Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
mogu da apstrakujem ali i da pišem o realnoj situaciji

a od oba ću po malo

apstraktno: Da li poštovanje koje osećate prema nekome za vas zna biti nepremostiva granica kada pričamo o stupanju u emotivnu vezu?
realno: Na primer, odrasli ste sa nekim, prve ste komšije, generacija ste, znate se ceo život i vrlo poštujete sve što se te prošlosti tiče?

apstraktno: Koliko je uopšte mudro prisiljavati sebe da odgovorite na neki deo emocija koje su bezrezervno aktivirane u vašem biću jer ste svesni toga da postoji mogućnost da se do kraja tripujete ili prosto osećate nelagodno, (realno: )bez obzira na to što vam se neko autovao, poljubio vas, i svakodnevno pokazuje nežnost prema vama?

Dakle, niko se nije istripovao. Niko ništa ne umišlja ili zaluđuje sebe u želji da bude zaljubljen (realno: Bog zna da ovo meni nije bilo potrebno).

I BLA i BLA i BLA. :facepalm:
Korisnikov avatar
By Mars
Kod mene poštovanje ne da nije nepremostiva granica - nego je neophodan most kada stupam u emotivnu vezu.

I, takođe realno, Bog zna da mi to nekad i nije bilo potrebno, ali je tako.
Korisnikov avatar
By svejedno
ako sam shvatio sta pitas, i moj odgovor bi bio ovakav:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338023#p2338023]Mars napisao:[/url]Kod mene poštovanje ne da nije nepremostiva granica - nego je neophodan most kada stupam u emotivnu vezu.

I, takođe realno, Bog zna da mi to nekad i nije bilo potrebno, ali je tako.
..

mada, valja napomenuti da ja imam verovatno drugacije vidjenje od ostatka sveta u vezi toga sta znaci emotivna veza.
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa ono, ne mogu da budem sa nekim koga ne poštujem :nerd:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Meni je sam pojam "postovanje" prilicno abstraktna kategorija.

Ako uzmem u obzir onu vrstu 'postovanja' na koju mislim da ciljas,
onda nije nista nepremostivo ako to ukljucuje obostranu seksualnu privlacnost.

Jedina prepreko koju bi eventualno mogli da imamo jeste to kako bi drugi videli tu nasu privlacnost, sto ne bi trebalo da bude neki odlucujuci faktor.

Da se neki moj dugogodisnji prijatelj outuje kao gay (sto je bilo slucajeva), a da me je oduvek privlacio ili poceo da privlaci nakon outovanja (sto nije bilo slucajeva), sigurno bi mu pokazao da zelim nesto sa njim. Barem seks iz radoznalosti, ako ne vise.

edit: to smo ranije gajili neku vrstu 'prijateljskog postovanja' moze biti izuzetno stimulativno i uzbudljivo, kao neka duga predigra :)
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358443#p2358443]Blady napisao:[/url]Previse razmisljas.
yap. :yes:

e sad, zavisi šta b' ti da uzmeš od te osobe? ili, da preformulišem, zavisi šta ti je potrebno da primiš od te osobe. ako želiš da se upustiš u nešto emotivno, to poštovanje je jedna jako lepa stvar. ukoliko misliš da za to nemaš trenutno snage, volje, želje, ne b' ja tu ništa kvarila.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja nešto razdvajam uvažavanje od poštovanja.
Uvažiti mogu svakoga, a poštovati retko koga.
Ne znam da li uopšte poštujem više od 10 ljudi na ovome belome svetu.
:)
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ne mora, ali može da bude.. sve zavisi... ne znam kako drugačije da odgovorim, zaista :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!