Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By vila
...da kasnije saznate da se iza nekog nika na forumu krije ustvari vaš komšija, direktor, drugaricina mama ili neko koga viđate na pijaci, u kafani, u čekaonici kod zubara?
Korisnikov avatar
By Blady
Pa jedna forumasica mi je drugarica iz razreda, iz srednje.
Crazy bee
Korisnikov avatar
By Waldorf
JOš ne. Al' da sam imala neočekivane susrete po Apartmanu i L'n'Q žurkama, to jesam. :D
By loreenche
Drugarica mi je priznala da je na forumu ali mi nije rekla pod kojim nickom. Brzo sam otkrio, sad uživam čitajući njene postove :lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
Ooo da, bas sam se iznenadila kad sam otkrila. I kao i Waldorf sam sretala osobe u Aprtmanu od kojih to nisam ocekivala. Obozavam taj momenat, kad vide da sam ih prepoznala a kriju se :awesome:!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vishe puta.

Highlight je najdrug jos iz osnovne skole. :awkward:
By Kragi
Na forumu ne, na drugim mestima da.
Mogao bih i knjigu da napisem o tome. :smeh:

Drug iz komsiluka i sin jedne od boljih drugarica moje keve, znamo se od cetvrte, pete godine zivota.
Drug iz kladionice :doh:
Gomila nekih likova iz kraja.
... iz nekih razloga mi i jedan brat od tetke postaje sumnjiv :smeh:

:grouphug:

p.s.
naglasicu samo da me autohomofobicne reakcije u momentima kad se skontam sa ljudima koje znam od ranije idu na kurac. Neretko se desavalo da u pocetku izbegavaju kontakt, poricu, beze kad te vide na ulici i sl.... Vremenom dodje na svoje, ali...
Korisnikov avatar
By Torry
jednom sam upoznala decka za kog sam saznala kasnije da je na forumu, bilo mi simpaticno

a jedan nick na chatu, sumnjam da mi je bivsi gazda, nisam nesto dalje ispitivala ali to bi tek bio hit
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, kako ne...

Bilo je i slučajeva da se PRVO viđamo na forumu, onda na ulici, po kafanama, kod zubara itd.

:sweet:
Korisnikov avatar
By nsc
:pickme:

ont jos ne, ali nadam se
Korisnikov avatar
By Tungi
Desilo se da po klubovima vidim neke drugove iz srednje, a dotad su šetali devojčice za ruku. :barf:

Ti susreti i njihove rekacije su dragoceni.
Korisnikov avatar
By mikeli
Na forumu ne !

Na romeu mi se javio neko, ko je rekao da me licno zna, komunicirali par dana, a meni djavo ne dade mira, predosecao sam nesto (posle toga, zamracio sam sliku face), na kraju, on obrisao profil, al mi je obecao, jednom ce mi priznati ...

Mislim da bi me se isprepadali neki, da me vide po NS-skim lgbt mestima ! Do sada ih nisam imao bliskih susreta, mada verujem da su danas mladji narastaji otvoreniji ...
Korisnikov avatar
By mikeli
pre il' kasnije, sazna se sve ... nisam imao takvih situacija ,,, Jedared, kroz piskaranje poruka, na romeu, javio mi se klinac, tek bio 18+, bla, bla par dana, kako je taj text tada trajao, meni djavo nije dao mira, vec sam skontao, da je to neko ko me zna .... Da na kraju je priznao da me zna, da je mlad i da ga je strah, posto izgledam, kako izgledam, jel, i rekao mi da ce mi reci jednom ,,,, posle toga, profil je obrisao, a od tad, prodje 2 godine, i nista jos ....
S oprostenjem, zabole me, sta je tu je ,,,
Drugih situacija, nee bilo !
:serlok:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!