Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ljudi...sta jos da se skine sa neta, dok se moze?

Meni sad ide 42GB Simsponovih...kulturna bastina..pamcenje sveta...UNESCO...

Sta jos?
Korisnikov avatar
By Mars
Ih sad.

Daj nesto ozbiljno, blento.

Ko sto su The Simpsons...

Mozda neki BBC prodaksn...A walk with ovo, A walk with ono...mislim da to nemam..
Korisnikov avatar
By Mars
South Park imam na dva bekapa, na dva kontinenta za svaki slucaj...Zona sumraka skinuta isto...

Lepo. Podsecajmo se, posle malo ionako da ga ladnemo sa skidanjima...
Korisnikov avatar
By blenta
Pa ne znam, malo ja il nimalo stvari bas cuvam

Sem nekih par igara jer za zivota imam 4-5 koje mi se svidjaju
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358086#p2358086]blenta napisao:[/url]Pa ne znam, malo ja il nimalo stvari bas cuvam

E da, vidis dobro si me podsetio.

Kako se zove ona kategorija igrica gde ides kroz ... sobe, setove, enterijere, eksterijere...i skupljas stvari koje kasnije upotrebljavas, solo ili u kombinacijama, da bi dosao do finalnog cilja??

Tipa: treba da ugasim vatru u kaminu, ali mi treba voda...a imam akvarijum sa ribicom na raspolaganju...pa onda uzmem akvarijum pa ga odnesem do kade da isipam ribicu sa vodom u nju...ali onda mi treba zapusac za kadu pa se akam sledecih 3 dana i 50 nivoa da nadjem negde taj zapusac...da bih se vratio, zapusio kadu, pustio vodu, isipao vodu sa ribicom, zahvatio vodu BEZ ribice - i otisao da ugasim vatru...

Kako se zovu te igrice, procitao sam bio negde ali sam zaboravio?

Opisan scenario gore je sa jedne igrice sa telefona Grisly Manor ali je prosta i lako se prelazi - dajte neku preporuku u ovoj kategoriji za neku ozbiljniju, takve volim a nista od Zac McCrackena dalje nisam igrao (10+ godina).
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam. Kazem ti da ne znam ni kako se zovu te igrice ni koje su aktuelne, dobre...

Ako odgovara onom mom opisu gore (point and NESTO mislim da se zove) onda je to...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Shooter game
Action game
Action-adventure game

Adventure game
- Graphic adventure game
1. Point-and-click adventure
http://en.wikipedia.org/wiki/Graphic_adventure_game" target="_blank

Role-playing game
Simulation game
Sports game
Strategy game

Pft. Dok ja se potrudim da nađem detaljnu podelu, vi već odgovorili. :durenje:

Edit: Šta ima novi forum protiv razmaka na početku reda. :/
Korisnikov avatar
By Mars
Ok. Al ja volim i inventar da imam, da imam uvid sta mi je na raspolaganju, sta bi moglo sa cim i u kom trenutku da se upotrebi...i da se jasno vidi sta je ta: igrao sam bio jednu koja je bila prilicno dobra, ali nikad nisi znao sta je neki predmet i cemu sluzi.
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358093#p2358093]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2358086#p2358086]blenta napisao:[/url]Pa ne znam, malo ja il nimalo stvari bas cuvam

E da, vidis dobro si me podsetio.

Kako se zove ona kategorija igrica gde ides kroz ... sobe, setove, enterijere, eksterijere...i skupljas stvari koje kasnije upotrebljavas, solo ili u kombinacijama, da bi dosao do finalnog cilja??

Tipa: treba da ugasim vatru u kaminu, ali mi treba voda...a imam akvarijum sa ribicom na raspolaganju...pa onda uzmem akvarijum pa ga odnesem do kade da isipam ribicu sa vodom u nju...ali onda mi treba zapusac za kadu pa se akam sledecih 3 dana i 50 nivoa da nadjem negde taj zapusac...da bih se vratio, zapusio kadu, pustio vodu, isipao vodu sa ribicom, zahvatio vodu BEZ ribice - i otisao da ugasim vatru...

Kako se zovu te igrice, procitao sam bio negde ali sam zaboravio?

Opisan scenario gore je sa jedne igrice sa telefona Grisly Manor ali je prosta i lako se prelazi - dajte neku preporuku u ovoj kategoriji za neku ozbiljniju, takve volim a nista od Zac McCrackena dalje nisam igrao (10+ godina).
broken sword!
Korisnikov avatar
By Blady
Nemojte me plasiti :strah:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!