Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359461#p2359461]Mars napisao:[/url]Bila valdja prvo ministarka energetike, a posle ili ekonomije ili finansija.

Sestra Lenke Udovički, žene Radeta Šerbedzije.

I još znsm da KORI znači ZLATO na valjda jeziku južnoameričkih indijanaca (valjda joj je majka odande negde)

zar se nije nadjebavala sa dinkićem i za guvernera NBJ-tada li beše... :puzzle:

nesam ciguran... :lepeza:
Korisnikov avatar
By Herald
Beograd -- SNS i Asocijacija malih i srednjih preduzeća potpisali Sporazum o zajedničkom učešću na predstojećim izborima. Sa SNS-om i privvrednik Milan Knežević.

Slika

APPS okuplja 14.100 pravnih subjekata i zanatskih radnji, organizovanih u 68 strukovnih i lokalnih udruženja koji zapošljavaju 231.000 radnika.
Korisnikov avatar
By Herald
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360736#p2360736]Mars napisao:[/url]Bilo je grešaka, ali mi ćemo se boriti protiv grešaka i protiv grešnika među nama - rekao je Tadić.

Pitanja koja ste sada pokrenuli i koja se oslanjaju na ideju slobode pojedinca pa u tom smislu i svake i polne slobode mozda, mozda proizvode odredjene probleme kada je u pitanju porodica i odrastanje tog nekog novog pojedinca u evropskom drustvu. :pop:

Korisnikov avatar
By Mars
Treba stalno imati uz sebe jednu kofu za povracanje (iKofa) od svih njih.
Korisnikov avatar
By V25
Ja ću dopisati drugaricu Elenu Ceaușescu na listu i za istu glasati. Mada, i Domnica Cemortan mi je sjajna. Videću da li ću se opredeliti za pokojnu Rumunku ili zvezdu u nastajanju iz Moldavije.
Korisnikov avatar
By Vel boy
i ja kad videh na B92 tu vest da konuzin opet sere, odmah se upitah shta njega kurac boli da li je ili nije li Srbiji EU jedina opcija..... bavi se Rusijom, jado!
kako mene boli i frustrira ruska politika jer Rusija je tako lepa, ogromna, raznolika zemlja, toliko zanimljiva kultura, jezik, meshavina raznih etno-lingvistichkih.... grupa, ima velikog progresivnog potencijala da moze sasvim partnerski i zajedno s Zapadom da saradjuje i suzbija terorizme i ekstremizme po svetu..... ali politika i politichari joj tragichni, tragichni.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je onaj juče bio jeziv.

U stvari danas:

Slika

Ali jeziv.
Korisnikov avatar
By svejedno
koji je bio juce? mos ga postujes? ne da mi se, nekako, ga jurim.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Vojislav Šešelj: Nikolić i Vučić će priznati Kosovo

Lider radikala Vojislav Šešelj je, tokom iznošenja završne reči na suđenju u Haškom tribunalu, optužio najviše funkcionere Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića i Aleksandara Vučića da će prihvatiti nezavisnost Kosova i Metohije.

Šešelj je juče rekao da će Nikolić i Vučić, koji su pre formiranja SNS bili visoki fukcioneri SRS, "prihvatiti nezavisnost Kosova".

- Nikolić i Vučić će prihvatiti nezavisnost Kosova. Sadašnja vlast nije do kraja spremna da izda, a oni jesu - rekao je lider radikala.

Šešelj je optužio Vučića i Nikolića da su učestvovali u rasturanju SRS uz pomoć francuskog obaveštajca i poslanika Andro Dažana.

- Vučićev prijatelj - Dažan, francuski poslanik i obaveštajac, najveći je zaštitnik Stanka Subotića Caneta a on je i prijatelj Mila Đukanovića. Dažan je pomogao Nikoliću da rasturi SRS - rekao je Šešelj.

Lider radikala je kazao i da je Dažan umešan u organizovanje zločina u Srebrenici. (Tanjug)
Korisnikov avatar
By Mars
A njega tamo baš pustili da priča sve šta mu padne na pamet?
Korisnikov avatar
By Sheytan
Dragan Todorović: DS i SNS će morati zajedno da formiraju vlast

Beograd - Srpska radikalna stranka ne želi u vlast ni sa jednom strankom koja se zalaže za Evropsku uniju, ističe za Danas Dragan Todorović, potpredsednik SRS.

On dodaje da je za radikale strano to što mnoge partije mogu sa svakim u koaliciju, što znači da nemaju ni ideologiju ni program već da im je „glavni cilj da se osvoji određeni broj mesta u parlamentu i da njima trguju“.

- SRS je najstabilnija partija u Srbiji, jer je naše uporište u biračkom telu dosta solidno iako postoje manje oscilacije u zavisnosti od nekih događaja. Na izborima očekujemo sigurno dvocifren procenat glasova - navodi Todorović.

