Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Nikada mi nece biti dosta, zbog interneta i skidanja zivim :placko:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Neki simulator cemo onda da ti napravimo, progress barovi onako da se pune...
Korisnikov avatar
By Rakunica
Sta reci, kajem se sto nisam ulozila u jaci externi hd... do sad sam mogla sve po zelji da spremim u njega i ne razmisljam... mozda bi dosao i koji dinar kasnije od rezanja i prodavanja... jbg :no:
Korisnikov avatar
By Dirrty
The Simpsons me nisu oduševili nakon filma... vidim da i dalje štancuju epizode, ali meni su davno dosadili.

Nadam se da će video stream nekako preživeti, bez mogućnosti download-a. Ako i to ukinu :besimse:

Will & Grace, ali uzdam se u to da LGBT zajednica poseduje ovaj TV klasik.
Korisnikov avatar
By Mars
Dal da skidam d Frendz...

I oni ce da umru sa ovim...

Ono, sad mi se to ama ic ne gleda, ali za deceniju-dve mi mozda bude zao sto nisam.

Uf..
Korisnikov avatar
By Blady
Alava sam, znam, ali ova vest me jako rastuzila :placko:

:palitorent:
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358168#p2358168]Mars napisao:[/url]
Ono, sad mi se to ama ic ne gleda, ali za deceniju-dve mi mozda bude zao sto nisam.
Nemoguće je ne zažaliti zbog nečega, nema šanse da se čovek seti svega vrednog, i pritom pronaći sve i skinuti sa neta, kada je panika već počela...

Vala ja u takvom svetu ne želim da živim za deceniju, dve. Zaista se nadam da je ovo samo ružan, prolazan san!

W&G će mi biti neophodni da preživim prvih meseci, ako već ne nabavim negde, javiću ti se blento.
Korisnikov avatar
By Tungi
Imamo još uvek rapidserbiu. I tamo može da se nađe štošta.
Korisnikov avatar
By V25
Sad je i mene uhvatia prpa...
Korisnikov avatar
By horus.
a za kada je zakazan smak internet svijeta? :lepeza:
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358170#p2358170]Dirrty napisao:[/url]

Vala ja u takvom svetu ne želim da živim za deceniju, dve. Zaista se nadam da je ovo samo ružan, prolazan san!

a sta znam....meni jos i najmanje frka za serije, filmove & programe.....sve se to da narezati, blahovi zjumovi, hiljadu nacina postoji, jel.

..

meni je frka to sto tonemo u fasizam i na internetu. oteo se kontroli, previse informacija dostupno obicnim ljudima, ne moze to tako, odlucili rulers of the planet da stanu tome na put. jbg. odlucili da mogu da citaju sve sto ste ikada napisali i da nemate(mo) pravo na privatnost. nidje veze sa copyright-om. samo sa surveillance.

brave new world.

Korisnikov avatar
By Mars
U principu TO :D ... i filmovi, serije...

Kad ja kazem da je zabrana pusenja na javnim mestima uvod u fasizam - neki bi da se raspravljaju sa mnom :nunchake:
Korisnikov avatar
By Srklet
nemam problema s time sto da skidam, nego se ne skida dovoljno brzo. :vezan:

pa trenutno:
house of bamboo - 75,4%
S.E.R. - 99,2% već danina, nema seedera
the night of the hunter - 34,6 %
whitnail & i - 32%

:drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Imam osecaj da mi od klasika nesto fali i da to posle ni na e-bay za pare necu moci da nadjem...
Korisnikov avatar
By Mars
Ali torenti se menjaju. Ovo od 90MB je tzv. snapshot.
Korisnikov avatar
By istok
Koliko sam ja razumeo (a mozda i nisam dobro), piratebay ce ukinuti klasican torent i ostaviti magnet links koji su oduvek postojali. u ovom rar. govancetu bi trebalo da su oni upakovani. jos nisam ni pogledao sta ima unutra, tbh.

edit: evo sada sam isprobao radi kako sam i mislio.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A dzaba i to ako acta stupi na snagu u srbiji, provajder ce te spijunirati i ako vidi da skidas sa torrenta ili bilo sta tako mogu da posumnjaju da to koristis u komercijalne svrhe i na osnovu te sumnje ti zaplene bilo sta (komp, laptop, imovinu) u vrednosti u kojoj si mogao da zaradis. U subotu na protest da nam bar to ostane! I jos gomila stvari koje acta podrazumeva.
Korisnikov avatar
By istok
:D

pa nece se apdejtovati ali moze da ti resi osnovni problem zbog koga si i otvorio temu tj. ne moras sada da sedis i na brzinu smisljas sta sve treba da skines pre nego sto nastupi torent mrak.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!