjanja sam redovno slusao to - e, super si ti a bas si mi delovao arogantno/stidljivo...
E, kad to cujes mali milion puta zapitas se gde gresis.
I onda kazem ja sam sebi - pricaj, lupaj, samo nemoj da cutis ;)

Ako tudja stidljivost sa sobom vuce to cutanje koje se i kod mene javlja onda mi i nisu te osobe posebno interesante jer uvek mislim da je problem u meni, da me ne zele u svom okruzenju itd.
Volim kad mi se neko otvori u onoj meri kojoj se ja otvaram njemu - sa ddrugima nek cuti koliko hoce, ne smeta mi ;)

Slatko mi kad se neko zacrveni, zamucka tokom razgovora, kad se skroz zbuni jer me je video...
:mazi:
Padam na goofey decke. "Homicide" sam dobrim delom gledao i zbog onog seprtljastog kamermana sa kacketom...
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by m..
Nisam stidljiva, mada umem da bude i te kako rezervisana. Ne volim da mi se novi ljudi, metaforicki receno, unose u lice, i to je to.

Ihh, pa i ja sam cesto rezervisana, sto moze da bude deo te prikrivene stidljivosti ili nekog odbrambenog mehanizma, ali sam ponekad rezervisana i kad nisam uopste stidljiva.
Rezervisanost koristim kada zelim da pokazem da ne ucestvujem u necemu svim svojim bicem, kada razmatram situaciju ili kada se desava bilo sta prema cemu nemam jos definisano misljenje ili stav.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
AJd sad...nek bude da sam stidljiva...sutra cu mozda pojasniti ...mozda i ne.... :paki:

:maca:
Korisnikov avatar
By foolish
nisam ni najmanje stidljiv. mogu sa svima, u bilo kojoj situacji da komuniciram.
pozitivan sam, maximalno opusten i totalno iskren i to utice da ljudi sa kojima pricam da i oni budu takvi...
masu puta su mi rekli da imam taj neki bistar pogled koji uliva poverenje :saint:

jedino imam period kad nisam raspolozen za komunikaciju i tada mogu delovati malo povuceno
Nisam stidljiv, a kod drugih ta osobina može biti šarmantna, pod uvjetom da ne prelazi u krajnost - mutavost.

A kako da je se netko oslobodi? Pa, konstantnim bacanjem sebe u vatru tj. slične situacije u kojima je do tada bila najizraženija. Ne znam kako drugačije.
By Kragi
^ Prva njegova recenica. Umeju da me privuku stidljivije osobe.
Generalno, ja sam vise povucen nego stidljiv ali kompenzujem to brbljivoscu i kao komunikativan znam da ostavim drugaciji utisak na druge. :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Devojke koje me privuku uvek budu stidljive...
Korisnikov avatar
By HalfJack
BellyButton napisao:Ukoliko ste stidljivi... da li imate zelju osloboditi se te osobine i na koji nachin to postizete?
:drama: So many questions. Nemam pojma.
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2331803#p2331803]Galateja napisao:[/url]Nisam stidljiva u međuljudskim odnosima, a postidim se kada se povede priča o mojim slabostima. Mrzim taj osećaj. :drama:
O, da!

Nije mi bitno da li je neko stidljiv ili ne, usredsređujem se na ono što je ispod te stidljivosti. Osećaj koji postoji će uvek naći put do druge osobe i to je najbitnije. (Ne)stidljivost je samo površina.
Korisnikov avatar
By IMPACT
Нисам и јесам... :waldorf:
Стидим се од туђег простаклука, прејаких комплимената, кад сам трапав или кад у мене неки сувише згодан манекенски леп тип блеји...
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Ja sam bio stidljiv kao klinac. Posle je pubertet ucinio svoje.
Mada sam dobijao komentare da sam ponekad jako uzdrzan i da tesko spustam svoj gard.
Ko bi ga znao...Izgleda da od svih ljudi ja najmanje poznajem sebe.
Korisnikov avatar
By Mage
Kako kad i kako pred kim...

Generalno sam relativno tih i povučen, ali kad sam sa nekim blizak onda sam mnogo opušteniji :) Mislim da mi nije preveliki problem da započnem razgovor sa strancem, ali koliko lako to radim i koliko se "trudim" da održim razgovor zavisi naravno od dotične osobe/društva.

Ima svojih pros and cons.

Stidljivi ljudi ne deluju nametljivo (što je valjda plus), ali mogu ponekad da odaju utisak uobraženosti i nezainteresovanosti. Sve zavisi od finesa ličnosti, tako da se ne može generalizovati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!