Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Pretpostavio sam dok sam citao knjige da su Loras Tirel i Renli Barateon gejevi, mada nisam bio potpuno siguran... ali zato je u seriji to kristalno jasno...

Slika
Korisnikov avatar
By nsc
prvih 5 epizoda odlicno, ova scena predivna ^ , mada ja volim krzno, a ne brijanje
By Sixto
Serija mi se dopala kao retko sta zadnjih par godina. Ne mogu da docekam sledecu epizodu.
Uzeo sam knjigu u Laguni da procitam, al tek posle ispitnog roka jer cu se sjebati nacisto! :lol:
Korisnikov avatar
By Olórin
HBO je ove nedelje pustio 2 epizode. Šesta je bila u normalnom terminu a sedma je puštena preko HBO GO. Ali hvala Bogu ima da se nađe *wink wink*.

Serija me je veoma prijatno iznenadila. Čak i neka odstupanja nisu toliko strašna.

A na temu te scene sa Lorasom i Renlyem, neverovatno koliko ljudi nije ni naslutilo u kakvom su odnosu oni bili. Svi strejteri koje znam da gledaju seriju samo su komentarisali tu scenu a ja nisam mogao da izbacim scenu sa sisanjem iz glave, odvratnije nego što sam mogao da zamislim, sav onako umusan. Fuj!
I da. Ko je još primetio da mu je samo jedan pazuh izdepilirao pre nego što se bacio na posao :bj:

Tempo kojim idu je takođe sjajan, samo šteta što prva sezona traje 10 epizoda i onda pa-pa do ko zna kada.
Korisnikov avatar
By Misfit
Originally posted by LepiMilojko

A na temu te scene sa Lorasom i Renlyem, neverovatno koliko ljudi nije ni naslutilo u kakvom su odnosu oni bili. Svi strejteri koje znam da gledaju seriju samo su komentarisali tu scenu a ja nisam mogao da izbacim scenu sa sisanjem iz glave, odvratnije nego što sam mogao da zamislim, sav onako umusan. Fuj!
I da. Ko je još primetio da mu je samo jedan pazuh izdepilirao pre nego što se bacio na posao :bj:
i meni je čudno koliko ljudi je jednostavno zanemarilo ovo, pa su posle zabezeknuti, iako je to u knjigama veoma jasno nagovešteno (doduše nije bilo toliko eksplicitno kao u seriji). zanimljivo je kako Martin tretira homoseksualnost u ASoIaF:
http://asoiaf.westeros.org/index.php/to ... rosasoiaf/
By Sixto
Originally posted by LepiMilojko

HBO je ove nedelje pustio 2 epizode. Šesta je bila u normalnom terminu a sedma je puštena preko HBO GO. Ali hvala Bogu ima da se nađe *wink wink*.

Serija me je veoma prijatno iznenadila. Čak i neka odstupanja nisu toliko strašna.

Tempo kojim idu je takođe sjajan, samo šteta što prva sezona traje 10 epizoda i onda pa-pa do ko zna kada.
Navodno je vec narucena sledeca sezona!
By Sixto
Serijal je savrsen. Tacni do u dlaku.
Korisnikov avatar
By nsc
ja sam odusevljen, ko ce docekati nastavak :usamljen:
By sncbgd
odlicna serija :leviathan:
Korisnikov avatar
By badu
Blago rečeno, obožavam i ciklus knjiga i seriju.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Bilo je pitanje vremena kada će da krenu zajebancije... :)))

What If 'Game of Thrones' Was a Buddy Comedy (ovaj sam kačila na FB grupi, ali reko' ajd i ovde kompletnosti radi)
''

CollegeHumor's Game of Thrones RPG
''
win!
Korisnikov avatar
By voicesman
uf, knjige su izuzetne sa izuzetkom ove zadnje koja je blago receno golo sranjce, vidi se da je zbrzana cisto da bi se uzele pare dok je serija popularna, mucho razocaran.

Serija on the other hand je fenomenalna ... can't .... wait .... till ... january 2012!!!!!
Korisnikov avatar
By Rei
voicesman napisao:uf, knjige su izuzetne sa izuzetkom ove zadnje koja je blago receno golo sranjce, vidi se da je zbrzana cisto da bi se uzele pare dok je serija popularna, mucho razocaran.

Serija on the other hand je fenomenalna ... can't .... wait .... till ... january 2012!!!!!
Heh. Dok sam privodio cetvrtu knjigu kraju, uzasno sporim tempom jer me je mnogo smorila, skontao sam ovaj post i odlucio da ne nastavljam sa citanjem, ali onda je dosao onaj Martinov blurb na kraju i obecanje da se sledeca knjiga bavi uglavnom zidom i desavanjima preko mora. Price sa zida su mi ubedljivo najzanimljivije ... I sad mi se peta knjiga bas cita :D

Stvarno mislis da je losa? Sta joj zameras? Bez spojlera molim :D Gozba za Vrane mi se ubedljivo najmanje dopala, smor zivi.

A druga sezona serije ce biti freaking awesome jer mi se druga knjiga najvise svidja :) I ja jedva cekam :)
Korisnikov avatar
By Misfit
Nisam još uzeo da čitam A Dance with Dragons, ali A Feast for Crows mi jeste najslabija u celom serijalu. Ponajviše jer je uneo previše novih likova, razvodnjio radnju, a maltene većina glavnih likova je izostavljena. Barem im se sada vraća sa petom, premda me brinu kasniji nastavci. Martin je spor i metodičan pisac, a pošto mu sada HBO sedi na grbači, biće malo nezgodno.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Koilko znam 'A Feast for Crows' namerno preskače te likove jer 'A Dance with Dragon' pokriva događaje iz AFfC, samo iz PoV-a izostavljenih likova. Prošireni "Meanwhile, elsewhere..." momenat.
Korisnikov avatar
By Misfit
Znam, ali u pitanju je predugački 'meanwhile, elsewhere' momenat. :D Mislim, uživao sam u knjizi, dobri su mi delovi sa Brijenom i Arjom, ali ipak mi je najslabija u poređenju sa ostalim delovima - zbog zamerki koje sam gore pomenuo.

A i nije bilo Tiriona. :rida:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ja nisam znao da je gozba za Vrane tek pola knjige pa sam prvu polovinu sve nekako cekao da se zanimljivi likovi pojave, a drugu polovinu citao besan sto nisu :D

Zao mi mestra Emona... I sto Sendora Kleganija vise nema, on mi je bio jedan od omiljenih... Ali to bese jos u Oluji Maceva.

A jel ima neko ideju kada ce da se pojavi Ples sa Zmajevima preveden? Ne cita mi se na engleskom.
Korisnikov avatar
By Misfit
verovatno nećemo čekati mnogo dugo. Papić voli dobru paru, ali javlja mi se da će podeliti knjigu na 3 dela, taman da nas izmuze što više može.
Korisnikov avatar
By disddaster
Haha, hipster Jon ^. Obožavam ceo serijal, čak i serija me nije razočarala. Moram da sačekam da prođu ispiti pa da konačno pročitam A dance with dragons.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ah, Daenerys... :drama:
Malo je reći da jedva čekam.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!