Zašto ste rešili da ne budete na poslaničkoj listi?

- Zamolio sam Predsednički kolegijum SRS da me oslobodi obaveze da budem na poslaničkoj listi zato što su okolnosti takve da ne mogu da dam pun doprinos u kampanji. Jedno duže vreme ne mogu da dam doprinos ni kao predsednik Izvršnog odbora, zato što sam morao da podignem kredit i stavim stan pod hipoteku, a rate su dosta velike, tako da moram da se posvetim poslu. Kao i mnogi, uzeo sam kredit u „švajcarcima“ i to me je bukvalno urnisalo.

Kakvu ćete sada ulogu imati u SRS?

- Ja sam potpredsednik stranke i radiću sve što budem mogao, ali neću moći da učestvujem non stop u kampanji, pogotovo ne u finišu kad krenu putovanja.

A šta se dešava s Gordanom Pop Lazić? Da li je istina da je Šešelj odlučio da se ona ne nađe na listi?

- Ne bih hteo da tumačim ili komentarišem bilo kakve spekulacije. U SRS postoje određene procedure koje se sprovode i to je unutarpartijska stvar. Ona je i dalje član SRS i potpredsednik.

S kojim partijama bi SRS mogla da eventualno formira postizbornu koaliciju?

- Hoćemo u koaliciju sa strankama koje ozbiljno žele da se uhvate u koštac s ekonomskom i socijalnom bedom u kojoj se nalazi država i to uz saradnju sa državama kao što su Rusija i Kina. Tražimo i odlučnu borba protiv kriminala i korupcije, ali i odbranu suvereniteta i integriteta države, pre svega kada je u pitanju KiM.

Pa, koje su to stranke?

- Neka vaši čitaoci sami zaključe s kim hoćemo u vlast.

A koliko takvih partija ima u Srbiji?

- Mislim da postoje stranke koje bi se prihvatile ovog cilja, ali ćemo videti posle izbora da li su one i osvojile dovoljan broj glasova. Zato je sada potpuno bespredmetno razgovarati o tome.

Ukoliko vam sutra i DS i naprednjaci ponude da s njima formirate vladu, kojoj biste opciji bili bliži?

- Odbacujemo obe. Ipak, DS potpuno razumemo i uvažavamo kao političkog činioca na političkoj sceni Srbije. Potpuno nam je jasan njihov program i ideologija otkad su osnovani, iako se ne slažemo sa time. Kada je u pitanju SNS, smatramo da je to najštetnije za građane Srbije, zato što ih obmanjuju pričom koja ima za cilj isključivo da osvoji što veći broj glasova. Postavljaju se blizu pozicije SRS, s jedne strane, a s druge blizu pozicije DS, što je potpuno nespojivo. Ta prevara će biti vrlo skupa po Srbiju, kao što je bila sa DOS-om.

Sudeći prema istraživanjima, mislite li da će jedna od te dve partije sigurno formirati vladu?

- Mislim da će morati zajedno da formiraju vlast. Koliko znam, već odavno je dogovoreno da ko bude osvojio više glasova, DS ili SNS, taj će dobiti i mesto premijera. Međutim, prema poslednjim istraživanjima, vlast teoretski neće moći da bude formirana bez nas.

Na čemu će se fokusirati vaša kampanja?

- Ekonomski i socijalni oporavak, pokretanje saradnje sa državama s kojima možemo da sarađujemo na ravnopravan način, borba protiv kriminala, korupcije, kao i borba za očuvanje suvereniteta i integriteta naše države. To će biti fokus naše kampanje.

Ko će biti kandidat SRS na eventualnim prevremenim predsedničkim izborima?

- To će biti Aleksandar Martinović, koji je ujedno i na drugom mestu na izbornoj listi za parlamentarne izbore.

Bojan Cvejić,
Danas
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam dosla da okacim ovo :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
:lol:

joj, sto ja volim seselja kad je sitkom na televziji, odn kad nije u srbiji. falilo mi to posle pajtonovaca & nadrelista.

politicka scena u srbiji me vec pogadja na dnevnom nivou, ne mogu se opustim & uzivam u humoru.

..

btw, neki koment sa b92:

'"Ovaj Tribunala još je gori od Nirnberškog suda", rekao je on, tvrdeći da je u Nirnbergu trebalo suditi i SAD i Velikoj Britaniji zbog bombardovanja Nemačke i Japana'

super. izjednacio nas je sa nacistima
(nesha, 14. mart 2012 15:48)

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da će onim ljudima tamo da lakne kad ga ili puste ili zatvore - samo da ne moraju da ga gledaju.
Korisnikov avatar
By acid drop
Na ulici, gde god se okrenem - Dveri, Dveri, Dveri...

:barf:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!