Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
Slika

На крају 20. века читав свет је усмерио поглед у босанску ратну драму и трагедију. Политички притисци, уцене, договори иза затворених врата, неприхватљиве понуде, памет и фанатизам, неостварени планови и пропуштене шансе, Дејтонски споразум и мир ─ директно од сведока и учесника у тим историјским збивањима. Добрица Ћосић у књизи Босански рат даје одговоре на наша питања: шта се заиста догађало преко Дрине и како је створена Република Српска...

dakle, Dobrica Ćosić telling it like it is, again. :roll:
Korisnikov avatar
By nsc
Kada će Dobrica Ćosić da umre?
krajnje neukusno, zaista
pomislite li nekad da neko i vasu smrt prizeljkuje?
Korisnikov avatar
By Misfit
ma, pustite sad estetiku vas dvoje, nego šta mislite: koliko još Dobrica ima knjiga u sebi, pre nego što se izvali sisama nagore? :D
stajaznam, ako se coveku pise, nek pise. Bice izdavaca koji ce mu umnoziti tekstove, bice ljudi koji ce ih citati...
Nisam jedna od tih ljudi, ali da prognoziram njegov sudnji dan, ne zelim.
Nije kome je receno, vec kome je sudjeno :)
Korisnikov avatar
By Mars
Spasavaj se ko moze kad dodju ti dani posle.

Od emisija o liku i delu, do komisija o preimenovanju ulica, trgova i postavljanja spomenika...
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358796#p2358796]nsc napisao:[/url]Kada će Dobrica Ćosić da umre?
krajnje neukusno, zaista
pomislite li nekad da neko i vasu smrt prizeljkuje?

pored cinjenice da se slazem da je, u najmanju ruku, neukusno prizeljkivati neciju smrt,
ako taj neko nije svi clanovi svih kraljevskih & bankarskih porodica na svetu,

moram da kazem da sam prilicno siguran da ima par ljudi koji prizeljkuju moju smrt,

i da me libo rac za to.

..

zapravo, nekako mi drago.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358839#p2358839]svejedno napisao:[/url]
pored cinjenice da se slazem da je, u najmanju ruku, neukusno prizeljkivati neciju smrt...
Imala moja dobra drugarica babu, dedu i prababu, na selu...Prababa preko 100 godina (zvali smo je "Kvisko"), svaki cas nesto ozbiljno poboljevala i uvek se izvlacila...I jednom prilikom, posle tako neke krize, drugaricin deda (a prababin zet, od 80 godina tad), kaze: "Dokle bre vise to ZIVENJE*?!"

:lol:

*) akcentovati istocnosrbijanski, ko zna :)
Mišljenja sam da ne stoje primedbe kako je ovde reč o neukusnom i neprimerenom priželjkivanju Dobričine smrti.
Pošto je reč o jednoj odista matoroj drtini u pravom smislu te reči, reč je više o jednom pitanju nestrpljenja, kao kad cupkamo na stanici i zapitkujemo : '' Kad će više taj autobus ? '', mada znamo da je samo pitanje minuta kad će pristići, te da ga svakako nećemo čekati 2 dana, ili 3 godine.
:)
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358862#p2358862]Paris napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358839#p2358839]svejedno napisao:[/url]

pored cinjenice da se slazem da je, u najmanju ruku, neukusno prizeljkivati neciju smrt,
ako taj neko nije svi clanovi svih kraljevskih & bankarskih porodica na svetu,
svejedno je killuminatista, just like tupac shakur ;)
jasta.

Man say the love have money (come on)
so no matter what dem say,
it's the order of the DJ!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358867#p2358867]*deni* napisao:[/url]Mišljenja sam da ne stoje primedbe kako je ovde reč o neukusnom i neprimerenom priželjkivanju Dobričine smrti.
Pošto je reč o jednoj odista matoroj drtini u pravom smislu te reči, reč je više o jednom pitanju nestrpljenja, kao kad cupkamo na stanici i zapitkujemo : '' Kad će više taj autobus ? '', mada znamo da je samo pitanje minuta kad će pristići, te da ga svakako nećemo čekati 2 dana, ili 3 godine.
:)
Ja sam uvek imao dilemu dal da ga cekam ili krenem peske.

Ne znam kako bi se to prenelo na analogiju sa Cosicem sad...
Korisnikov avatar
By svejedno
^nije da ja sad nesto tu namerno zajebavam....ali prosto moram ,)

Slika

..

btw, if u're into all that conspiracy stuff, evo ti jos jedna pjesmica:

zasto je neukusno prizeljkivati smrt zlikovaca? :nerd: jel to manje neukusno ili vise neukusno od dobricinog dogovaranja s tudjmanom na temu etnickog ciscenja aka humanog preseljenja naroda? :nerd: nazalost, nisam jedan od onih peder-esteta, poput (vjecno baniranog? :hmm:) hansa, pa sam zbunjen. :nesiguran:

sto se dobrice tice, bit ce zanimljivo vidjeti tko ce prvi stici da objavi njegovu smrt na forumu. :vijaca:
Не, мишљење је било далекопојасније од једног форумаша.

Какав став геј популација показује - таквом се може и надати!

Видим да сте поносни на то што Курир пише о овом сајту? Небитно које новине су у питању, геј популација себе не може да дозволи негативан публицитет поткрепљен доказима...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
svi znamo da je to pitanje ove, dakle tekuce decenije

u medjuvremenu neka dise punim plucima, neka pise, neka ispija margarite na barbaosu, kad ga vec niko nije osu....ni optuzio.
Korisnikov avatar
By Misfit
omg, I'm gonna die... eventually? :rida:

enivej, procenat moralne panike na ovoj temi je zaista overwhelming. dušebrižnici se (krajnje bukvalno) zakucali za naziv topika, a ništa o Ćosiću. nikakav komentar o svežim govnima kojima nas zasipa, iznova, posle svega što je uradio, izgovorio i napisao? ali važno je biti fin, ili portparol.
Korisnikov avatar
By Misfit
što jes jes, znaš im već i smrad i teksturu pre nego što ih i izasere. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!